D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Ταμείο με ρομάντζο και 4 επιλογές 1Χ & OVER 1,5

Αγαπητοί συνοδοιπόροι αυτού του όμορφου ταξιδιού πέρασε μια εβδομάδα από την τελευταία μας συνάντηση. Μια εβδομάδα που εδώ στην πρωτεύουσα ο καιρός μπερδεύτηκε, όπως και τα λουλούδια και άνθισαν. Παρά τις καθημερινές δυσκολίες, ελπίζω να ξεκλέψατε λίγο χρόνο και να ευχαριστηθήκατε κάποια βόλτα με σύντροφο τις όμορφες μυρωδιές που έφερνε αυτό το γλυκό απογευματινό αεράκι. Μην τους χαρίζεστε. Πάντα να βρίσκετε ώρα να κάνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας, να μιλάτε με τον κόσμο γύρω σας και όπως οι έρευνες έδειξαν…Σπάστε την αλυσίδα της καθημερινότητας. Τι εννοώ. Εκεί που έχετε σχολάσει μια ακόμα συνηθισμένη Τρίτη λόγου χάρη, έχετε παρκάρει στο γνωστό λάθος σημείο και σκέφτεστε τη λίστα από το market, σταματήστε. Ακίνητοι. Και δείτε, αυτό είναι το σωστό ρήμα, δείτε, ενεργητικά, παρατηρήστε, τον ουρανό και τα σύννεφα του, μυρίστε, ότι μυρωδιά έχει ο δρόμος σας, χαμογελάστε στους περαστικούς. Για 5 λεπτά. Αφιερώστε τα σε εσάς και στους γύρω σας. Σπάστε την αλυσίδα της συνήθειας. Κάνετε κάτι ενεργητικά. Ότι και να είναι αυτό. Αρκεί να είναι διαφορετικό. Αρκεί να χαλάει το matrix. Θα με θυμηθείτε.

Ξέφυγα πάλι γιατί μου αρέσει η παρέα μας και θέλω να τα πω. Αλλά για να έχουμε και αύριο δουλειά και να μην με στείλουν σε κανένα άλλο site να γράφω ποιήματα, πάμε να δούμε τι κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα. Έλαβα μήνυμα από την La Liga να μην ξαναδώσω Σάββατο μεσημέρι μάτς στην Ισπανία γιατί χαλάει ο ανταγωνισμός λέει. Για ακόμη μια φορά, επαληθευτήκαμε στο πρώτο ματς της Ισπανίας, αφού η Levante πέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Leganes, όπως η στήλη μας είχε προκαταβάλει. Το ντέρμπι των Βάσκων για 8 λεπτά δε μας δικαίωσε στο Χ ημίχρονο Χ τελικό και η Glandbach που ήταν το δυνατό μας σημείο, άφησε λόγω κακοκαιρίας ανοιχτούς λογαριασμούς με την FC Köln, δίνοντας μας τη μονάδα. Η Millwall με τη West Bromwich Albions επαλήθευσαν την καταγραφική μας μηχανή και το έκαναν 2-3 γκόλ. Σύνοψης; Διαβάσαμε παρέα πολύ καλά τα ματσάκια ακόμα μια φορά, πήγαμε ταμείο και πήραμε τον οβολό μας πίσω και αν ο καιρός στη Γερμανία ήταν όπως στην Ελλάδα και οι Γερμανοί θα ήταν πιο χαμογελαστοί και εμείς θα παίρναμε μεροκάματο.

Προχωράμε όμως, ηθικά δικαιωμένο και οικονομικά μη ζημιωμένοι στη νέα εβδομάδα.

Vamos chicos. Δε χαλάμε το δεδικασμένο και ξεκινάμε από το μεσημεριανό παιχνίδι του Σαββάτου στη La Liga. Φορέστε μαγιό γιατί αν μας κάνει καλό καιρό θα τολμήσουμε μια βουτιά στις παραλίες της Mallorca, όπως θα τολμήσουμε να πούμε πως η τοπική ομάδα δε θα χάσει από την σχεδόν αδιάφορη Alaves. Οι νησιώτες δεν είχαν στο πρόγραμμα να παλεύουν για την κατηγορία, όμως η μοίρα τους τα έφερε αλλιώς. Το νησί, όπως όλες οι Βαλεαρίδες, ανήκει ιστορικά στην καταλανική σφαίρα επιρροής. Η ντόπια γλώσσα είναι τα καταλανικά, παρά την μείωση της διάδοσης της κατά την ισπανική δικτατορία. Πάραυτα, Το 1931 μετονομάστηκε σε Κλαμπ Ντεπορτίβο Μαγιόρκα για πολιτικούς λόγους. Από το 1949, ως βασιλική προστασία, χορηγήθηκε και προστέθηκε το Real ως πρόθεμα στο όνομα της ομάδας. Θα ποντάρουμε στην αντίδραση των κοκκινόμαυρων και θα επιλέξουμε το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 2,05.

