Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Θέαμα, Μουρίνιο και Μίτσελ!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες! Ποδαρικό για τη στήλη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και , μετά από ένα κακό Σ/Κ , στόχος τι αλλο τα αστέρια!! Αυτή η αγωνιστκή προσφέρει αρκετά παιχνίδια που αξίζουν την προσοχή μας και ελπίζουμε να πληρώσουν καλα! Ας δούμε λοιπόν τους αγώνες που έχω επιλέξει , σε μερικούς εκ των οποίων όπως φαίνεται και απο τον τίτλο οι προπονητές δίνουν ''εξετάσεις''.

Άρσεναλ - Νάπολι


Φύσει επιθετικές οι 2 ομάδες, μετά το ξεκίνημα με το δεξί κόντρα σε Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ αντίστοιχα, θα επιδιώξουν αμφότερες τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα για την πρόκριση από τον πολύ δύσκολο όμιλό τους. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα σημεία και το ποντάρισμα που αισθάνομαι ασφαλέστερο είναι το over καθώς περιμένω αρκετά γκολ στο Emirates Stadium.

Πρόταση : over

Στεάουα - Τσέλσι


Απογοητευτικά ξεκίνησε η Τσέλσι τη φετινή χρονιά σε Premier League και Champions League , με την ήττα από την Βασιλεία να κάνει μεγάλο κρότο και να έστειλε πολύ κόσμο εκτός δελτίων. Τα πράγματα εχουν σφίξει για τον Special One και την ομάδα του που χρειάζεται μόνο νίκη στο Βουκουρέστι για να ξαναμπεί σε τροχιά πρόκρισης και πρωτιάς στον όμιλο. Έχει τον τρόπο και τη ποιότητα να το καταφέρει και πιστεύω το διπλό εδώ είναι καλή επιλογή σε καλή απόδοση.

Πρόταση : 2

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός


Να και κάτι που δεν φανταζόμουν να προτείνω ποτέ.. διπλό του Ολυμπιακου στο Champions League! Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν άσχημα με τη βαριά ήττα από την Παρί και , αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό στον όμιλο και να διακριθούν , η νίκη στο Βέλγιο είναι επιβεβλημένη κόντρα στην φανερά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου την Άντερλεχτ. Ανώτεροι σε μονάδες , ομάδα και κατάσταση οι Πειραιώτες πιστεύω εχθρός τους είναι ο κακός εαυτός της ομάδας και η πίεση στον Μίτσελ για καλύτερο ποδόσφαιρο και διάκριση στην Ευρώπη. H απόδοση είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική και θα το παίξω μονό αποδεκτό.

Πρόταση : 2

Υ.Γ. Όπως πάντα σας περιμένω στην σελίδα μου στο facebook για να ανταλλάξουμε απόψεις ιδέες, αλλά και για κριτική!
       https://www.facebook.com/fountaristos

fountaristos
Φουνταριστός
01/10/2013 — 12:45 μ.μ.
Άρσεναλ - Νάπολι over1.66
2-0
Στεάουα - Τσέλσι 21.75
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.91 116.2
fountaristos
Φουνταριστός
01/10/2013 — 12:45 μ.μ.
Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 22.95
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.95 88.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.