Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Θεσσαλονικείς και γκολ!

  Καλημέρα σας φίλοι μου! Ενδιαφέρουσα εβδομάδα μέχρι στιγμής και ακόμα μία επιτυχία για τη στήλη στο κύπελλο. Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το απόλυτο βέβαια αν δεν είχε σκοράρει στο 90' ο Παναθηναϊκός, αλλά και η τύχη παίζει το ρόλο της στο ποδόσφαιρο. Σαββατοκύριακο φωτιά λοιπόν με την 6η αγωνιστική της Super League στην οποία, όπως θα καταλάβατε απο τον τίτλο, θα εμπιστευτώ τους 2 Θεσσαλονικείς και θα κυνηγήσω και πάλι over και αριθμό γκολ με καλή απόδοση. Αναλυτικά :

Άρης - Παναιτωλικός


Το χειρότερο ξεκίνημα στην πρόσφατη τουλάχιστον ιστορία του έχει κάνει ο Άρης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος του στον πάτο της βαθμολογίας και να έχουν ήδη αρχίσει φόβοι για πιθανό υποβιβασμό εάν συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Δεν θεωρώ ότι το ρόστερ της ομάδας (δεν συζητάμε καν την φανέλα και την ιστορία) αξίζει την τελευταία θέση και ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι η ιδανική ευκαιρία για αντεπίθεση. Ο κόσμος και το πάθος πιστεύω να κάνουν τη διαφορά απέναντι στους Αγρινιώτες που προέρχονται από 2 θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πρόταση : 1

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ


Δύσκολη εξόρμηση για τον Δικέφαλο του Βορρά στο Ηράκλειο και το ''Γεντί Κουλέ'' αν και , παρόλο που θεωρούσα τον ΟΦΗ πιθανή ευχάριστη έκπληξη, οι γηπεδούχοι είναι από μέτρια έως κακή κατάσταση έχοντας πολύ σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και θα είναι αρκετό για να του δώσει το τρίποντο, που θα διατηρήσει την διαφορά με τον Ολυμπιακό στην ελάχιστη τιμή της (εφόσον περάσει από τη Νέα Σμύρνη) .

Πρόταση :2

Πανιώνιος - Ολυμπιακός


12 γκολ έχουν σημειωθεί στις πρώτες 5 αγωνιστικές στα παιχνίδια των κυανέρυθρων, με τον αντίστοιχο αριθμό για τον Ολυμπιακό να είναι 13. Παραδοσιακά σημειώνονται αρκετά γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση και αν υπολογίσει κανείς το πρόσφατο στραβοπάτημα στο Αγρίνιο, ο πρωταθλητής θα θέλει να δώσει απαντήσεις κόντρα στους δυνατούς όμως και αξιόλογους γηπεδούχους. Το over πιστεύω είναι μία καλή πρόταση στο 2 απόδοση.


Πρόταση : over


Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης


Θα άφηνα στήλη χωρίς Παναθηναϊκό?? Πέρα από την πλάκα, στοιχιματικά φέτος προσφέρεται για ποντάρισμα η ομάδα του Γ. Αναστασίου αφού είναι αρκετά προβλέψιμα τα παιχνίδια της, όσον αφορά τα γκολ. Με μόνη εξαίρεση το παιχνίδι με τον ΟΦΗ όλα τα ματς πρωταθλήματος των Πράσινων είναι 2-3 γκολ και , λαμβάνοντας υπ'όψιν την μικρή άνοδο σε ψυχολογία και απόδοση αλλά και τον ισχυρό και επιθετικό Αστέρα, θεωρώ ότι και αυτό το παιχνίδι θα κάτσει στα 2 με 3 γκολ.


Πρόταση : 2-3 γκολ


Υ.Γ.

Όπως σας ενημέρωσα και στο άρθρο για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, πλέον μπορούμε να τα λέμε και απο το facebook.

Για κουβέντα γνώμες και προτάσεις, find us on facebook λοιπόν (πάντα ήθελα να το πω αυτό!) στη σελίδα https://www.facebook.com/fountaristos


Υ.Γ. 1

Αν το πέναλτυ που πήρε η Ρεάλ στο 95 δινόταν σε ντέρμπυ στην Ελλάδα ακόμα στα αναχώματα θα' μασταν...

Τα τηλεφωνήματα στην αστυνομία για ληστεία όμως(!!!) κερδίζουν τον τίτλο της κατάλληλης και ευφυέστατης αντίδρασης!! respect στους ευρωπαίους για αυτό!
fountaristos
Φουνταριστός
28/09/2013 — 08:30 π.μ.
Άρης - Παναιτωλικός 12.1
0-0
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 21.93
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 4.05 202.65
fountaristos
Φουνταριστός
28/09/2013 — 08:30 π.μ.
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-3 goal2
2-1
Πανιώνιος - Ολυμπιακός over2
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 4 100
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.