ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
02/05/2024 — 12:19 μ.μ.

Κρίσιμα ματς σε μπάλα και μπάσκετ μας πάνε ταμείο!

Η πρώτη μεγάλη μάχη των ερυθρόλευκων με την Άστον Βίλα αλλά και οι μονομαχίες των δύο αιωνίων στην Ευρωλίγκα μονοπωλούν το ενδιαφέρον και θα μας απασχολήσουν και στοιχηματικά. Στην Εuroleague κοινός παρονομαστής, οι κακές διαιτησίες που είχαν και οι δύο αιώνιοι στα παιχνίδια της Τρίτης με αποτέλεσμα να χάσουν οριακά με άκρως αμφισβητούμενες αποφάσεις στο φινάλε των αγώνων.

pamestoixima.gr

Ξεκινάμε από το ποδόσφαιρο και την μονομαχία του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν δίχως τους τιμωρημένους Μασούρα και Ντοη για το πρώτο παιχνίδι, ενώ σε σύγκριση με τον αγώνα στο "Σουκρού Σαράτσογλου" επιστρέφει ο Ρέτσος. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στη Λαμία για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Έμερι από την άλλη είδε την Τσέλσι να επιστρέφει από πίσω στο σκορ με 2-0 και να ισοφαρίζει σε 2-2. Αποτελεί αυτό ένα μειονέκτημα για τους "χωριάτες", το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις χάνονται μέσα στα παιχνίδια σε κάποια διαστήματα με αποτέλεσμα να γίνονται διεκδικούμενα κάποια ματς ενώ έχουν προβάδισμα. Μπουεντια, Τιλεμανς, Καμαρά, Ράμσει είναι οι απώλειες στα χαφ, εκτός και ο Μαρτίνεζ στο τέρμα. Στο bet builder ready του pamestoixima.gr το goal goal και over 7.5 κόρνερ πληρώνει 2.40.

Στο τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και φυσικά η ένσταση που έχουν κάνει οι πράσινοι. Ένα από τα ερωτήματα είναι αν σήμερα λόγω της κρισιμότητας του ματς ο Κάτας θα ρίξει στο ματς τον Μπόλντουιν που έχει τραυματιστεί από το πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ματς δεν έχει περιθώριο να βρεθεί πάλι να κυνηγάει στο σκορ για να κάνει επιστροφές από το μείον 18 όπως συνέβη την Τρίτη. Ένα ματς στο οποίο ο Σλούκας μετά το ρεκόρ καριέρας που εκανε στο game 2, έμεινε άποντος. Ματς εξαιρετικά υψηλής κρισιμότητας, περιμένω σκληρό ματς με το line κάτω από τους 169,5 πόντους δηλαδή under που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.85.

pamestoixima.gr

Επιστρέφω στο ποδόσφαιρο για μια ακόμα επιλογή με τον αγώνα ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λεβερκούζεν σε ένα ριμέικ του περσινού ημιτελικού όταν οι τζιαλορόσι πήραν την πρόκριση. Η ομάδα του Ντε Ρόσι συνεχίζει να παλεύει στο πρωτάθλημα για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ούσα αυτή τη στιγμή στην 5η θέση την ώρα που η αντίπαλος της συνεχίζει να γράφει ιστορία προς το πρώτο της πρωτάθλημα που ήδη έχει κατακτήσει. Σημαντικές οι επιστροφές του Σμολινγκ για τους Ρωμαίους και του Τζακα για τους Γερμανούς. Το Χ2 και under 2.5 στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.22 και το επιλέγουμε.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
02/05/2024 - 12:19
Bet Builder Ready: Goal - Goal & Over 7,5 κόρνερ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
2.4
Under 169.5
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός
1.85
Χ2 & Under 2.5
Ρόμα - Λεβερκούζεν
2.22
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!