D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Δε χάνει ο ψηλός στο Artemio Franchi

Φίλες και φίλοι της στήλης το Σύστημα του D10S καλημέρα σας! Ακόμα ένα Σάββατο πρωί θα πιούμε καφεδάκι παρέα, θα πούμε διάφορα και θα καταλήξουμε στην τετράδα που με δικαίωμα ενός λάθους θα μας οδηγήσει στο ταμείο.

Συζητώντας με ένα φίλο του site μεσοβδόμαδα, λέγαμε πως από αυτή τη στήλη βγαίνουν σημεία. Τι εννοώ. Η στήλη επειδή δίνει σύστημα, είναι αναγκασμένη κατά κανόνα να συμπληρώνει στο σημείο και ένα over ή under σε γκολ για να φτάνουμε την επιθυμητή απόδοση. Δε σημαίνει ότι εσείς δε μπορείτε να επιλέξετε μόνο το σημείο και να το ρίξετε μόνο του ή δύο και τρία σημεία μαζί, χωρίς τη δέσμευση των γκολ ή ακόμα και του συστήματος. Όπως μου σφύριξε και ο Στατιστικολόγος μας (τι ταλέντο έχει αυτός ρε σεις, ελπίζω να διαβάζετε τη στήλη του γιατί ο άνθρωπος μελετάει τα νούμερα όχι μ@λακίες και μας πάει συχνά πυκνά ταμειάκι με αποδοσάρες) η στήλη το Σύστημα του D10S έχει αποτελεσματικότητα σε σημεία 67,6 %. Να το κάνω δεκαράκια. 7 στις 10 φορές πιάνουμε το σημείο σε αυτή εδώ τη στήλη.

Και για να κάνω ένα γρήγορο flashback στην προηγούμενη εβδομάδα ως είθισται, θα πω ότι πιάσαμε ¾ σημεία και προδοθήκαμε από τα γκολ. Θα προσέξουμε παραπάνω αυτή τη φορά και θα πάμε στο μέρος.

Ελπίζω να έχετε φτιάξει το καφεδάκι σας, να έχετε στρωθεί καναπέ, να έχετε βάλει μουσικούλα και να είστε έτοιμοι για το ταξίδι μας.

Vamos chicos! Παραδοσιακά θα ξεκινήσουμε από μέρη γνώριμα και ώρες που μας πάνε. Δε μπορώ να αντισταθώ με τίποτα στα ματσάκια που μας δίνουν Σάββατο μεσημεράκι στη La Liga. Γεννημένος στις παραλίες της Moaña, μιας παραθαλάσσιας κωμόπολης 18.000 κατοίκων, ο Iago Aspas, έκανε ντεμπούτο με τη πρώτη ομάδα της RC Celta τη σεζόν 2007-08, όπου η ομάδα αγωνίζονταν στη Segunda Division. Σαν να ορκίστηκε τότε ο παιχταράς με το 10 στη πλάτη, πως όσο παίζει αυτός η ομάδα δε θα πέφτει κατηγορία. Το έκανε πέρυσι και το κάνει και φέτος. Έχει πάρει την ομάδα από το χέρι και θα την κρατήσει στην Primera. Μετά την ισοπαλία στη Μαδρίτη, η RC Celta de Vigo έχει ανακτήσει τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζονται και θα ρίξει στο καναβάτσο τη Leganes. Σε ένα παιχνίδι 6 βαθμών η ομάδα της Γαλικίας θα επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα των ντεμί πρωτευουσιάνων, οι οποίοι στη La Liga δεν έχουν νίκη εκτός έδρας. 1 και under 3,5 σε απόδοση 2,25.

Επόμενος σταθμός στην πόλη όπου ζωντανεύουν τα παραμύθια. Στην πόλη όπου τα παλάτια της Αναγέννησης, τα έργα τέχνης του Μιχάηλ Άγγελου και του Ντα Βίντσι, η κουζίνα και η φύση της Τοσκάνης, την κάνουν αποτελεί το αντίπαλο δέος της Ρώμης. Θα δανειστώ μια παράγραφο του Γιώργου Κόκουβα από ένα άρθρο του κάποτε στο in2life.gr, που νομίζω αποτυπώνει αυτόν τον τόπο. «Καταδικασμένη να ανθίσει. Αυτή τη φράση, λέει ένας θρύλος, είπαν οι πρώτοι άνθρωποι που έφτασαν σ’ αυτή τη γωνιά της Τοσκάνης και την αντίκρισαν. Και γι’ αυτό, την πόλη που έχτισαν εδώ, την ονόμασαν “Florentia”». Τυχεροί λοιπόν είναι οι βιόλα οι οποίοι έχουν την έδρα τους σε μια τόσο ιδιαίτερη πόλη. Δεν θα είναι τυχεροί όμως το βράδυ αυτού του Σαββάτου, αφού η Associazione Calcio Firenze Fiorentina S.p.A., υποδέχεται τους rossoneri. Η A.C Milan δεν έχει όρεξη να μπει σε περεταίρω περιπέτειες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που μου έδωσε η καταγραφική μηχανή, όπου εμφανίζει τη Φιορεντίνα να κερδίζει τη Μίλαν μόνο 2 φορές στις τελευταίες 9 αναμετρήσεις τους στο Artemio Franchi, αλλά και το ότι σε αυτές τις αναμετρήσεις μια φορά μπήκαν πάνω από 3 γκολ, επιλέγουμε το Χ2 under 3,5 στο 2,00.

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαμε Αγγλία στο menu και ξέρω ότι σας κόστισε. Αυτά τα ταγάρια από το Sheffield έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, ο Lundstram στο Fantasy έχει όσους πόντους και ο Baresi και το πάρτυ στην πόλη όπου έχει πράσινο κατά 61%, καλά κρατεί. Ποια είναι τα θαλάσσια πτηνά από το Brighton που θα το χαλάσουν. Εμπιστευόμαστε την εντός έδρας φούρια των «Λεπίδων», εμπιστευόμαστε το 1 και μοναδικό διπλό που έχουν κάνει φέτος οι «Γλάροι» και ποντάρουμε το 1Χ over 2,5 στο 2,85. (Το 1Χ και over 1,5 είναι μια καλή και πιο συντηρητική επιλογή).

Κυριακή βραδάκι και ντέρμπι πρωτοπόρων στην καυτή Τούμπα. Δε χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Τις ξέρουμε τις ομάδες. Μοιάζουν σε πολλά. Τόσο πολύ που δε θα μπορέσει να κερδίσει η μία την άλλη. Χ στο 3,35. Για τους μερακλήδες Χ και over 1,5. Αμφότερα τα club σκοράρουν.

Το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να τρώτε δύο φορές την εβδομάδα με το αριστερό (βοηθάει στο να αποφευχθεί το Alzheimer). Αν σας τη σπάει, λύστε κάνα Sudoku. Το ίδιο είναι.

Αφήνω αυτή την όμορφη ιστορία εδώ για εσάς μέχρι την επόμενη.

Δικός σας για πάντα… D10S

d10s
D10S
22/02/2020 — 10:00 π.μ.
Σύστημα 3-4 με τέσσερις 3άδες και μία 4άδα, σύνολο 5 στήλες.
10 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 50 μονάδες.
Θέλτα - Λεγκανές 1 & Under 3.52.25
win
Φιορεντίνα - Μίλαν Χ2 & Under 3,52
win
Σέφιλντ Γιουν. - Μπράιτον 1Χ & Over 2,52.85
lose
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Χ3.35
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 111.44 5572
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.