D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Ο νικητής του El Clasico... φοράει λευκή φανέλα

Καλημέρα φίλοι μου σε ακόμα ένα σαββατιάτικο ραντεβού μας! Είμαι και σήμερα εδώ, στην αγαπημένη μου θέση. Στο site του anti-booker για να μιλήσουμε για στοίχημα με σύστημα.

Μια γρήγορη ανάγνωση στην προηγούμενη μας στήλη και έπειτα ξεκινάμε. 2/4 έπιασε τυπικά το συστηματάκι, αλλά ελπίζω να ακούσατε τη συμβουλή μου στην παράγραφο της Sheffield και να παίξατε το ματσάκι 1Χ & over 1,5 και να πληρωθήκατε. Επίσης, όπως πολλάκις έχουμε πει σε αυτόν εδώ τον τόπο, να ακολουθάτε πέρα από το σύστημα και τα σημεία που δίνουμε χωρίς τα over-under, αφού η στήλη παρουσιάζει 70% επιτυχία σε αυτά. 

Θέλτα, Φιορεντίνα και Μίλαν, έκαναν αυτό που προβλέψαμε και τη συνταγή ήρθε να μας τη χαλάσει ο ΠΑΟΚ, όπου παρουσιάστηκε ανέτοιμος για ντέρμπι τίτλου και δίκαια έχασε από τον Ολυμπιακό. Συμπερασματικά θα πω, πως για ακόμη μια φορά ήμασταν διαβασμένοι απέναντι σε αυτά που προτείναμε και με τον ένα ή άλλο τρόπο κάτι τους πήραμε. 

Στη καθιερωμένη συνάντηση της Τετάρτης με την ομάδα προτάσεων του site, σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε (πάντα υπάρχουν οι τολμηροί) πως είναι δύσκολο στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο και καλό είναι να κατέβουμε αμυντικά στο γήπεδο. Πάμε λοιπόν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, με σύστημα 2-3.

Vamos Chicos! Πρώτη στάση στην Valencia, την πόλη που κατά τις γραφές ιδρύθηκε το 137 μ.χ από το Βρούτο. Η αρχική της ρωμαϊκή ονομασία ήταν Valentia, οπού σημαίνει δύναμη, σθένος! Χαρακτηριστικά που πρέπει να επιδείξει το καμάρι της πόλης αν θέλει να έχει τύχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της σεζόν 2020-21. Το μεσημέρι του Σαββάτου οι νυχτερίδες υποδέχονται την αδιάφορη από όλες τις απόψεις (εκτός του ειδώλου Joaquin που θα σεβόμαστε για πάντα) Real Betis. Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Albert Celades, θα βάλει τέλος στην ανομβρία πέντε παιχνιδιών χωρίς νίκη και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρει τους πολυπόθητους τρείς βαθμούς. Ισχυρός μας σύμμαχος σε αυτή την απόφαση είναι η ατράνταχτη παράδοση. Στις τελευταίες 19 συναντήσεις των δύο ομάδων στο Μεστάγια η κατάσταση έχει ώς εξής: 15 νίκες η Βαλένθια, 3 ισοπαλίες, 1 νίκη των Beticos. 1 & under 4,5 στο 2,65.

Συνεχίζουμε στο δεύτερο ματσάκι της στήλης μας και πάμε στο νησί. 170 km μακριά από την πρωτεύουσα βρίσκεται η «παραλία της Αγγλίας» και το όμορφο Bournemouth. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τους μπλε του Λονδίνου. Τα κεράσια έχουν παρουσιάσει φοβερή αστάθεια φέτος και δε δείχνουν ικανά να πάρουν το οτιδήποτε απέναντι στην Chelsea, η οποία θα τα δώσει όλα ως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να παίξει στο επόμενο Champions League. Έχει την ποιότητα να φύγει με το διπλό από το Dean Court και σε αυτό θα ποντάρουμε. 2 & over 1,5 λοιπόν, στο 2,12. Επειδή πάντα εμπιστεύομαι την καταγραφική μηχανή, δε μπορώ να μη σας ψιθυρίσω στο αυτί πως και οι δύο ομάδες αρέσκονται στα 2-3 γκολ στο 2,07…δε σας είπα κουβέντα.

Κλείνουμε την τριάδα του συστήματος με τι άλλο, με το καλύτερο ματς του πλανήτη Γη. Real Madrid – Barcelona σημειώσατε 1. Απόδοση 2,20. Οι Blancos θα κάνουν το φετινό τους καθήκον και θα κατακτήσουν το 34ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας τους.

Αγαπημένοι συνταξιδιώτες το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και μη κάνετε καμιά μ@λ@κί@ και χάσετε το clasico! Θα είναι συναρπαστικό.

Αφήνω αυτή την όμορφη ιστορία εδώ για εσάς!


d10s
D10S
29/02/2020 — 10:00 π.μ.
Σύστημα 2-3 με τρεις 2άδες και μία 3άδα, σύνολο 4 στήλες.
15 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 60 μονάδες.
Βαλένθια - Μπέτις 1 & Under 4,52.65
win
Μπόρνμουθ - Τσέλσι 2 & Over 1.52.12
lose
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 12.2
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 5.83 349.8
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.