D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Το πράσινο τρένο δεν κάνει στάση στον κάμπο

Κοίτα να δεις που χάσαμε! Αγαπητοί συνοδοιπόροι του ταξιδιού η προηγούμενη εβδομάδα μας στοίχησε. Ελπίζω να ακολουθείτε κάποια από τα σοφά λόγια του D10S, να μην παίζετε παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη και το κυριότερο, να μην χαλάτε την ψυχική σας υγεία για ασήμαντα δευτερεύοντα πράγματα. Να μην χαλάτε τη ζαχαρένια σας επειδή ο Αρτέτα εκεί που θα το έκανε 2-0, ορθώς έπραξε για λόγους οικονομίας και απέσυρε τον Lacazette, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος να κρατήσει πίσω τα στόπερ των νεοφώτιστων από το Sheffield και έτσι ο Fleck βρέθηκε να αλωνίζει σαν καθαρόαιμο φορ περιοχής και εν τέλει να σκοράρει. Ή επειδή η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να κάνει την υπεροχή της γκολ. Ή επειδή σωστά διαβάσαμε πως Άγιοι και Λύκοι θα τα βρούνε στη μέση, αλλά στα τελευταία 15 λεπτά βγήκε ο Άγιος Φανούριος (Long) και η Southampton δε μπόρεσε να φανερώσει για τρίτη φορά το τόπι στο πλεχτό.

Όπως μου λέει και ένας καλός γείτονας και συγχωριανός, ο Γιώργης ο Ταραντίνο: D10S, το διάβασμα να είναι σωστό και μη σε μέλει. Θα δικαιωνόμαστε τις περισσότερες φορές.

Πάμε λοιπόν! Α, πριν ξεκινήσουμε το εβδομαδιαίο ραντεβού μας, θα ήθελα να σας εκφράσω ακόμα μια φορά την από καρδιάς ευχαριστία μου, διότι όπως με ενημερώνουν τα τσακάλια της Μαρίας από το back office, είναι δεκάδες τα θετικά σας σχόλια για τη στήλη. Μάλλον τα μπινελίκια όταν χάνουμε μου τα κρύβουν γιατί ξέρουν πως είμαι παίχτης ψυχολογίας.

Vamos chicos! Πρώτη στάση Βαρκελώνη. Όχι για την ομάδα που κάποτε έκανε 10.897 σωστές πάσες ανά παιχνίδι (πίσω από το κέντρο) και νόμισε πως μας άρεσε, αλλά για την έτερη συμπολίτισσα. Την ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα ματς να τα παίζει με κίτρινα μπλουζάκια, λόγω του ότι ένας παράγοντας τότε, είχε υφαντουργείο και του περίσσευαν κίτρινα υφάσματα. Οι μπλε - άσπροι παπαγάλοι φιλοξενούν το μεσημέρι του Σαββάτου την Μπιλμπάο. Με την Εσπανιόλ κατατροπωμένη και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας θα σκεφτεί κανείς εύκολο διπλό. Κι όμως, η ομάδα που έχει συμμετάσχει σε δύο δραματικά αποτυχημένους τελικούς UEFA και έχει κατακτήσει τρία κύπελλα Ισπανίας παίζει μπάλα. Μπάλα που δε δικαιολογεί τη θέση που βρίσκεται. Με σύμμαχο λοιπόν την πολύ καλή παράδοση στο Estadi Cornellà-El Prat, απέναντι στους Βάσκους, θα αποδείξει πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της φέτος και θα παλέψει την κατηγορία. 1Χ και over 1,5 στο 2,12 .

Η δεύτερη στάση στο ταξίδι μας θα είναι σε ένα μέρος λατρεμένο. Ένα μέρος που αξιώθηκα να δω από κοντά πριν 20 περίπου χρόνια. Το Stadio San Paolo. Στέκεται επιβλητικό στο δυτικό προάστιο Fuorigrotta. Θα στέκεται στους αιώνες περήφανο γιατί πάτησε το δοξασμένο του χορτάρι ο Diego. Θα είναι πάντα εκεί για να δίνει στους Ναπολιτάνους αυτό που οι Βόρειοι λένε ότι δεν έχουν...κύρος. Θα είναι πάντα εκεί, πλασμένο καθ’ομοίωση της Ναπολιτάνας γυναίκας. Γεμάτο πάθος, εκρήξεις, ζωντάνια, γοητεία, ταμπεραμέντο, ερωτισμό και τέχνη. Σταματάω όμως εδώ γιατί όπως πάω θα με ψήσω να δώσω το αντίθετο σημείο από αυτό που θέλω. Η αγαπημένη μου Νάπολη...Η αγαπημένη μου Νάπολη δε βλέπω πως μπορεί να κερδίσει την φορμαρισμένη Juventus. Το θέλω, αλλά δε το βλέπω! Οι Partenopei δεν σταματούν την αγωνιστική κατρακύλα και ο Ronaldo κάτι κουτσά ελαφάκια τα πετσοκόβει. Δε χαρίζει ο π@@@της. Κάνοντας τίμια προσπάθεια η ομάδα του Νότου θα βρει ένα γκόλ, όμως οι του Βορρά θα βρουν παραπάνω. Χ2 & over 2,5 σε απόδοση 2,32.

