Πυθία
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
euroleague

Μαζί στη μάχη οι αιώνιοι

Καλημέρα ευρολιγκόφιλοι,

Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει το μενού σήμερα με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει το break παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας και τους πράσινους σε ακριβώς αντίθετη μοίρα.

Πάμε στο Βελιγράδι και τον αγώνα του Παναθηναϊκού. Άλλη μια αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες απόψε. Τι είδαμε έως τώρα; Είδαμε την Μακάμπι να επιβάλει το ρυθμό και το στιλ της για τουλάχιστον εάν και κάτι παιχνίδι. Τον Ναν να δυσκολευέται, τον Παπαπέτρου να βγαίνει μπροστά αναλαμβάνοντας τη δύσκολη αποστολή στο μαρκάρισμα του Κόλσον και ηγετικό Σλούκα που πήρε από το χέρι του συμπαίκτες του. Δεν ταιριάζουν οι Ισραηλινοί στο τριφύλλι, οι οποίοι δε θα έχουν και στη διάθεση τους τον πολύ σημαντικό για τη σειρά Ερνανγκόμεθ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μπάλντουιν για την Μακάμπι. Πρέπει να παίξει άμυνα εάν θέλει να έχει τύχη στη σειρά ο Παναθηναϊκός. Πάμε με το να μην ανοίξει η διαφορά και το under. 

Επόμενη στάση ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός έφερε δίκαια τη σειρά στην έδρα του, εκεί που πλέον θα έχει και τον αρχηγό του διαθέσιμο. Θα βοηθήσει  εμπειρία του Παπανικολάου και σίγουρα θα αναλάβει και το δύσκολο μαρκάρισμα του Πάρκερ για κάποιο χρονικό διάστημα. Η εκπληκτική άμυνα των Πειραιωτων του έφερε μια ανάσα από το 0-2, όμως δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις στην επίθεση όταν η Μπάρτσα του ανάγκασε να σουτάρουν περισσότερο από την περιφέρεια.  Ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έχουν το know how, βγάζουν αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με τη βοήθεια  του κόσμου τους πιστεύω θα κερδίσουν σήμερα. 

euroleague
Πυθία
30/04/2024 — 10:42 π.μ.
Μακάμπι - Παναθηναϊκός -1(+8.5) - 2(+12.5) - Under 180.51.8
win
Oλυμπιακός - Μπαρτσελόνα 11.5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.7 54
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.