Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Με την πλάτη στον τοίχο οι αιώνιοι

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν έκανε καλό στις προβλέψεις αφού η δυστοκία του Ολυμπιακού αλλά κυρίως ο απογοητευτικός Παναθηναικός και οι τακτικές τρέλες του Τερίμ μας στοίχησαν το ταμείο. Τα play off συνεχίζονται χωρίς ανάσα και σήμερα έχουμε do or die παιχνίδια για τους αιωνίους με τα φώτα φυσικά στο αθηναικό ντέρμπι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός έπιασε πολύ καλή απόδοση στη Φιλαδέλφεια και αν ήταν πιο ουσιαστικός θα μπορούσε μέχρι και να πάρει τρίποντο επιβίωσης για τον τίτλο. Η ΑΕΚ όμως κατάφερε να τον βγάλει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης με τους ερυθρόλευκους τώρα να θέλουν επιτακτικά το 5 στα 5 στα επόμενα ματς που έχουν 4 φορές Αρη και Λαμία και τον ΠΑΟΚ στο Καραισκακη για να παίξουν τη τελευταία τους ζαριά αλλά (και ίσως ακόμα σημαντικότερο) να μη τερματίσουν 4οι και έχουν μπλεξίματα για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Άρης ουσιαστικά χωρίς άγχος βλέπει τα play off σαν προετοιμασία για τον ιστορικό τελικό και εκτιμώ πως δύσκολα θα πάρει κάτι σήμερα. Ο άσος με under 4,5 είναι επιλογή.

ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ

Θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου στη Λεωφόρο με την τακτική του Ρουμάνου να δικαιώνεται 100% κόντρα στις αλχημείες του Τερίμ. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική στα εξτρέμ και το επιθετικό transition και σήμερα στο ευκολότερο θεωρητικά ματς των play off θέλει μια ξεκούραστη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕΚ και να ανέβει στη κορυφή πριν αναμετρηθούν οι δυό τους. Η Λαμία πιο πολύ απολαμβάνει τη διαδικασία παρά προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική για κάποιον από το Big 4. Ο άσος από ημίχρονο επιλέγεται και κλείνει τη δυάδα μου.

Παίξε νόμιμα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ

Κλείνουμε με το μεγάλο αθηναικό ντέρμπι. Ο Παναθηναικός κλώτσησε το διπλό στο Φάληρο και είναι σε χειρότερη θέση πλέον από αυτή που άρχισε τα play off. Ο Τερίμ εντελώς αψυχολόγητα επέλεξε σύστημα με 2 φορ και ρόμβο χωρίς εξτρέμ αφήνοντας ακάλυπτα τα 2 χειρότερα αμυντικά ακραία μπακ του και το πλήρωσε όπως άξιζε. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα έκανε το ίδιο λάθος κάποια στιγμή στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά είχε και άστρο και τελικά πήρε το παιχνίδι και είναι καβάλα στο άλογο αφού με μη ήττα σήμερα ουσιαστικά τελειώνει και τον Παναθηναικό.

Λίγες αλλαγές περιμένω από τον Αλμέιδα με Τσούμπερ να αναμένεται να επανέρχεται αλλά και Ελίασον ενώ ο Τερίμ πρέπει και αναμένεται να αλλάξει και πρόσωπα αλλά και να επιστρέφει στο 4-3-3. Κλειδί φυσικά θα αποδειχτεί ο άξονας αλλά και η πνευματική ετοιμότητα εκατέρωθεν αφού για τους μεν είναι τελικός επιβίωσης και για τους δε χρυσή ευκαιρία τίτλου.

Θα ποντάρω ένα combo από τη Λεωφόρο με το αμφισκόρ να θεωρείται μπετόν, το να κάνει τελική στο τέρμα ο Ιωαννίδης και ο Λιβάι επίσης λογικό και κλείνω με το να δεχτούν αμφότερες οι ομάδεα 2+ κάρτες. Όλο μαζί στο 3.90 εκτιμάται value.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

fountaristos
Φουνταριστός
03/04/2024 — 10:29 π.μ.
ΠΑΟΚ - Λαμία 1/11.45
lose
Ολυμπιακός - Αρης 1&under 4,51.57
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.28 68.3
fountaristos
Φουνταριστός
03/04/2024 — 10:29 π.μ.
Παναθηναικός - ΑΕΚ combo3.9
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.9 78
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.