D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Επέλαση της Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Αγαπημένοι φίλοι της στήλης το Σύστημα του D10S. Αγαπημένοι συνταξιδιώτες του μόνου δωρεάν και επιτυχημένου στοιχηματικού site της Ελλάδας, καλησπέρα. 

Δεν άντεξα να περιμένω το Σαββατοκύριακο για να βρεθούμε στα λημέρια του anti-booker.com και δε μπορούσα να κρατήσω και την έμπνευση που έχω μόνο για εμένα και τους κολλητούς μου. Τηλεφώνησα στο αφεντικό χθες κατά τις 3 το πρωί και μου λέει ρε πας καλά. Του λέω ελέγχεται, αλλά πρέπει να γράψω αύριο. Κάνε ότι θες μου λέει, αλλά μίλα με τον Φουνταριστό για να μην πέσετε πάνω στα ίδια ματς. Του λέω αποκλείεται. Ο Φουνταριστός είναι σοβαρός, οικογενειάρχης άνθρωπος για να δώσει τις δικές μου αλλοφροσύνες.

Έτσι γίνανε μόρτες μου τα πράγματα και να ‘μαστε πάλι παρείτσα. Α! Να μη ξεχάσω. Τη στήλη του Σαββατοκύριακου και πως βρήκαμε πάλι το δρόμο για το δίχτυ θα το συζητήσουμε το Σάββατο 07/03, κατά τις 10 το πρωί στο καθιερωμένο ραντεβού.

Με τρείς επιλογές θα κινηθούμε σήμερα. Ένα ματσάκι σημερινό και δύο αυριανά από το κύπελλο Ελλάδος, με δυνατότητα ενός λάθους. Ήτοι, συστηματάκι 2-3. 

FA CUP λοιπόν. Η πρώτη διοργάνωση του θεσμού αυτού, μας πάει πίσω στο μακρινό 1871-72 και αποτελεί την παλαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο. Πληροφορία που την ξέρετε όλοι θα μου πείτε. Συμφωνώ. Για να σας δω εδώ όμως. H Blackburn Rovers κρατάει ένα ρεκόρ 24 αγώνων αήττητη στο κύπελλο Αγγλίας, από το 1884 έως το 1886. Απίθανο! Κι ένα ακόμα και προχωρώ στο παρασύνθημα. Η West Bromwich Albions, το 1888, είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε σε τελικό FA CUP παίζοντας μόνο με παίχτες γεννημένους στην Αγγλία!

Vamos chicos! Το πρώτο ματσάκι της τριάδας μας έρχεται από το Λονδίνο και την αναμέτρηση της Chelsea με την Liverpool. Όλοι βλέπουμε πως η πυραυλοκίνητη αρμάδα του Jurgen Klop, έχει ρίξει απότομα στροφές με αποτέλεσμα να απολέσει το αήττητο και ακόμα σημαντικότερο, να έχει θέσει υπό αμφισβήτηση την πρόκριση της στους 8 του Champions League, που αποτελεί και το ρεαλιστικό της στόχο, μετά την άνετη κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν όπως τα έχουν κάνει οι κόκκινοι του Merseyside, δεν μας δίνουν παρά να έχουμε τις εξής δύο σκέψεις. Η πρώτη ανάγνωση είναι και αυτή που επικρατεί στην ποδοσφαιρική πιάτσα, πως η ομάδα κάνει κοιλιά, οι παίχτες έχουν χάσει δυνάμεις και πως η αγαπημένη ομάδα των Beatles, θα μείνει να πανηγυρίσει μόνο το πρωτάθλημα φέτος. 

Υπάρχει όμως και μια άλλη ανάγνωση, που προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο. Πως σαν άλλοι John Lennon & Paul McCartney, ο Mo Salah & o Sadio Mane, θα συνεργαστούν με απαράμιλλη δεξιότητα και θα φτιάξουν ένα ακόμα έπος σήμερα το βράδυ. Εμπνευσμένοι από τη συνεργασία του John και του Paul το Δεκέμβριο του 65’ με το περίφημο We can work it out ως αποτέλεσμα, οι Διόσκουροι της Λίβερπουλ σήμερα θα δώσουν το σύνθημα για ανασύνταξη, θα τραγουδήσουν Beatles και το Λονδρέζικο κοινό θα υποκλιθεί. 2 και over 1,5 στο 3,05.

Το δεύτερο ματσάκι έρχεται από τη Καλογρέζα. Αύριο η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως υποδέχεται τον πάντα μαχητικό Άρη. Η άμυνα της Ένωσης βρίσκει τέμπο, ο Καρέρα μάλλον δεν είναι για καστανάς στην Αιόλου και η επίθεση συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της. Αν όλα αυτά γινόντουσαν 3 μήνες πριν, οι «αετοί» θα ήταν βασικοί διεκδικητές του τίτλου. Του πρωταθλήματος εννοώ, γιατί του κυπέλλου είναι. Και με σοβαρές πιθανότητες μάλιστα. Λοιπό στο ποντάρισμά μας τώρα. Ένα έχω να σας πω και κρατήστε το. Θα προκριθεί ομάδα με κιτρινόμαυρη εμφάνιση! Ήταν καλό παραδεχτείτε. Θα προκριθεί η Α.Ε.Κ., θα κερδίσει αύριο χωρίς να δεχτεί τέρμα και θα το ποντάρουμε. Άσσος και no goal στο 2,35.

Κλείνουμε την τριάδα μας με ακόμα ένα ντέρμπι της Τούμπας. Για το κύπελλο αυτή τη φορά. Ανώτερη ομάδα οι ερυθρόλευκοι και το απέδειξαν για φέτος. Όμως ο δικέφαλος του Βορρά δε μίκρυνε μέσα σε δύο βράδια και όπως είπα και στον στενοχωρημένο φίλο μου Βίκτωρα από τις Συκαιές, ο Π.Α.Ο.Κ. θα κερδίσει τον Ολυμπιακό βγάζοντας χαρακτήρα. Ο Ο.Σ.Φ.Π. έχει στο μυαλό του περισσότερο πως θα ντυθεί κοκκινοσκουφίτσα και θα ξεγελάσει μεθαύριο τους Λύκους, παρά στο κύπελλο. Ότι και να λέει ο συμπαθητικός κος Μάρτινς πως θέλουν και τους 3 στόχους. Εύκολα ή δύσκολα λοιπόν θα έρθει ο άσσος αύριο στην Τούμπα, στο 2,50.

Αγαπημένοι συνταξιδιώτες το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να βάζετε να ακούτε λίγο Beatles. Ευθύνονται για πολλά καλά που συνέβησαν στη μουσική και όχι μόνο.

Αφήνω αυτή την όμορφη ιστορία εδώ για εσάς! 

Δικός σας για πάντα…D10S

d10s
D10S
03/03/2020 — 06:12 μ.μ.
Σύστημα 2-3 με τρεις 2άδες και μία 3άδα, σύνολο 4 στήλες.
15 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 60 μονάδες.
Τσέλσι - Λίβερπουλ 2 & Over 1.53.05
lose
ΑΕΚ - Άρης 1 & No Goal2.35
lose
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 12.5
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 38.59 2315.4
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.