Αφήνουμε το όμορφο νησί των Βαλεαρίδων και πάμε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και ειδικότερα στον μεγαλύτερο δήμο της Μητροπολιτικής περιοχής της Μαδρίτης. Με ημερομηνία ίδρυσης 23 Ιουνίου του 1928, η CD Leganes υποδέχεται την διάσημη συγκριτικά Real Betis. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν μπροστά σε 10.000 οπαδούς τους να μη χάσουν αρχικά και αν μπορούν να διεκδικήσουν και κάτι καλύτερο θα το κάνουν. Σε αυτό το ματς θα ποντάρουμε στην αρνητική ψυχολογία και στο κακό σερί των πράσινων Σεβιγιάνων. Οι El Glorioso έχουν κερδίσει μακριά από το Benito Villamarin, μόλις 1 φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι καταλαβαίνουν πως τα περιθώρια στενεύουν και θα το παλέψουν. Παρατηρώντας στα τελευταία παιχνίδια και τις δύο ομάδες αντιλαμβάνομαι πως δε θα δούμε κάτι σπουδαίο από μπάλα. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, λόγω κακής εκτός έδρας αγωνιστικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων και θα κάτσουμε στο 2,02 του 1Χ & over 1,5.

Φεύγουμε από ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και πάμε σε μια άλλη. Όχι όμως σε κάποια τυχαία. Προσγειωνόμαστε στο Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino. Θα επιλέξουμε την β’ εκδοχή για την ίδρυση αυτής της πόλης και θα σας εκμυστηρευτώ πως ο ευγενής Αινείας από τη Τροία, ο οποίος έφυγε όταν καταστράφηκε η πόλη στον Τρωικό πόλεμο, ήταν ο ιδρυτής της Ρώμης. Προσωπικά την ασπάζομαι την εκδοχή, διότι για να δημιουργήσεις μια τόσο ένδοξη (από όλες τις απόψεις) πόλη, όπως η Ρώμη, πρέπει να έχεις ζήσει σε μια ανάλογη. Το μάτς; SS Lazio – FC Internazionale. 1Χ over 1,5 στο 1,80. Γιατί; Θα το ξέρουμε όλοι στις 23:45, βραδάκι Κυριακής.

Γένοβα 1946. Η Σαμπιερνταρενέσε και Αντρέα Ντόρια αποφασίζουν να συνενωθούν και από το πρώτο συνθετικό της μίας και το τελευταίο της άλλης, ιδρύουν τη Σαμπντόρια, όπου έφτασε να κατακτήσει μία φορά το Πρωτάθλημα Ιταλίας και 4 φορές το Κύπελλο Ιταλίας. Έχει κατακτήσει επίσης, το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ έχει φτάσει μία φορά στον τελικό του Champions League, αλλά ηττήθηκε από την Barcelona 1991-92. Στο Stadio Luigi Ferraris, την Κυριακή το μεσημέρι στις 16:00, υποδέχεται τους βιόλα. Με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 2 βαθμοί και την ACF Fiorentina να έχει κερδίσει την U.C Sampdoria εκτός, 2 φορές τα τελευταία 11 χρόνια, θα προτιμήσουμε ακόμα μια φορά το 1Χ & over1,5 σε απόδοση 2,10.

Αγαπημένοι συνταξιδιώτες το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να μη φοβάστε τη διαφορετικότητα.

Αφήνω αυτή την όμορφη ιστορία εδώ για εσάς! Ίσως από τις καλύτερες διαφημίσεις των τελευταίων ετών.

Δικός σας για πάντα… D10S

d10s
D10S
15/02/2020 — 10:00 π.μ.
Σύστημα 3-4 με τέσσερις 3άδες και μία 4άδα, σύνολο 5 στήλες.
10 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 50 μονάδες.
Μαγιόρκα - Αλαβές 1Χ & Over 1,52.05
lose
Λεγκάνες - Μπέτις 1Χ & Over 1,52.02
lose
Λάτσιο - Ίντερ 1Χ & Over 1,51.8
win
Σαμπντόρια - Φιορεντίνα 1Χ & Over 1,52.1
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 47.18 2359
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.