Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Mε το δεξί στη νέα Λεωφόρο

Με τις μάχες δύο εκ των τριών ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα φίλοι μου. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που κατ΄ εμέ έχουν σαφώς εντελώς διαφορετικές αποστολές στα σημερινά παιχνίδια.

Ας ξεκινήσουμε με το παιχνίδι του ΠΑΣ που παίζει εκτός έδρας με την Άλκμααρ. Όπως διαφαίνεται τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη συμπαθή γιαννιώτικη ομάδα, μιας και καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Η ελληνική ομάδα έχει παίχτες χωρίς παραστάσεις από τέτοια ματς και κυρίως ανέτοιμους να ανταπεξέλθουν σε μια ακόμα μεγάλη μάχη μέσα σε μόλις μια βδομάδα. Εκτιμώ πως η Άλκμααρ θα καθαρίσει την πρόκριση και θα πετύχει μια άνετη νίκη. Άσος λοιπόν για τους Ολλανδούς και μάλιστα με χάντικαπ 1.5 γκολ είναι η επιλογή. Πληρώνει εξαιρετικά για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Στο άλλο ματς περιμένω επιτέλους Παναθηναϊκό και Στραματσιόνι να παρουσιαστούν ελάχιστα σοβαροί και να πάρουν αυτό που εύκολα μπορούν. Νίκη και σκορ πρόκρισης απέναντι στην ΑΙΚ. Η περσινή χρονιά πρέπει να περάσει ανεπιστρεπτί για τον άλλοτε πρέσβη του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Έχει δείξει καλά σημάδια και στο καμίνι της ανακαινισμένης Λεωφόρου θα πάρει το ματς. Άσος.


antibooker
Antibooker
28/07/2016 — 09:27 π.μ.
Παναθηναϊκός - ΑΙΚ 11.55
1-0
'Αλκμααρ - ΠΑΣ Γιάννινα 1(-1.5)1.775
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 2.75 220.1
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.