Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Do or die στην ουρά

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η διακοπή τελείωσε, η εθνική μας δυστυχώς δε τα κατάφερε στη ρουλέτα των πέναλτι αλλά αυτή η γενιά έχει ταλέντο και προοπτική να φέρει επιτυχίες αν στηριχτεί καταλλήλως. Σήμερα επιστρέφουμε στη Super League με play out και θα επικεντρωθώ στα 2 παιχνίδια που είναι do or die για τη σωτηρία και με δυάδα για ταμείο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο ΠΑΣ είναι στον πάτο με 18 βαθμούς και δεν έχει κανένα περιθώριο για στραβοπάτημα, πόσο μάλλον για ήττα. Υποδέχεται τον Παναιτωλικό που ακόμα δεν έχει δει διπλό στη φετινή σεζόν και η ομάδα του Γρηγορίου αντιμετωπίζει το ματς σαν τελικό επιβίωσης μέχρι το επόμενο. Θεωρώ πως η έδρα και το μέγα κίνητρο σε συνδυασμό με τις απουσίες των Αγρινιωτών γέρνουν τη ζυγαριά προς την έδρα και το 1Χ με under 3,5 μπορεί να επαληθευτεί.

ΒΟΛΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Ακόμα ένα εξάποντο ματς με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στους 22 βαθμούς και τον χαμένο να είναι για τα καλά μπλεγμένος στη ζώνη του υποβιβασμού. Σε άδειο γήπεδο αφού το Πανθεσσαλικό δε πληρεί τις προδιαγραφές που θεσπίστηκαν για την ασφάλεια, ο Βόλος έχει θεωρητικά ένα προβάδισμα αλλά το παιχνίδι είναι καθαρή τριπλή με ίδιο κίνητρο και δυναμική σε αμφότερους ενώ έχουν και εξωαγωνιστικά προηγούμενα με τον Μπέο να κοστίζει 3 πόντους στην ομάδα του από τη ρατσιστική επίθεση σε Τετέι. Θα αποφύγω το σημείο και θα επιλέξω μόνο το under 3,5 από εδώ για να κλείσω τη δυάδα μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
30/03/2024 — 01:13 μ.μ.
Βόλος - Κηφισιά under 3,51.26
lose
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1Χ&under 3,51.65
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.08 62.37
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 64 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.