ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
26/08/2023 — 11:30 π.μ.

Συνεχίζουμε με ΠαναθηναΪκό και συμπληρώνουμε με Αγγλία!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Στην Ευρώπη πήγαμε ταμείο με Παναθηναϊκό και Γαλατά, οπότε θα επιμείνω (και) στο "τριφύλλι" το ΣΚ. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ολικό λίφτινγκ. Άφησε εκτός Ζέκα, Τσόκαι, Λοντίγκιν (ο τελευταίος με ίωση ) ο κόουτς και θα κάνει πολλές αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς. Για να φορτίσει...μπαταρίες η ομάδα ενόψει Μπράγκα. Από Κώτσιρα και Σένκεφελντ, μέχρι Βέρμπιτς και άλλους παίκτες που δεν πήραν λεπτά συμμετοχής, θα δούμε στη Λεωφόρο. Μην σας αγχώνει για το θέμα χημεία, είναι αρκετά δεμένος ο Παναθηναϊκός.

pamestoixima.gr

Ο Βόλος έρχεται με τον Μαχαίρα δανεικό από την ΑΕΚ, στη δική του πρεμιέρα. Τραυματίες είναι οι Μύγας και Ενγκίν, δεν υπολογίζεται ο Τρουιγέ. Το ζήτημα δεν είναι οι παρουσίες ή απουσίες στο ματς, όσο τα "θέλω". Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεμπερδεύει για να κάνει οικονομία δυνάμεων και πρεμιέρα με το δεξί. Ο Βόλος θέλει να κλέψει βαθμό.

Να θυμίσω ότι πέρυσι η ομάδα της Μαγνησίας δέχτηκε πολλά γκολ από τον Παναθηναϊκό αλλά έκανε και ζημιά σε ΠΟΛΥ κρίσιμο σημείο στα playoff. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φαβορί ξεκάθαρο οι "πράσινοι" με γεμάτη άμυνα και λύσεις πρώτης γραμμής. Υπάρχει διαφορά ποιότητας. Βλέπω άσο και να μην δέχεται γκολ το τριφύλλι, απόδοση που δίνει 1.70 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

H δεύτερη επιλογή μου είναι από Αγγλία, σε ματς που αρχίζει και τελειώνει στην ισοπαλία και πιθανόν να δουμε το ίδιο έργο. Για safety όμως θα εξερευνήσουμε και μια άλλη επιλογή. Μπρέντφορντ - Κρίσταλ Πάλας το ζευγάρι μας. Με την παράδοση να καταγράφει 1-4-0. Αν και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε!

Η Μπρέντφορντ έχει ξεκινήσει ζεστά. Με 3-0 άλωσε το σπίτι της Φούλαμ και έμεινε στο 2-2 με την Άρσεναλ, οπότε δείχνει να έχει εύκολα το γκολ. Εκτός για περσινά...ξινά σταφύλια, ο επιθετικός Τόνει. Νοκ άουτ ο μέσος Ντα Σίλβα.

Επίσης καλή απέναντι στην Άρσεναλ ήταν Κρίσταλ Πάλας, παρά την ήττα με 1-0, ενώ στην πρεμιέρα πήρε τρίποντο κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντει. Μαχητική ομάδα καλή παράδοση, δεν αποκλείεται να αλληλο-εξουδετερωθούν οι δύο αντίπαλοι. Το Under 2,5 μου κάνει στο 1,68 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Οπότε στο 1,68 το Under από πάνω και στο 1,70 στον Παναθηναϊκό το 1 & ΝG, Μας κάνει... 2,9. Θα βαλω και το διπλό της Σίτι, ελέω τεράστιας διαφορά ποιότητας, με την Σέφιλντ εκτός έδρας, απόδοση 1,18. Το ρισκάρω, για να κάνω τη τριαδούλα να φτάσει 3,4 απόδοση στο pamestoixima.gr.

Hasta La Vista

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
26/08/2023 - 11:30
1 & Νο Goal
ΠΑΟ - Βόλος ΝΠΣ
1.7
Under 2.5
Μπρέντφορντ - Κρίσταλ Πάλας
1.68
Μάντσεστερ Σίτι
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
1.18
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!