D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

Θα υποκλιθεί στον λάκο των Λεόντων

Αγαπητοί συνοδοιπόροι του ταξιδιού καλησπέρα! Η αλήθεια είναι πως πέρασε μια εβδομάδα και μου έλειψε η επικοινωνία μας. Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, καθώς όπως με ενημέρωσε το Μαράκι από το back – office του site που ασχολείται με τα στατιστικά, η νεοεισαχθείσα στήλη Το Σύστημα του D10S, διαβάστηκε από αρκετές χιλιάδες φίλους. Χαίρομαι πολύ λοιπόν, αφού η θετική σας ενέργεια μας έκανε να ξεκινήσουμε με ταμείο, καθώς το Σύστημα του D10S πλήρωσε.

Πάμε λοιπόν φίλοι μου σε μια γρήγορη ανασκόπηση των σημείων που δώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Μου αρέσει να ξεκινώ από τα άσχημα και όπως λέει ο αδερφός Antibooker, σε αυτό το site δε κρυβόμαστε και παραδεχόμαστε. H κρίση μου για το ματσάκι στο Λονδίνο μεταξύ Spurs και Liverpool, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και εκ του αποτελέσματος εσφαλμένη. Πίστεψα πως ο γίγας των πάγκων Ζοζέ θα έδινε την απάντησή του και από την έπαρση της σκέψης πως θα πετσοκόψει τον Κλόπ, μίλησα μέχρι και για σκάλπ. Δεν έτρωγα μια Big Babol καλύτερα...

Η Leicester έκανε αυτό που προβλέψαμε και εμφανίστηκε κουρασμένη και αυτή η παιχτούρα ο Danny, ο Ings δικαίωσε την επιλογή μας. Η Watford μας πήγε πιο εύκολα από το αναμενόμενο ένα βήμα πιο κοντά στο ταμείο, αφού συνέχισε με ενορχηστρωτή αυτό το δαμάλι τον Doucoure την ανοδική της πορεία. Στο τελευταίο χρονικά σημείο του δελτίου μας, η πολυνίκης ομάδα των Αθηνών, άφησε στο χορτάρι τη βαριά φανέλα με τα πράσινα και άσπρα χρώματα, γεγονός που ήταν αρκετό για να προηγείται από ημίχρονο επί του ιστορικού και να τελειώσει νικήτρια το μάτς, πηγαίνοντας όλους μας στο ταμείο.

Η προηγούμενη εβδομάδα αποτελεί παρελθόν και ελάτε να δούμε τι συστατικά θα βάλουμε στη συνταγή μας για αυτό το Σαββατοκύριακο. Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός των Ελλήνων ‘συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει’. Και αυτό το ΣΚ θα πορευτούμε με σύστημα 3-4.

Το πρώτο μας σημείο έρχεται από το βόρειο τμήμα του κεντρικού Λονδίνου και τη συνοικία Holloway, οπού στεγάζει το είναι της η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος που κατάφερε να το κατακτήσει αήττητη. ( σ.σ. η Πρέστον ήταν η πρώτη το μακρινό 1888-89, στην αποκαλούμενη τότε ‘Football League’, σε κούρσα 22 αγωνιστικών, κατακτώντας μάλιστα αήττητη και το Κύπελλο). Ο λόγος για την Arsenal, η οποία αναζητεί το αγωνιστικό της είναι, όπως αναζητούσε ο Κολόμβος τις Ινδίες. Η διοίκηση των πρωτευουσιάνων έδωσε το τιμόνι στον Mikel Arteta, ελπίζοντας να οδηγήσει τους gunners στη νέα εποχή. Με νίκη η Arsenal φτάνει στον πόντο τη Sheffield και αρχίζει να ονειρεύεται ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεδομένου του αυξημένου κινήτρου των γηπεδούχων να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, να αποδείξουν ότι δεν είναι οι κομπάρσοι της κατηγορίας και των μηδέν νικών της Sheffield στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στην έδρα της Arsenal, θα επιλέξουμε το σημείο 1 & over 1,5 σε απόδοση 2.32.

