Σοκ στο NBA: Ο Μπρίτζες αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργήματος για ενδοοικογενειακή βία!

Ο 24χρονος φόργουορντ των Χόρνετς, αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες κακουργήματος για ενδοοικογενειακή βία, αφού κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στη φίλη του μπροστά στα δύο παιδιά τους τον περασμένο μήνα, όπως δήλωσε την Τρίτη ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες.



Σύμφωνα με το ESPN, Ο εισαγγελέας Τζορτζ Γκασκόν ανέφερε ότι το γραφείο του κατέθεσε μία κατηγορία κακουργήματος για τον τραυματισμό της συντρόφου του Μάιλς Μπρίτζες και δύο κακουργήματα κακοποίησης παιδιών υπό συνθήκες που ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρό σωματικό τραυματισμό ή θάνατο!


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας, η υπόθεση «περιλαμβάνει ισχυρισμό πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης στο θύμα ενδοοικογενειακής βίας».


«Η ενδοοικογενειακή βία δημιουργεί σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό τραύμα που έχει μόνιμο αντίκτυπο στα θύματα», είπε ο Γκασκόν. «Τα παιδιά που γίνονται μάρτυρες οικογενειακής βίας είναι ιδιαίτερα ευάλωτα και ο αντίκτυπος σε αυτά είναι ανυπολόγιστος», συμπλήρωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες.



Ο Μπρίτζες έχει προγραμματιστεί να προσαχθεί την Τετάρτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες. Ο 24χρονος φόργουορντ συνελήφθη στις 29 Ιουνίου από την αστυνομία του Λος Άντζελες και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 130.000 δολαρίων.

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 50 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 53 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 53 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 54 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 54 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.