Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Σάββατο με Πρέμιερ Λιγκ

Με την Πρέμιερ Λιγκ αποκλειστικά θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, σε μια μέρα που το πρόγραμμα δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδανικό.

Ξεκινάμε από το Μπέρνλι-Σαουθάμπτον. Οι άγιοι είναι σε μεγάλη κάμψη και η νίκη επί της Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, είναι απλά μια φωτεινή εξαίρεση. Προέρχονται από τρεις σερί ήττες και έχουν μεγάλη ανάγκη σήμερα για βαθμό ή βαθμούς. Η Μπέρνλι από την άλλη τα πάει περίφημα εντός έδρας και θα κυνηγήσει την τέταρτη σερί νίκη στο σπίτι της. Προσωπικά δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό, ούτε πως οι Άγιοι θα υποστούν ακόμα μια  ήττα. Η ανάγκη της ομάδας του Πιέλ για τη νίκη είναι μεγάλη, η νίκη επί της Λίβερπουλ αναπτέρωσε το ηθικό και το διπλό θα είναι η επιλογή μας.

Στο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας θα πάμε με το Χ2 και το γκολ-γκολ. Ο Big Sam ξέρει από τέτοια ματς και κυρίως είναι γνώστης στο πως να ντοπάρει τους παίχτες του και να παίρνει αποτελέσματα σε κρίσιμες συγκυρίες. Η Πάλας είναι με το πιστόλι στον κρόταφο σε αυτό το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και αν δεν ξυπνήσει και με την αλλαγή προπονητή, μοιραία θα χαιρετήσει την κατηγορία. H Γουέστ Χαμ σίγουρα δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από τις εξελίξεις με τον Παγιέ και απλά μπορεί να σκοράρει μετά από δύο αγωνιστικές ανομβρίας.

Η Live πλατφόρμα θα είναι στις επάλξεις και αυτή τη βδομάδα με τον κύριο Εσπρεσάκη στο κουμάντο. Μείνετε συντονισμένοι!!
antibooker
Antibooker
14/01/2017 — 07:46 π.μ.
Μπέρνλι - Σαουθάμπτον 22.3
1-0
Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας Γκολ-Γκολ1.75
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 4.03 161
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.