Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Mε οδηγό τα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Πρέμιερ Λιγκ θα μας απασχολήσει σήμερα. Πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε:

Στο Μπόρνμουθ-Έβερτον οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Φαίνεται πως τα κεράσια ξαναβρίσκουν σιγά τη φόρμα τους, έχουν χτίσει ένα σερί με θετικά αποτελέσματα και σήμερα μπορούν να πάρουν ακόμα ένα. Η Έβερτον συνεχίζει να μην πείθει και αν δεν είχε πάρει πίσω 4 από τους 10 πόντους που της είχαν αφαιρεθεί, θα είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Επιλογή το 1Χ με το over 1,5. Θα είναι μίνι έκπληξη αν τα ζαχαρωτά κάνουν διπλό. 

Περνάμε στο Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας. Η Φόρεστ έχει μπλέξει για τα καλά. Μετά το -4 έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού ενώ τα κακά αποτελέσματα είναι απανωτά. Η Πάλας είχε την ευκαιρία να δουλέψει με το νέο της τεχνικό μέσα στη διακοπή. Η ασταθής άμυνα των γηπεδούχων αλλά και το γεγονός πως παράλληλα η Φόρεστ δεν έχει σκοράρει για τρία σερί εντός έδρας ματς μας σπρώνχουν στο γκολ-γκολ. Δύσκολα τα 90λεπτα χωρίς τέρμα θα γίνουν τέσσερα.

Η Γιουνάιτεντ πήγε στη διακοπή με τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Λίβερπουλ. Σήμερα ταξιδεύει στο δυτικό Λονδίνο και στο Μπρέντφορντ, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. Η Μπρέντφορντ έχει μπλέξει για τα καλά και θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν καταφέρει να σωθεί. Δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα και όσο αλλοπρόσαλλη και αν είναι η ομάδα του Τεν Χάαχ μπορεί να πάρει το βαθμό. Επιλογή το Χ2 με το γκολ-γκολ στο 2,05. 

Κλείνουμε με το Άστον Βίλα-Γουλβς. Η Βίλα έχει μία νίκη σε 8 παιχνίδια εντός έδρας κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο. Μιλάμε για μεγάλο ντέρμπι των Μίντλαντς και η έχθρα είναι μεγάλη. Η ομάδα του Έμερι θα δώσει μεγάλο βάρος στην κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, όμως το γεγονός πως το επόμενο ματς είναι με τη Σίτι όπως και το ότι δεν υπάρχουν μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα παίξει το ρόλο του. Η Γουλβς κάνει φέτος αξιοθαύμαστη πορεία, όμως σήμερα θα έχει και πάλι πολλές απουσίες. Ήρθε η ώρα για τη Βίλα να πάρει επιτέλους ένα τρίποντο. Επιλογή ο άσος με το γκολ-γκολ στο 2,80.

antibooker
Antibooker
30/03/2024 — 09:24 π.μ.
Μπόρνμουθ - Έβερτον 1Χ και over 1.51.72
win
Νότιγχαμ Φόρεστ - Κρίσταλ Πάλας Γκολ-Γκολ1.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.1 77.4
antibooker
Antibooker
30/03/2024 — 09:24 π.μ.
Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουν Χ2 και Γκολ-Γκολ2.05
win
Άστον Βίλα - Γουλβς 1 και Γκολ-Γκολ2.8
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
12 5.74 68.88
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.