Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Φόρτωμα από Λεωφόρο

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το combo από την Τούμπα πέρασε ξεκούραστα, το σερί μεγαλώνει, η στήλη είναι σε full φόρμα και θα προσπαθήσουμε φυσικά να παραμείνει έτσι. Σήμερα η Super League έχει μόλις δύο παιχνίδια αλλά στο ένα θα ποντάρουμε και μάλιστα δυνατά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ

Ο Παναθηναικός θριάμβευσε στη Τούμπα και πήρε προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου ενώ είναι ένα πόντο πίσω από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και φυσικά θέλει τη νίκη περιμένοντας το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι. Η Λαμία έκανε σπουδαία νίκη με τον Αστέρα τη προηγούμενη εβδομάδα, έφτασε τις 4 σερί και είναι 4 πόντους μπροστά στη μάχη για τα play offs έχοντας όμως πρόγραμμα βουνό πλέον μπροστά της.

Τα λέμε από αυτή τη γωνιά 12+ χρόνια πλέον και ειδικά οι παλιοί ξέρετε ότι είμαι πολύ μετρημένος στις προτάσεις μου και τα πονταρίσματά μας. Το γράφω πολύ σπάνια αλλά σήμερα το combo που θα προτείνω ούτε με γκασμά εκτιμώ πως δε σπάει. Ο άσος από ημίχρονο αλλά και το handicap του Παναθηναικού μας δίνουν 2.47 συνδυαστικά και η φόρμα, η ψυχολογία, η ατομική ποιότητα ασχέτως rotation και φυσικά η έδρα με την επάνοδο του κόσμου του τριφυλλιού προμηνύουν γιορτή που η ομάδα του Βόκολου δε μπορεί να χαλάσει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
17/02/2024 — 09:55 π.μ.
Παναθηναικός - Λαμία combo2.47
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.47 123.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.