Πυθία
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
euroleague

Η έδρα των Σέρβων και η ανάγκη των Βάσκων

Καλημέρα μπασκετόφιλοι,

η τελευταία διπλή αγωνιστική της χρονίας είναι γεγονός. Δύο σκληρές μονομαχίες σε Κάουνας και Βελιγράδι έχει το μενού και δύο λογικά πάντα, εύκολες εντός έδρας αναμετρήσεις σε για Εφές και Ολυμπιακός με Άλμπα και Βιλερμπάν αντίστοιχα.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ(12-18) - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ(16-14)

Δύσκολα θα προλάβουν οι Λιθουανοί τη δέκατη θέση, αφού απέχουν δύο νίκες από αυτή και έχουν αρκετές ομάδες μπροστά τους. Μέσα στο 2024 έχουν μόλις μια ήττα στο Κάουνας, αυτή από τον Ολυμπιακό, ενώ η Μπασκόνια μετράει 5 σερί εκτός έδρας αποτυχίες σ όλες τις διοργανώσεις. Οι Βάσκοι θέλουν δύο νίκες για να βρεθούν σίγουρα στα play in, καθώς κάτι παραπάνω από αυτό μοιάζει αρκέτα δύσκολο. Το κίνητρο μοιάζει μεγαλύτερο στην πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και θα πρέπει να ψάξουν την νίκη σ αυτή τη αναμετρήση, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τους.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ(14-16) - ΡΕΑΛ(24-6)

Οι Σέρβοι πήραν το must win παιχνίδι απέναντι στην Μπασκόνια και τώρα έχουν αλλή μια πολύ κρίσιμη και ιδιαίτερη αναμέτρηση. Η Παρτιζαν υποδέχεται τη Ρεάλ για πρώτη φορά μετά τα επεισοδιακά περσίνα play offs και εκτός της βαθμολογικής σημασίας που έχει ο αγώνας, οι γηπεδούχοι έχουν ένα έξτρα κίνητρο για την νίκη. Οι Μαδριλένοι παρουσιάζοντα κάπως χαλαροί αυτό το διάστημα και θα ποντάρω να υπεραπιστούν οι γηπεδούχοι το πλεονέκτημα των 10 πόντων.

euroleague
Πυθία
21/03/2024 — 12:11 μ.μ.
Ζαλγκίρις - Μπακόνια 22.07
lose
Παρτιζάν - Ρεάλ -1(+10.5) - Over 156.51.65
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.42 68.31
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.