ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
27/08/2023 — 11:13 π.μ.

Το Νιούκαστλ - Λίβερπουλ μας δίνει 4.50 απόδοση!

Έχει πάρτι στο νησί, λένε οι στίχοι ενός γνωστού τραγουδιού. Κι εμείς πεταχτήκαμε χτες στη γηραιά Αλβιώνα για το δικό μας πάρτι. Ποντάραμε στο Μπρεντφορντ – Κρίσταλ Πάλας που επιβεβαίωσαν με το Χ και τα μεταξύ τους under. Εκεί θα πάμε και σήμερα, γιατί εντοπίσαμε τον επόμενο στόχο μας. Το Νιουκαστλ – Λίβερπουλ.

pamestoixima.gr

Ανεβασμένοι - και ένα χρόνο πιο δεμένοι – οι γηπεδούχοι είναι μια άκρως επικίνδυνη ομάδα στην έδρα τους. Για την Λίβερπουλ τα λόγια περιττεύουν, είτε παίζει εκτός ή εντός.

Για να ρίξουμε μια ματιά στα νούμερα, σε 80 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Νιουκαστλ με γηπεδούχο την Νιουκαστλ στα 31 γιόρτασαν οι Μάγκπις και σε 26 η Λίβερπουλ. Δεν μετράνε ιδιαίτερα οι απουσίες των μεν και δε σε αυτό το ματς, στα μάτια μου. Δια το τυπικό της υπόθεσης. Για τους γηπεδούχους, άπαντες διαθέσιμοι.Ο Κονατέ, λείπει για την Λίβερπουλ, off ο μέσος Τιάγκο και ο Τζόουνς.

Δυνατή στην έδρα της η Νιουκαστλ. Σκοράρει η Λίβερπουλ, εντός – εκτός και επί τα αυτά. Κλασικό ματς για G/G και πολύ πιθανό με τη δυναμική στο σπίτι της Νιούκαστλ να κάτσει η μπίλια στο Χ. Συνδυαστικό σημείο που το κατοχυρώνουμε στο 4.15 στο pamestoixima.gr… και προχωράμε, σταθερά.

pamestoixima.gr

Πάμε στο δεύτερο ζευγάρι μας, για σήμερα. Αλλά ταξιδεύουμε στη Serie A. Η Γιουβέντους μας δίνει έμπνευση κόντρα στην Μπολόνια. Η μεν γηπεδούχος άρχισε με το πόδι στο γκάζι 3-0 με την Ουντινέζε. Η Μπολόνια είναι ερωτηματικό και με συνοπτικές διαδικασίες έχασε από την Μίλαν, βρέθηκε πολύ νωρίς με γκολ στην πλάτη. Δείχνει ακλόνητος, από κάθε άποψη, ο άσος στο 1.55 και κλείνουμε με αυτόν!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
27/08/2023 - 11:13
Ισοπαλία & Γκολ - Γκολ
Νιούκαστλ - Λίβερπουλ
4.5
Γιουβέντους
Γιουβέντους - Μπολόνια
1.55
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!