Από τη Νάπολη στο Αλκαζάρ. Θα μπορούσε να είναι επιτυχία του Νταλάρα εύκολα, αλλά μας το χάλασαν εδώ και κάτι χρόνια. Επόμενη στάση στο AEL F.C Arena, εκεί που η τοπική ομάδα υποδέχεται το μοναδικό ελληνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο που έχει κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ίδιας σεζόν. Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι, ο Παναθηναϊκός δε χάνει στον κάμπο και Χ2 & over 1,5 στο 2,02 η επιλογή μας.

Καλογρέζα κύριοι. ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η ματσάρα της αγωνιστικής. Ένα ντέρμπι που η σπίθα του μίσους γιγάντωσε το μακρινό 1987 και τον πολυσυζητημένο επαναληπτικό κυπέλλου στη Ν.Φιλαδέλφεια όπου πρωταγωνιστές ήταν κάτι...λουλούδια που όμως δεν αποδείχθηκαν ποτέ ένοχα. Και μετά ήρθε κι Ντούσαν να δέσει το γλυκό. Αφήνω τις πιπεράτες ιστορίες και προχωρώ στο παρασύνθημα. Η ΑΕΚ δείχνει να βάζει το νερό στο αυλάκι και να αποκτά σταθερότητα στην απόδοσή της. Ωστόσο, η ομάδα του λιμανιού φαίνεται να υπερέχει σε ποιότητα. Και οι δύο σκοράρουν, οπότε θα αποφύγουμε την παγίδα του σημείου, αν και προσωπική άποψη είναι πως δε χάνουν οι κόκκινοι. Goal – Goal & over 2,5 στο 2,62.

Η στήλη θα κλείσει με ένα ακόμα μάτς, αφού έχουμε επιλέξει Σύστημα 3-4-5.

Τελειώνουμε στη γη των Μυρμιδόνων και στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας Λαμία. Έδρα φρούριο το πρόσφατα βαφτισμένο Αθανάσιος Διάκος προς τιμή του ήρωα. Ο Αθανάσιος Μασσαβέτας ή Αθανάσιος Γραμματικός κατά άλλους, ήταν αυτός ο τύπος άνδρα που όταν στη γέφυρα της Αλαμάνας του πρότειναν να υποχωρήσουν και να σώσουν τις ζωές τους, αφού οι αντίπαλοι υπερείχαν πλέον ξεκάθαρα σε δυνάμεις και αριθμούς, αυτός αρνήθηκε να τραπεί σε φυγή και να αφήσει τους λιγοστούς συντρόφους του κραυγάζοντας: «Ο Διάκος δεν φεύγει, ούτε εγκαταλείπει τους συντρόφους του». Έμαθα πως την ιστορία την γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές των μπλε και σε συνδυασμό με την αρνητική παράδοση των Αρκάδων στις λίγες ομολογουμένως επισκέψεις τους στη Στερεά, αλλά και το ότι Αστέρας έχει μόνο ένα Χ μακριά από το Κολοκοτρώνης θα επιλέξουμε: ΔΙΑΚΟΣ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Χ ημίχρονο ΔΙΑΚΟΣ τελικό. 5,40 απόδοση.

Συνταξιδιώτες θα το λέω μέχρι ελληνική ομάδα να πάρει το Champions League: Το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να διαβάζετε τα post του Antibooker όταν πάει ταμείο. Από τα emoticon και την πώρωση νομίζεις ότι ξαναπήραμε το Euro!

Αφήνω αυτή την όμορφη ιστορία εδώ για εσάς μέχρι την επόμενη.


Δικός σας για πάντα...D10S.

d10s
D10S
25/01/2020 — 10:00 π.μ.
Σύστημα 3-4-5 με δέκα 3άδες, πέντε 4αδες και μία 5άδα, σύνολο 16 στήλες.
3 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 48 μονάδες.
Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μπιλμπάο 1Χ & Over 1,52.12
win
Νάπολι - Γιουβέντους Χ2 & Over 2,52.32
lose
Λάρισα - ΠαναθηναΙκός Χ2 & Over 1,52.02
win
AEK - Ολυμπιακός Γκολ - Γκολ & Over 2,52.65
lose
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης Χ / 15.35
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
48 1889.5 90696
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.