D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Σε τροχιά Champions League τα πουλάρια

Αγαπητοί συνοδοιπόροι του όμορφου ταξιδιού καλημέρα για ακόμη ένα Σάββατο. Το Σύστημα του D10S είναι και πάλι μαζί σας στο site του Antibooker για να ξεκινήσουμε τη βόλτα μας στα γήπεδα, τις παραδόσεις και τις ξεχωριστές ιστορίες που κρύβει κάθε αναμέτρηση στη Γηραιά Ήπειρο. Το κύριο μέλημα της στήλης είναι να βρίσκει υψηλές αποδόσεις σε συνδυασμό με υψηλή πιθανότητα επαλήθευσης, προσφέροντας ιδέες και βάσεις για να στήσετε το σύστημά σας.

Αρχίζουμε όπως πάντα από την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία στοιχηματικά, δεν ήταν μια καλή εβδομάδα. Τα σημεία που επιλέξαμε δεν βγήκαν. Άλλα από ατυχία και σε άλλα πιστέψαμε ομάδες περισσότερο από ότι πίστεψαν αυτές στον εαυτό τους.

Αφήνουμε πίσω μας τα περασμένα, κοιτάμε την επόμενη μάχη και πάμε να δούμε πως με σύστημα 3-4 θα σταθούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο ταμείο.

Vamos chicos! Συντεταγμένες: 39°28′36″N 0°22′28″W. Προσγειωνόμαστε στην Ισπανία και στην πόλη που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Γκουαδαλαβιάρ. Η Βαλένθια, εκτός από την ομώνυμη ομάδα έχει ακόμα ένα ποδοσφαιρικό σωματείο.Τις έτερες νυχτερίδες της πόλης. Τη Λεβάντε, η οποία προέρχεται από πολύ μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την αδύναμη Λεγκανές και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της τον τελευταίο μήνα με όλα τα δεινά του. Έχει την ικανότητα να πάρει το ματς και θα ποντάρουμε στο 1Χ & over 1,5, σε απόδοση 2,02.

Συνεχίζουμε στην Ισπανία, αλλάζουμε κοινότητα και πάμε στην Χώρα των Βάσκων. Real Sociedad εναντίον Athletic Club de Bilbao. Αμφότερες οι πρέσβειρες του ισπανικού βορρά απέκλεισαν μεσοβδόμαδα Real Madrid & Barcelona αντίστοιχα. Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει ένας προοδευτικός Βάσκος από αυτό. Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με βασικούς παίχτες κατά πλειοψηφία και έσταξαν πολλά κιλά ιδρώτα για να καταβάλουν τα θεριά. Ποντάρουμε σε ένα ήσυχο ματς, με λίγες φάσεις μπροστά από τις εστίες που δε θα αναδείξει νικητή. Χ ημίχρονο – Χ τελικό σε αυτήν την αναμέτρηση στο 4,35.

Φεύγουμε από τον ισπανικό βορρά, διασχίζουμε την Γαλλία και μπαίνουμε στη γερμανική επικράτεια, προκειμένου να συναντήσουμε τα «Πουλάρια». Οι ασπρόμαυροι της Borussia Mönchengladbach ξεκίνησαν πολύ δυνατά φέτος τις υποχρεώσεις τους και φιγούραραν για κάποιο διάστημα και στην κορυφή της Bundesliga. Δεν άντεξαν τον αέρα στα ανώτερα στρώματα του γερμανικού ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην κατάταξη. Οι ελπίδες τους για τίτλο είναι ακόμα ζωντανές, αλλά αυτό που καίει την ομάδα του Marco Rose, είναι η παραμονή στο top four και η έξοδος στο επόμενο Champions League. Η Κολωνία δε φαντάζει εμπόδιο απροσπέραστο και θα επιλέξουμε τον άσσο & over 2,5 στο 2.22.

Δε θα μπορούσε να λείψει η Αγγλία από το menu μας και σήμερα θα πάμε στην Championship. Η φορμαρισμένη και πολύ δυνατή στην έδρα της Millwall, υποδέχεται την φιλόδοξη και με ελπίδες για άνοδο West Bromwich Albion. Η καταγραφική μηχανή αναζήτησης σημείων μας υποδεικνύει πως οι δύο ομάδες λατρεύουν τα σκορ με 2 έως 3 γκολ και δε θα τους χαλάσουμε χατίρι. 2-3 γκολ σε απόδοση 2,00.

Αγαπημένοι συνταξιδιώτες το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να επιλέγετε πάντα την κίνηση που μπορεί να κάνει χαρούμενους τους συνανθρώπους σας, όσο κουρασμένοι κι αν ήσαστε. Αξίζει!

Αφήνω αυτήν την όμορφη ιστορία εδώ!

Δικός σας για πάντα…D10S

d10s
D10S
08/02/2020 — 10:30 π.μ.
Σύστημα 3-4 με τέσσερις 3άδες και μία 4άδα, σύνολο 5 στήλες.
10 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 50 μονάδες.
Λεβάντε - Λεγανές 1X & Over 1.52.02
win
Σοσιεδάδ - Μπιλμπάο Χ / Χ4.35
lose
Γκλάντμπαχ - Κολωνία 1 & Over 2,51
αναβλ.
Μίλγουολ - Γουέστ Μπρομγουίτς 2-3 Γκολ2
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 4.04 202
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.