Έλληνας πρόεδρος έκαψε τις φανέλες των παικτών!!

Άλλη μία φοβερή ιστορία από τον μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία πρόεδρος ομάδες έκαψε μπροστά σε όλους τις φανέλες των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας έτσι την δυσαρέσκειά του για την ήττα της ομάδας!

Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης λοιπόν ιστορίας είναι ο Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα τουΠανελευσινιακού από τον Βύζαντα Μεγάρων, έξαλλος όπως ήταν, πήγε στ’ αποδυτήρια της ομάδας του, έδωσε εντολή να του φέρουν τις φανέλες όλων των παικτών που αγωνίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι και τις… έκαψε!!!

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του «sportstonoto» και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια διάψευση, για μία από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2012, ο Χρήστος Γιαλιάς, πρόεδρος του γειτονικού Μανδραϊκού εκείνη την εποχή, είχε αφήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μάνδρας στα Λουκίσια της Εύβοιας, δίνοντας εντολή στο πούλμαν που μετέφερε εκεί την αποστολή των φιλοξενουμένων να φύγει (!), ως τιμωρία για την ήττα του Μανδραϊκού με σκορ 2-1 από τους γηπεδούχους…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