D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Με δύο συστήματα παίζει μπάλα ο D10S σήμερα!

Καλά μου φιλαράκια και συνοδοιπόροι σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που λέγεται ζωή, σας καλωσορίζω ακόμα ένα Σάββατο στη στήλη το Σύστημα του D10S. Σερβιριστείτε το καφεδάκι σας κι ελάτε να κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στα όμορφα μέρη της Ευρώπης.

Ξεκινώντας πάντα με την ανασκόπηση στο προηγούμενό μας δελτίο, πρέπει να αναφέρω πως οριακά πληρωθήκαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η Βαλένθια μας έκανε τη χάρη μιας και μέχρι να προηγηθεί, όλα μπορούσαν να συμβούν στο Μεστάγια. Η Τσέλσι άργησε να ξυπνήσει και μας στέρησε τον καλό μποναμά και η Ρεάλ έδειξε όπως προβλέψαμε σωστά σε αυτή εδώ τη στήλη, ότι φέτος θα είναι το αφεντικό στη La Liga. Με λίγη τύχη παραπάνω θα κάναμε το 3/3, αλλά κρατάμε την καλή εμφάνιση και πάμε παρακάτω.

Vamos Chicos! Το σημερινό μας ταξίδι θα ξεκινήσει από τη δυτική μέση γη του νησιού. Αποτελεί μητροπολιτική περιοχή της περιφέρειας και έχει κατοίκους λίγο παραπάνω από την Πάτρα. Ο λόγος για το Wolverhampton! Με την ομώνυμη ομάδα να αποτελεί το καμάρι της πόλης και φέτος να εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων, η πόλη ζει το δικό της παραμύθι. Όμως το παραμύθι έχει Γλάρο! Οι νότιοι δε θα ανέβουν στο Molineux για τουρισμό και οι 32.050 θεατές του σταδίου δεν θα φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο. Η σκληροτράχηλη Brighton and Hove Albion δεν έχει αποφύγει ακόμα το φόβο του να παίζει του χρόνου στη β’ τη τάξη κατηγορία και μόνο αδιάφορη δε θα κατέβει. Με σύμμαχο την πληροφορία της καταγραφικής μας μηχανής που λανθάνει όσο και ο Πάπας, θα ακολουθήσουμε το Χ2 & over 1,5 στο 3,35, μιας και στις τελευταίες 18 αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Γούλβς έχει γευτεί τη νίκη μόλις τρεις φορές.

Το επόμενο σημείο έρχεται από την αγαπημένη μας Ισπανία και το χωριό της Βιγιαρεάλ. Η τοπική ομάδα αν και ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, μόλις το 1998, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού κατάφερε να αγωνιστεί έως και τα ημιτελικά του Champions League, τη σεζόν 2004-05. Τα κίτρινα υποβρύχια υποδέχονται την υποβιβασμένη κατά την ταπεινή μου άποψη Leganes και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις δύο αποτυχημένες εξορμήσεις σε Μαδρίτη και Μπιλμπάο. Στο Madrigal η άσημη Leganes περνάει πάντα δύσκολες ώρες για αυτό και η στήλη επιλέγει άσσο & under 4,5 στο 2,05.

Μένουμε στην Ισπανία και μεταφερόμαστε στο Benito Villamarín και την πρώτη ομάδα που ιδρύθηκε στη πόλη της Σεβίλλης. Μάλιστα σε αυτή την πόλη έγινε και το πρώτο ποδοσφαιρικό ματς στην Ισπανία και αύριο είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία, καθώς στις 8 Μαρτίου του 1890 στον ιππόδρομο της πόλης, η ομάδα της υπηρεσίας υδρεύσεως της πόλης αντιμετώπισε την Ουέλβα με αποτέλεσμα 2-0. Ρε τους αθεόφοβους, την ημέρα της γιορτής της γυναίκας παίξανε το πρώτο ποδοσφαιρικό ματσάκι. Πως να μην έχουνε ομαδάρες μετά. Κερδίσαν τη μάχη από το πρώτο λεπτό!

Επανερχόμενος στα στοιχηματικά δρώμενα, η συμπαθέσταηι λόγω χρωμάτων Real Betis, που αύριο μάλλον θα βγάλουν τα πράσινα – άσπρα για τα ροζ, προκειμένου να τιμήσουν τις γυναίκες τους, λόγω ημέρας, υποδέχονται τον μεγαλύτερο σύλλογο που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης μας. Οι Blancos την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν τη δήλωση πως το πρωτάθλημα θα πανηγυριστεί στην πλατεία της Κυβέλης φέτος και δε θα αφήσουν τίποτα πίσω φεύγοντας από τη Σεβίλλη. Η Real Madrid θα επικρατήσει της Real Betis και θα πούμε ευχαριστώ στην απόδοση του 2,00 που δίνει το διπλό & under 5,5.

Και επειδή μου την έδωσε η καζούρα που μας έκανε ο Κλόπ μεσοβδόμαδα και κατέβασε τη Λίβερπουλ λες και έπαιζε με τον Ολυμπιακό, σας δίνω και τρεις εμπνεύσεις για να μη με λέτε μοναχοφάη.

Η Μάντσεστερ δεν χάνει από τη Σίτυ και ποντάρουμε στο 1Χ & OVER 2,5 στο 4,50, Η Τότεναμ κερδίζει στη Μπέρνλι στο 2,62 και η Γιούβε κερδίζει την Ίντερ και μπαίνουν πάνω από ένα γκολ στο ματς, στο 2,80. Και όλα καλά!

Αγαπημένοι συνταξιδιώτες το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να είστε χαλαροί, όπως ο τύπος στο σημερινό μας βίντεο. Τι είστε τίποτα χωριάτες να πάθουμε τα ίδια με τη Κατσκά;

Αφήνω αυτό βίντεο εδώ για εσάς.

Δικός σας για πάντα...D10S

d10s
D10S
07/03/2020 — 02:07 μ.μ.
Σύστημα 2-3 με τρεις 2άδες και μία 3άδα, σύνολο 4 στήλες.
15 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 60 μονάδες.
Γουλβς - Μπράιτον Χ2 & Over 1,53.35
lose
Βιγιαρεάλ - Λεγκανές 1 & Under 4,52.05
lose
Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 2 & Under 5,52
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 31.41 1884.6
d10s
D10S
07/03/2020 — 02:07 μ.μ.
Σύστημα 2-3 με τρεις 2άδες και μία 3άδα, σύνολο 4 στήλες.
5 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 20 μονάδες.
Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σίτι 1Χ & Over 2,54.5
lose
Μπέρνλι - Τότεναμ 22.6
lose
Γιουβέντους - Ίντερ 1 & Over 1.52.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 64.34 1286.8
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.