ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
03/05/2024 — 11:56 π.μ.

Δυνατή δυάδα από τα Γερμανικά πρωταθλήματα!

Μόνο το μπάσκετ μας στέρησε μια σημαντική επιτυχία χθες. Η αλήθεια είναι ότι ενώ στα δύο ποδοσφαιρικά ματς προσεγγίσαμε σωστά την κατάσταση, δεν έγινε τo ίδιο στο μπάσκετ όπου ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και φέρνει ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ. Για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο, το διπλό στο Βίλα Πάρκ τον φέρνει μια ανάσα από τον τελικό στην ΟΠΑΠ Αρένα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει κάτι που πριν από τρεις μήνες θα έμοιαζε αδιανόητο, ενώ με τρία στα τρία μπορεί να πάρει και τον τίτλο. Μπορεί να φαίνεται παράλογο, αλλά αυτή τη στιγμή η δυναμική που έχουν αναπτύξει οι ερυθρόλευκοι αφήνουν τα πάντα ανοικτά. Φυσικά ο επαναληπτικός στο Φάληρο θέλει τεράστια προσοχή. Γιατί γενικά οι βρετανικές ομάδες δεν καταλαβαίνουν από έδρες. Από την άλλη αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός νίκησε για τέταρτη φορά σε αγγλικό έδαφος στα τελευταία εννιά παιχνίδια που έχει δώσει εκεί.

pamestoixima.gr

Στο Χόφενχαϊμ - Λειψία το κίνητρο υπάρχει και για τις δυο ομάδες. Βέβαια οι πιθανότητες να βγάλει οκτώ ομάδες η Γερμανία την επόμενη σεζόν είναι αυξημένες, αφού αν πάρει η Λεβερκούζεν το Κύπελλο ή η Ντόρτμουντ πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ και τερματίσει στην 5η θέση. Η Χόφενχαϊμ ισοβαθμεί με την Άουγκσμπουργκ στην έβδομη θέση, ηττήθηκε από την Μπόχουμ την περασμένη εβδομάδα. Απών ο μέσος Τοχουμτσου. Από την άλλη η Λειψία συνέτριψε 4-1 και εξασφάλισε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Θα πάμε στο Goal - Goal & Over 3.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.90.

Επόμενη επιλογή μας είναι το ντέρμπι του Αμβούργου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Σαν Πάουλι.Το Αμβούργο με την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Μπράουνσβαϊγκ ανέκτησε κάποιες ελπίδες για την άνοδο αλλά θα πρέπει να στραβοπατήσει δύο φορές η Φορτούνα. Από την άλλη μεριά η Σαν Πάουλι νίκησε δύσκολα 1-0 την Χάνσα Ροστόκ, πέρασε στην πρώτη θέση και θέλει τη νίκη για να μπορέσει να κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο. Θα πάω στο Goal - Goal & Over 3.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.55.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
03/05/2024 - 11:56
Goal - Goal & Over 3.5
Χόφενχαϊμ - Λειψία
1.9
Goal - Goal & Over 3.5
Αμβούργο - Σαν Πάουλι
2.55
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!