Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Derby με πολλές επιλογές

Καλημέρα σας φίλοι μου! Βόλος και Κηφισιά βρήκαν ματς να.. τα βάλουν όλα με το 1ο ημίχρονο να είναι τρομερό σε αποτελεσματικότητα ενώ το ματς στους Ζωσιμάδες κύλησε αναμενόμενα. Σήμερα πάμε στο κυρίως πιάτο με τα σούπερ ντέρμπι για τα play off να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και στοιχηματικά με πολλές επιλογές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Χρονικά προηγείται το ματς στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναικός πήρε τον τελικό επιβίωσης στο Καραισκάκη και ξαναμπήκε ζεστά στη διεκδίκηση του τίτλου ενώ ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα-σοκ από τον συμπολίτη Αρη στη πρεμιέρα και έπεσε από την κορυφή με την ΑΕΚ να το εκμεταλλεύεται. 

Ο Λουτσέσκου έχει χτίσει τρομερή παράδοση στη Λεωφόρο με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταιά 5 παιχνίδια και τους ταχυδυναμικούς μεσοεπιθετικούς του να δίνουν πλεονέκτημα στη πίεση ψηλά. Από την άλλη ο Τερίμ έχει σφίξει πολύ τους πράσινους στα ντέρμπι δίνοντας τους μέταλλο και πίστη που έχει κάνει τη διαφορά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα ως τώρα. Ο Παναθηναικός θα στηριχτεί στον ασταμάτητο Ιωαννίδη που παρέα με τον Μπερνάρ που το θέλει περισσότερο και.. από τη 13 θα είναι οι αιχμές για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι σίγουρα θα έχει τέρματα και το 2-3 σύνολο είναι καλή περίπτωση ενώ η κατάσταση των δύο συν την έδρα και τον πρώτη φορά πλήρη Παναθηναικό με ωθούν στο 1Χ με under 4,5 αλλά και ένα combo. Ασος, Ιωαννίδης over 0,5 τελικές στην εστία και over 7,5 κόρνερ συνολικά 3.60

Τα combo των derby εδώ

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμα ένα ντέρμπι που έχει ξεκάθαρη παράδοση αλλά αντίθετο φαβορί για σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι αλώβητος εκτός με την ΑΕΚ από το 17 και σήμερα δίνει τελικό επιβίωσης για τον τίτλο αφού ήττα τον πετάει αμετάκλητα εκτός ενώ η ισοπαλία αφήνει ελάχιστες ελπίδες. Η ΑΕΚ είναι πλήρης με την έδρα και την ξεκούραση στις βασικές μονάδες να είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες και θέλει τη νίκη πριν πάει στη Λεωφόρο σε ακόμα ένα τελικό.

Βρίσκω απίθανο να μη δούμε αρκετά γκολ με το over 1,5 να είναι κολόνα αλλά και το αμφισκόρ να επιλέγεται που το κίνητρο και η επιθετική ποιότητα εκατέρωθεν να μπορεί να το φέρει. Τέλος, θα επιλέξω και από την Opap Arena ένα combo με τον άσο της ΑΕΚ, over 0,5 τελικές στο τέρμα από Ελ Καμπί αλλά και το ενδεχόμενο 2+ καρτών για κάθε ομάδα να επιστρέφουν συνδυαστικά 3.95.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

fountaristos
Φουνταριστός
31/03/2024 — 10:32 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 2-3 γκολ1.95
lose
ΑΕΚ - Ολυμπιακός gg1.8
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.51 70.2
fountaristos
Φουνταριστός
31/03/2024 — 10:32 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 1Χ&under 4,51.52
lose
ΑΕΚ - Ολυμπιακός over 1,51.32
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.01 60.19
fountaristos
Φουνταριστός
31/03/2024 — 10:32 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ combo3.6
lose
ΑΕΚ - Ολυμπιακός combo3.95
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 14.22 142.2
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.