Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ραντεβού με την ιστορία..

Ραντεβού με την ιστορία του έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό σε μια ευρωπαική διοργάνωση σίγουρα είναι μεγάλο πράγμα. Για να συμβεί αυτό και να παίξει στο τελικό υπάρχει η ρεβανς με την Άστον Βίλα.

Το 2-4 είναι άθλος όμως απόψε το παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Οι χωριάτες θα κατέβουν συνειδητοποιημένοι. Έχασαν και απο την Μπράιτον και τα πράγματα είναι οριακά. Ο Έμερι είναι ένα πολύ έμπειρος τεχνικός και το μόνο σίγουρο είναι οτι οι Άγγλοι θα κατέβουν αγριεμένοι. Εδώ θα φανεί και η δουλειά του Μεντιλιμπαρ. Κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά και στο θέμα της τακτικής. Στο πρώτο ματς ήταν μαέστρος σε όλα ελπίζω το ίδιο να συμβεί και στο Καραισκάκη. Στοιχηματικά τώρα με την κάψα της Βίλα που θέλει δυο γκολ για παράταση και φυσικά να μην δεχτεί το όβερ είναι σε πρώτο πλάνο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και μόνο αυτό σκέφτομαι.

Απο εκεί και πέρα φτιάχνουμε το BetBuilder μας με οβερ 7.50 κόρνερ και οβερ 3.50 κίτρινες κάρτες και είμαστε κοντά στο τριπλασιασμό.

Τα ξαναλέμε Σάββατο πρωί με τα νέα δεδομένα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και εύχομαι να τον δούμε στο τελικό. Θα κάνει πολύ καλό στο ποδόσφαιρο μας που νοσεί τα τελευταία χρόνια.

Φιλάκια κιμπάρηδες.

betfighter
Betfighter
09/05/2024 — 12:05 π.μ.
Ολυμπιακός - Αστον Βίλα Όβερ 2.50 Γκολ+Όβερ 7.50 κόρνερ+Όβερ 3.50 κίτρινες κάρτες2.9
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.9 58
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.