Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

To combo bet και τα σπόρια

Αποκλειστικά με το παιχνίδι της εθνικής μας θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη. Πάμε να το πιάσουμε αγωνιστικά και... διαιτητικά.

Η Γεωργία είναι μια ομάδα που έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Με τον Σανίολ στον πάγκο έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι μαχητική στην έδρα της και αυτό φαίνεται ότι στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια έχουν μόλις 1 ήττα. Παίζει ένα 3-5-2 με ελεύθερο τον μεγάλο σταρ Κβαρασχέλια, το οποίο πολλές φορές μετατρέπεται σε 3-4-3. Από τους παίχτες 11άδας κανείς δεν αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο τερματοφύλακας είναι βασικός στη Βαλένθια και πολλοί παίχτες παίζουν σε προηγμένα πρωταθλήματα στο Βέλγιο, τη Γερμανία ακόμα και στην Αγγλία.

Η εθνική μας σήμερα θα πάρει το παιχνίδι από την άμυνά της. Πρέπει να σταθεί και να μην δεχτεί τέρμα και ειδικά να μην μείναι πίσω στο σκορ. Αν οι άπειροι Γεωργιανοί δεν καταφέρουν να βρουν νωρίς γκολ οι 60.000 της εξέδρας θα γίνουν από ευλογία πρόβλημα μεταφέροντας άγχος στους παίχτες του Σανίολ.

Ο Μαρτσίνιακ είναι από τις καλύτερες σφυρίχτρες παγκοσμίως. Έχει διαιτητεύσει μέχρι και τελικό Μουντιάλ δίνοντας μάλιστα 3 πέναλτι. Δεν είναι απίθανο να δώσει και ένα σήμερα. Όσο για το που θα πάνε τα σπόρια; Τι θα λέγατε για ένα Ελλάδα-Τουρκία στο Βεστφάλεν του Ντόρτμουντ με τους ομογενείς των δύο χωρών να πλημμυρίζουν το στάδιο; Τι θα λέγατε για μια επανάληψη του Ελλάδα-Πορτογαλία και Ελλάδα-Τσεχία όπως το 2004; Τι θα λέγατε για μια πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης να επιστρέφει σε τελική φάση μετά από 12 χρόνια; Πόσο κόσμο άραγε θα μαζέψει η Γεωργία στα παιχνίδια της; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα ίσως δείχνουν ποια ομάδα προτιμάει η ΟΥΕΦΑ να βρεθεί στη Γερμανία τον Ιούνιο.

Συμπερασματικά πάμε με τo εξής combo:

- Χ2 με over 1,5 γκολ

- Πρόκριση Ελλάδα

- Κόρνερ Ελλάδα over 3,5

-Κάρτες στο ματς over 4,5

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!!

antibooker
Antibooker
26/03/2024 — 03:20 μ.μ.
Γεωργία - Ελλάδα combo bet4.4
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 4.4 66
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 44 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.