Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Έδρες και γκολ!



Καλημέρα σας φίλοι μου στοιχιματίες σε άλλη μία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Παρόλο που κάναμε την πρώτη επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα, μόνο ικανοποιημένος δεν νοιώθω ( τα μισά ματς Χ και η Καλλονή 3 κόντρες 3 γκολ..). Εχθρός του καλού το καλύτερο λοιπόν και πάμε να δούμε τις προτάσεις για την 5η αγωνιστική, στην οποία θα εμπιστευτώ 3 έδρες και θα κυνηγήσω 2 over που πληρώνουν καλά. Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ


3 αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη το Τριφύλλι και , παρόλο το Χ που με ζόρι απέσπασε στον Πλατανιά, έχει την ποιότητα, την έδρα, τον κόσμο αλλά και την παράδοση με το μέρος του κόντρα στους Κρητικούς που σκοράρουν με το σταγονόμετρο και ο Μακουκούλα δύσκολα θα είναι στην αποστολή. 

Πρόταση: 1 

Αστέρας Τρ. - Καλλονή


Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους συμπαθείς νεοφώτιστους με 9 πόντους σε 4 ματς και ήττα μόνο από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά στην Τρίπολη απέναντι στην έμπειρη και ποιοτική ομάδα του Αστέρα, θα γνωρίσουν τη δεύτερη ήττα τους. Έξτρα κίνητρο για τους Αρκάδες ότι με νίκη θα πιάσουν στην βαθμολογία τους αντιπάλους τους και θα συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους. Στο συγκεκριμένο ματς περιμένω να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να έρθει και το over που ανέφερα στον πρόλογο.

Πρόταση: 1+ over


ΠΑΟΚ - Πλατανιάς


Προφανώς μεγάλο φαβορί ο Δικέφαλος του Βορρά σε αυτό το παιχνίδι, θεωρώ αυτονόητη τη νίκη με τον Πλατανιά για να συνεχίσει να κυνηγά σε απόσταση βολής τον Ολυμπιακό, έχοντας και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση μετά την ανατροπή κόντρα στη Σαχτιόρ. Το 1.36 (για να προλάβω τους κακόβουλους) δεν είναι καμία μεγάλη απόδοση, ωστόσο ενισχύει την τριάδα μας πάνω από το 3 συνολική απόδοση με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Πρόταση: 1

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα


Ενδιαφέρον και ανοιχτό παιχνίδι περιμένω και στη Λειβαδιά με τους φιλοξενούμενους να έχουν σύμμαχο το καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο των πρώτων αγωνιστικών, και τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση του πίνακα. Ο Λεβαδειακός δέχεται εύκολα γκολ και αυτό το γεγονός θα ανοίξει το ρυθμό δίνοντας μου την πεποίθηση για over και σε αυτό το ματς.

Πρόταση: over

Καλό Σαββατοκύριακο, καλά ταμεία σε όλους και με τη νίκη για τους Πολίτες στο ντέρμπυ του Manchester!

fountaristos
Φουνταριστός
21/09/2013 — 08:30 π.μ.
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 11.65
1-0
Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή 11.61
2-0
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 11.36
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 3.61 216.77
fountaristos
Φουνταριστός
21/09/2013 — 08:30 π.μ.
Αστέρας Τρίπολης - Καλλονή over2.6
2-0
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα over2.6
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 6.76 135.2
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.