Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Tα combo στο νησί και οι μάχες τίτλου σε Δανία και Κροατία

Η στήλη έκλεισε χτες με μια γλυκόπικρη γεύση. Τα μονά αποδεκτά από την Τσάμπιονσιπ δε βγήκαν, η Άρσεναλ έσωσε την παρτίδα και πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε σήμερα:

Η Τσέλσι έρχεται με φόρα. Πέτυχε μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ την Πέμπτη και μπορεί να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τη Σέφιλντ. Αμυντικά όμως δεν εμπνέει καμία σιγουριά, μπορεί κάλλιστα να δεχτεί τέρμα για ακόμα ένα παιχνίδι και η επιλογή θα είναι το διπλό με το Over 2,5. Εξάλλου οι γηπεδούχοι με σχεδόν 90 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα δεν αποτελούν και ιδιαίτερο εμπόδιο αμυντικά. 

Η Τότεναμ έχει στόχο την 4άδα. Τα επόμενα παιχνίδια είναι κόντρα σε Νιούκαστλ, Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ ενώ η ομάδα του Ποστέκογλου έρχεται ταυτόχρονα από ισοπαλία. Η Φόρεστ εκτός έδρας είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας με 2-4-9 σε 16 παιχνίδια. Η Τότεναμ μπορεί και πρέπει να κερδίσει και να πάρει πάνω από 5.5 κόρνερ. Combo bet στο 1,88.

Κλείνουμε την Πρέμιερ Λιγκ με το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Η Λίβερπουλ επισκέπτεται το Όλντ Τράφορντ για δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα. Η προηγούμενη δεν ήταν ευχάριστη αφού αποκλείστηκε στην παράταση για το θεσμό του κυπέλλου. Σήμερα είναι και πάλι το φαβορί ενώ ταυτόχρονα έχει μαζί της και το 'πρέπει' αφού Σίτι και Άρσεναλ πήραν χτες το τρίποντο. Αν η ομάδα του Κλοπ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή η νίκη είναι μονόδρομος. Το διπλό στο 1.60 δεν έχει καμία αξία. Με ένα combo bet θα πάμε και εδώ: Η Λίβερπουλ να έχει έστω ένα κόρνερ περισσότερο από τη Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση(Λίβερπουλ -0.5), η Λίβερπουλ να έχει πάνω από 5,5 κόρνερ στο παιχνίδι και ο Σαλάχ έστω μια προσπάθεια στην εστία. Συνολική απόδοση 2.18!!

Οι επιλογές του AntiBooker ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

Εκτός Αγγλίας έχουν ξεχωρίσει δύο σημεία:

Το διπλό στο παιχνίδι Όρχους-Μίντιλαντ με τους γηπεδούχους να έχουν το μυαλό τους στο κύπελλο και τη Μίντιλαντ να θέλει τη νίκη και μόνο μετά τη σφαλιάρα στην πρεμιέρα των play off. Η ήττα από τη Νόρτζελαντ στοίχισε την κορυφή και επόμενη αντίπαλος είναι η Κοπεγχάγη. Τα περιθώρια για τους φιλοξενούμενους είναι ιδιαίτερα στενά. 

Η Ντιναμό Ζάγκρεπ πήρε δύο διπλά από τη Χάιντουκ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ουσιαστικά διάλυσε την μισητή αντίπαλο. Πλέον μένει μόνο η πρωτοπόρος Ριέκα ώστε να έρθει και φέτος ο τίτλος. Η Ίστρα που είναι η σημερινή αντίπαλος δύσκολα θα αντέξει κόντρα σε μια Ντιναμό που κάνει επίδειξη δύναμης στα τελευταία παιχνίδια. Ο άσος είναι χαμηλός και θα τον συνδυάσουμε με το under 4,5.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!!!

antibooker
Antibooker
07/04/2024 — 10:00 π.μ.
Σέφιλντ Γιουν - Τσέλσι 2 και over 2.51.75
lose
Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 1 και Τότεναμ over 5.5 κόρνερ1.88
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 3.29 49.35
antibooker
Antibooker
07/04/2024 — 10:00 π.μ.
Μάντσεστερ Γιουν - Λίβερπουλ combo2.18
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
22 2.18 47.96
antibooker
Antibooker
07/04/2024 — 10:00 π.μ.
Όρχους - Μίντιλαντ 22.25
win
Ντιναμό Ζάγκρεπ - Ίστρα 1 και under 4.51.55
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
12 3.49 41.85
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.