Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κυριακή με μεγάλα ματς

H δυνατή μας τριάδα μας πλήρωσε χτες και έτσι η στήλη κινήθηκε ανοδικά σε μια μέρα που ξεκίνησε δύσκολα και με την κάτω τα χέρια ήττα της Άρσεναλ από τη Γουέστ Μπρομ.

Ας ελπίσουμε πως θα βρούμε και σήμερα το δρόμο προς το ταμείο.

Ξεκινάμε με το διπλό της Γιούβε, που είναι και το δυνατό σημείο της στήλης για σήμερα. Η μεγάλη κυρία δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες. Την άλλη βδομάδα έχει δύσκολη έξοδο στη Νάπολι, οπότε σήμερα θεωρώ πως θα φανεί όπως πρέπει στη Γένοβα και θα πάρει το διπλό από την αξιόμαχη Σαμπντόρια. Η διαφορά από τους διώκτες είναι αυτή τη στιγμή ασφαλείας, όμως ένα στραβό αποτέλεσμα σήμερα μπορεί να βάλει και πάλι φωτιά στην κορυφή. Ο Αλέγκρι το ξέρει και γι' αυτό θα κάνει τα πάντα για το διπλό.

Συνεχίζουμε με τον άσο στο Ατλέτικο-Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας διανύει περίοδο κρίσης και αυτό είναι εμφανές. Δεν θα τα καταφέρει στην έδρα της ψυχωμένης Ατλέτικο, που πάτησε φρένο μεσοβδόμαδα με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν ώστε να είναι φρέσκια και όπως πρέπει στο σημερινό ματς.

Στο Σίτι-Λίβερπουλ δεν μπορώ να επιλέξω τον άσο αφού η Λίβερπουλ τα πάει εξαιρετικά σε όλα τα ντέρμπι και ταυτόχρονα η Σίτι έχει κάκιστη ψυχολογία από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ενδεχόμενο είναι να ξεσπάσουν ο Γκουαρντίολα και οι παίχτες του και να πάρουν μια μεγάλη νίκη ενώ το δεύτερο είναι να γίνει ότι μέχρι στιγμής συμβαίνει στα ντέρμπι τη Λίβερπουλ. Να βαφτεί δηλαδή ακόμα ένα κόκκινο. Ίσως η αλήθεια σήμερα βρίσκεται κάπου στη μέση. Γκολ-γκολ και over 2.5 γκολ λοιπόν.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας του Βεργέτη μπορεί να πάρει τη νίκη μετά από πολύ καιρό. Δεν είναι για τόσο χαμηλά η ομάδα της Τρίπολης και ο ΠΑΣ κάπου εδώ ξεμένει από στόχους. Οι Αρκάδες έχουν το κίνητρο και σίγουρα τη θέληση για το πρώτο τρίποντο με τη νέα τεχνική ηγεσία.

Κλείνουμε με το ντέρμπι της Λεωφόρου. Μπορεί να είναι κλισέ αλλά αυτά τα ματς τα παίρνει αυτός που τα θέλει περισσότερο, η ομάδα που έχει ένα έξτρα κίνητρο και την καλύτερη ψυχολογία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτιμώ πως οι πράσινοι υπερτερούν σε όλα τα παραπάνω, έχουν δυνατή έδρα και με το ζόρι δέχονται γκολ. Ο άσος πληρώνει καλά και θα πάρει το ποντάρισμα από τη στήλη μας. Δύσκολα ο Ολυμπιακός του Βούζα θα βρει τα ψυχικά αποθέματα για κάτι καλό μετά το κάζο της Πόλης. Ο αποκλεισμός του Λεάλι από την αποστολή λέει πολλά για το κλίμα μέσα στην ομάδα και την  ψυχολογία που πιθανότατα έχει το ερυθρόλευκο στρατόπεδο,


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!
antibooker
Antibooker
19/03/2017 — 06:16 π.μ.
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 11.7
3-1
Σαμπντόρια - Γιουβέντους 21.5
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.55 306
antibooker
Antibooker
19/03/2017 — 06:16 π.μ.
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 12.1
1-1
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ Γκολ-Γκολ και over1.9
1-1
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 12.25
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 8.98 359.1
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.