Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η μοιρασιά και η δυάδα..

Δύσκολο σήμερα το πρόγραμμα στο Καμπιονάτο και θα αρκεστώ στο να ακουμπήσω μόνο το Σασουόλο - Μίλαν. Δυο ομάδες με άκρως αντίθετες πορείες. Η Σασουόλο δίνει μάχη για την παραμονή. Η Μίλαν;;; Απλά βλέπει την Ίντερ ένα βήμα πριν τον τίτλο και περιμένει τη ρεβανς με τη Ρόμα. Έχασε στο πρώτο ματς και το σταματάω εδώ μιας και θα ξεκινήσω πάλι τη μιλανέζικη γκρίνια και θα σας κουράσω.

Ο Πιόλι σκέφτεται αλλαγές όμως δεν πάει το χέρι στον άσο. Όχι γιατί δεν θέλω να κοντράρω την ομάδα μου αλλά επειδή πιστεύω οτι ακόμα και οι ρεζέρβες θα θελήσουν να αποδείξουν. Και η Σασουόλο αυτή τη χρονιά δεν είναι καθόλου καλή για να την τιμήσεις με τη Μίλαν. Το όβερ σκέφτηκα και αυτό θα κρατήσω τελικά. Δεν είναι για σημείο το ματς σε καμιά περίπτωση.

Απο εκεί και πέρα στο Σαμπιονά Χάβρη και Ναντ και το χηναράκι νομίζω δεν θα χαλάσει κανέναν. Δυο ομάδες με μέτρια δυναμική φέτος , δεν εμπνέουν και εκτιμώ οτι απόψε θα θελήσουν απλά να μην χάσουν. Όπως έγραφα και χθες οι αγωνιστικές στα ευρωπαικά πρωταθλήματα είναι πλεον λίγες και το κίνητρο είναι το παν ώστε να ποντάρουμε. Και εδώ το Χ μου αρέσει σαν προοπτική.

Στο Κλερμον - Μονπελιέ γλυκοκοιτάζω προς τα δεξιά με κάλυψη. Θα ανέβει κάποια στιγμή η Μονπελιέ και νομίζω οτι ήρθε η ώρα της. Η Κλερμόν μέτρια πράγματα και η Μονπελιέ έχει μια χρυσή ευκαιρία ώστε να χτίσει σερί και να ανασάνει.

Δύσκολο πρόγραμμα σήμερα. Προσοχή και μην ανοίγεστε. Άλλωστε μεσοβδόμαδα έρχονται τεράστια ευρωπαικά ματς και οι ρεβανς πάντα κρύβουν ευκαιρίες και ψωμάκι.

betfighter
Betfighter
14/04/2024 — 10:00 π.μ.
Χάβρη - Ναντ Χ3
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 3 30
betfighter
Betfighter
14/04/2024 — 10:00 π.μ.
Σασουόλο - Μίλαν Όβερ 2.50 Γκολ1.7
win
Κλερμον - Μονπελιέ Χ2(Δ) + Όβερ 1.50 γκολ1.75
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 2.98 29.75
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.