Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δυνατά και στο Κύπελλο!


Καλησπέρα σας φίλοι μου! Σήμερα μπαίνει και ο θεσμός των εκπλήξεων στη στοιχιματική και μη ζωή μας με ενδιαφέροντα ματς, δυνατές αποδόσεις αλλα και πολλές παγίδες. Προσοχή λοιπόν στις επιλογές μας αλλά και το ποντάρισμα σε αυτή τη φάση. Πάμε να δούμε τους αγώνες που μου τράβηξαν την προσοχή.

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης

Με πάρα πολλές αλλαγές οι Πράσινοι μετά τη δύσκολη νίκη επί της άλλης ομάδας του Ηρακλείου, θα εμφανιστούν σίγουρα ακόμα λιγότερο δεμένοι και απο το βασικό κορμό που έχει ήδη τα προβλήματά του στην ανάπτυξη. Το κύπελλο είναι η μόνη διοργάνωση που ρεαλιστικά μπορεί να διεκδικήσει το Τριφύλλι και σήμερα θα κοιτάξει να μη δεχτεί γκολ εν'όψει της ρεβανς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν πειστικοί φέτος αλλά έρχονται πάνοπλοι στη Λεωφόρο για το θετικό αποτέλεσμα. Αισθησή μου το Χ με σκορ 0-0 ή 1-1

Πρόταση: Χ

Κασσιόπη - Παναιτωλικός


Πολύ καλή εμφάνιση και παραλίγο νίκη με τον Ολυμπιακό για τους Αγρινιώτες, έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να αντιμετωπίσουν ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, λαμβάνοντας μεν υπ'όψιν τις αρκετές απουσίες, αλλά και τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Πρόταση: 2

Φωστήρας - Ατρόμητος


Σκορ πρόκρισης με λίγες σχετικά αλλαγές θα επιδιώξει ο Ατρόμητος που εύκολα η δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που δεν μπορεί 2 χρονιές στη σειρά να αποκλείσει ομάδα της Super League. το 1.50 είναι μια πολύ καλή απόδοση για να συμπληρώσει μια ισχυρή δυάδα.

Πρόταση: 2

Υ.Γ. Πλέον μπορούμε να τα λέμε και από το facebook στη νέα μου σελίδα. Για απόψεις, συζήτηση, προτάσεις και οτιδήποτε άλλο https://www.facebook.com/fountaristos
fountaristos
Φουνταριστός
25/09/2013 — 05:23 μ.μ.
Παναθηναϊκός - Εργοτέλης Χ3.45
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.45 103.5
fountaristos
Φουνταριστός
25/09/2013 — 05:23 μ.μ.
Κασσιόπη - Παναιτωλικός 22.35
0-1
Φωστήρας - Ατρόμητος 21.5
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.53 105.75
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.