Παίρνοντας το South Western Railway σε 82 λεπτά φτάνουμε στο λιμάνι που αποχώρησε ο Τιτανικός. Με παράδοση στη ναυτιλία το Southampton στέκεται περήφανο στο νότιο μέρος του νησιού και υποδέχεται τους πεινασμένους για νίκη λύκους. Οι δύο ομάδες φέτος διανύουν βίους αντίθετους ως προς την περίοδο φορμαρίσματος και βίους παράλληλους βαθμολογικά μιας και βρίσκονται σε απόσταση βολής η μία από την άλλη. Ο D10S στοιχηματίζει πως αυτή η απόσταση θα παραμείνει ως έχει, δεδομένου πως οι Άγιοι είναι εξαιρετικοί στην αγωνιστική τους συμπεριφορά στα τελευταία μάτς, όμως απέναντι τους το απόγευμα του Σαββάτου θα βρουν μια πολύ δεμένη ομάδα, ικανή να επιστρέψει με έναν βαθμό στα West Midlands. X & Over 1,5 σε απόδοση 4,40.

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα και πάμε να επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων, το λεγόμενο ‘Bilbo’ στα βασκικά. Εκεί η τοπική ομάδα θα παίξει μπροστά στο κοινό της μετά από ένα μήνα και θα θέλει να αποζημιώσει τον κόσμο της για την μακράς διάρκειας απουσία. Τα λιοντάρια του Αγίου Μάμα θα κατέβουν με το αγαπημένο τους 3-5-2, προσπαθώντας να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους, που αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Real Betis, εκτείνεται σε ένα εύρος 12 αγωνιστικών! Με οδηγό την παράδοση η οποία μας αποκαλύπτει μόλις μία νίκη του Βασιλικού Κέλτικου Συλλόγου του Βίγκο (RCD Celta Vigo), στις τελευταίες της εννιά επισκέψεις στο ‘λάκο των λεόντων’, την ποιοτική ανωτερότητα της ομάδας από το Bilbo, αλλά και την κακή κατάσταση του συλλόγου της Θέλτα, θα προτιμήσουμε το σημείο 1 & over 1,5 στο 2,65.

Τελευταία στάση στην πολυτάραχη Super League. Το έσχατο σημείο του συστήματός μας έρχεται από το μεγάλο λιμάνι της Ελλάδας και το παιχνίδι του Γεώργιος Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Κάνοντας την έρευνα μου στην πλατφόρμα του Stoiximan, είδα ένα σημείο που το θεωρώ ευκαιρία και η απόδοση του είναι δυσανάλογη με τις πιθανότητες που έχει το σημείο να επαληθευτεί. Ο Άρης με λίγη τύχη και αυξημένη την επιθυμία του Brown Ideye να πικάρει την πρώην, μπορεί να βρει δίχτυ στον Πειραιά. Οι κόκκινοι σίγουρα θα σκοράρουν μέσα στη γειτονιά τους, οπότε το G/G θα το τιμήσουμε σε απόδοση 2.90.

Το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να έχετε εμπιστοσύνη στον Betfighter. Ο γίγαντας έκανε τον Μπακουτσή να πάρει κάρτα στο 95 για να πληρωθούμε!

Αφήνω αυτή την όμορφη ιστορία εδώ για εσάς μέχρι την επόμενη.

Δικός σας για πάντα… D10S.

d10s
D10S
18/01/2020 — 03:00 π.μ.
Σύστημα 3-4 με τέσσερις 3άδες και μία 4άδα, σύνολο 5 στήλες.
10 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 50 μονάδες.
Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουν. 1 & Over 1,52.32
lose
Σαουθάμπτον - Γούλβς X & Over 1,54.4
lose
Ατλέτικο Μπιλμπάο - Θέλτα 1 & Over 1,52.65
lose
Ολυμπιακός - Άρης Γκολ - Γκολ2.9
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 185.42 9271
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.