Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Boxing Day με Αγγλία και προσοχή

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Χριστούγεννα, ποδόσφαιρο και στοίχημα είναι τρεις λέξεις που ταυτίζονται με την Αγγλία και τις παραδόσεις του νησιού και η στήλη σήμερα θα ασχοληθεί αποκλειστικά με δύο βρετανικές αναμετρήσεις.

Γενικά πάντως το πρόγραμμα δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα ανοίγματα, οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες και συνεχόμενες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά των ομάδων αλλοπρόσαλλη. Πάμε λοιπόν με προσοχή.

Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής ανάμεσα σε Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας. Η Πάλας απομάκρυνε μεσοβδόμαδα τον Πάρντιου και προσέλαβε στη θέση του τον Σαμ Άλαρνταϊς. Ο Big Sam είναι μάστορας στο να κρατάει ομάδες στην κατηγορία. Η Γουότφορντ έχει δύο σερί ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει και σε ένα εντός έδρας παιχνίδι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα γκολ. Από την άλλη η Πάλας με νέο προπονητή στον πάγκο θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και μπορεί με τη σειρά της να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Συμπερασματικά Γκολ-Γκολ.

Συνεχίζουμε με την Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωτοπόρο Νιούκαστλ και τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η Νιούκαστλ στην έδρα της είναι πανίσχυρη και γενικά είναι η ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας και πρώτο φαβορί για την άνοδο. Παρόλα αυτά η Σέφιλντ είναι μια ομάδα που και αυτή με τη σειρά της θα διεκδικήσει την άνοδο, σκοράρει σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της έστω ένα γκολ και μπορεί να ζορίσει τις καρακάξες στην αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική.

Αυτή θα είναι η δυάδα μας για σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλους και προσοχή στις καταχρήσεις των ημερών.


antibooker
Antibooker
26/12/2016 — 09:26 π.μ.
Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας Γκολ-Γκολ1.8
1-1
Νιούκαστλ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ Γκολ-Γκολ2.1
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
27 3.78 102.06
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.