Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Δυαράκια στο κεφάλι..

Μια χαρά ήταν το ταμειάκι την Κυριακή με την αγαπημένη Βραζιλία. Τα γκολ - γκολ πλήρωσαν νωρίς και εύκολα και συνεχίζουμε. Σεμνά και ταπεινά. Τα πονταρίσματα μας μέχρι τα τέλη του Ιούλη όπου η στήλη μας θα πάρει τις καθιερωμένες ανάσες και θα κάνει απολογισμό θα είναι συνετά και χαλαρά. Για απόψε μου κέντρισαν το ενδιαφέρον κάποια σημεία απο τη Β Βραζιλίας ενώ και απο Αργεντινή ένα σημείο έχει αξία.

Ξεκίνημα με Βραζιλία και τον άσο της πανίσχυρης Ζουβεντούδε απέναντι στην Μπραζιλ ντε Πελότας που δύσκολα θα αντισταθεί εκεί μέσα. Ο άσος στο 2.05 είναι ένα σημείο που θα μπει στο παιχνίδι μας.

Απο εκεί και πέρα Ναούτικο και Γκοιας μπορούν μας χαρίσουν το υψηλό γκολ - γκολ . Οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή, έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη. Απο την άλλη μεριά η Γκοιας σαφώς καλύτερη, όμως δεν θα μπλέξω με σημείο. Περιμένοντας μια βελτιωμένη Ναούτικο τη βλέπω να σκοράρει ενώ η πιο ποιοτική Γκοιας ένα γκολ θα το βρει και εκείνη.

Στο Αμέρικα Μινέιρο - Σάντα Κρουζ ο άσος είναι προς αποφυγήν. Η Σαντα Κρουζ είναι καλύτερη, και σαφώς πιο προτιμότερη επιλογή είναι το αμφισκόρ που πληρώνει 1.95 ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ.

Τέλος στην Αργεντινή έχουμε μάχη με φόντο την έξοδο στο Λιμπερταδόρες και με τις δυο ομάδες να έχουν έφεση στο σκοράρισμα και να τα δίνουν όλα για το στόχο τους. Γκολ - Γκολ και όβερ στο 2.20 στο Σαν Λορέντζο - Μπάνφιλντ.

Την αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας που έρχεται αύριο ήδη την έχω μελετήσει και μάλλον πάμε για πάσο. Δεν είδα κάτι που να εμπνέει. Αν προκύψει βέβαια κάτι αύριο με τα τελευταία νέα εδώ είμαστε . Αλλιώς τα ξαναλέμε πάλι Σ.Κ με σαφώς περισσότερες επιλογές.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και καλή τύχη να έχουμε και απόψε. Και όπως είπαμε. ΧΑΛΑΡΑ.

facebook


betfighter
Betfighter
20/06/2017 — 04:38 μ.μ.
Zoυβεντούδε - Μπραζιλ ντε Πελότας 12.05
lose
Ναούτικο - Γκοιας Γκολ - Γκολ1.95
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 4 79.95
betfighter
Betfighter
20/06/2017 — 04:38 μ.μ.
Αμέρικα Μινέιρο - Σάντα Κρουζ Γκολ - Γκολ2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2 40
betfighter
Betfighter
20/06/2017 — 04:38 μ.μ.
Σαν Λορέντζο - Μπάνφιλντ Γκολ - Γκολ και όβερ 2.50 Γκολ2.2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.2 44
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