D10S
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
d10s

To σύστημα της πρεμιέρας!

Αγαπημένοι φίλοι του Anti-booker και συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι του στοιχηματισμού, καλησπέρα!

Είμαι ο Βαγγέλης, αλλά για τους πολύ φίλους και για τη δική μας παρέα από εδώ και στο εξής θα υπογράφει ο D10S ( η λατρεία στον μεγάλο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα , είναι στα όρια της καψούρας).

Σε αυτή εδώ τη στήλη θα κάνουμε μια νοερή συμφωνία. Θα πούμε πως παίζουμε στοίχημα με υπευθυνότητα, από τα χρήματα που μας περισσεύουν κάθε μήνα, θα το βλέπουμε ως προσωπική διασκέδαση και ποτέ δε θα ξεπεράσουμε τα οικονομικά μας όρια. Θα έχουμε σύστημα λοιπόν!

Αφήνω τον πρόλογο και περνώ στο παρασύνθημα. Η στήλη θα ασχολείται αποκλειστικά με στοιχηματισμό βάσει συστημάτων και θα λέμε δυο κουβέντες για το ποδόσφαιρο. Θα παραδεχτούμε πως όλοι κάνουμε λάθη, θα προσπαθούμε τουλάχιστον να μη χάνουμε και όταν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, θα τους τα παίρνουμε χοντρά!

Καλό μας ξεκίνημα και κατευθείαν στο ψητό. Το σημερινό σύστημα που επιλέχθηκε είναι το 3-4 και έχει αρκετό ρίσκο, αλλά και μεγάλες αποδόσεις. Πάμε λοιπόν!

Επανεκκίνηση της Premier League, μετά το μικρό διάλειμμα για Κύπελλο και Λιγκ Κάπ που έγινε στο νησί. Οι αλεπούδες υποδέχονται τη Southampton στο King Power stadium και οι Άγιοι κατεβαίνουν για αποδείξεις μετά τα 9 μπαλάκια που εισέπραξαν μπροστά στο κοινό τους. Θα βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους και εμείς θα ποντάρουμε στο Χ2(ΔΕ) & under 4,5 στηριζόμενοι σε δύο λόγους. Πρώτον στα πιο φρέσκα πόδια των φιλοξενούμενων αφού η Λέστερ αντιμετώπισε την Τετάρτη τη Βίλα χρησιμοποιώντας τους βασικούς και δεύτερον στη μπαλαδοσύνη αυτού του παιχταρά..του Danny Ings.

Tottenham vs Liverpool ή αλλιώς το ματς της αγωνιστικής στην Αγγλία. Πολύ θα χαρούμε να δούμε την ομαδάρα με τα κόκκινα πρωταθλήτρια μετά από 30 χρόνια, όμως ο Μουρίνιο σαν άλλος Ινδιάνος που προσπαθεί να προστατεύσει ότι έδαφος έχει απομείνει για την Tottenham, θα πάρει ένα σκάλπ κι αυτό θα είναι γερμανικό. Θα πάμε κι εδώ με διπλή ευκαιρία και γκόλ γιατί ότι και να λέμε, ίσως οι Κόκκινοι του Merseyside έχουν αποφασίσει να το πάρουν αήττητοι. 1Χ(ΔΕ) & over 1,5.

Συνεχίζουμε την βόλτα μας στο Γηραιά Αλβιόνα και επόμενη στάση στο Dean Court, γνωστό πλέον ως Vitality Stadium για λόγους χορηγιών. Η Bournemouth δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, έχοντας μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος. Σε αντίθεση η αγαπημένη Watford του Sir Elton John, διανύει περίοδο εξαιρετικών εμφανίσεων και φωνάζει παρούσα στη μάχη της παραμονής. H γαλλο-ισπανική παροικία Deulofeu – Doucoure έχει πάρει τα όπλα και μας δίνει το σημείο. 2 & over 1,5.

Κλείνουμε με το πρωτάθλημα που θέλουν να μας απαγορεύσουν να βλέπουμε, όμως εμείς είμαστε ρομαντικοί και επιμένουμε. Ο λόγος για την ελληνική Super League. Στον Παναθηναϊκό θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα την ήττα στους Ζωσιμάδες και θα μπουν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. 1 ημίχρονο 1 τελικό.

Το ποδόσφαιρο και παρακείμενα του το στοίχημα, είναι η καλύτερη δευτερεύουσα ασχολία. Μην ξεχνάτε να δίνετε αγάπη στους γύρω σας, να μην μισείτε το διαφορετικό χρώμα φανέλας και να διαβάζετε Φουνταριστό που του έχω αδυναμία!

Αφήνω αυτή την όμορφη ιστορία εδώ για εσάς μέχρι την επόμενη. 

Δικός σας για πάντα... D10S. 

d10s
D10S
11/01/2020 — 12:18 μ.μ.
Σύστημα 3-4 με τέσσερις 3άδες και μία 4άδα, σύνολο 5 στήλες.
10 μονάδες ανά στήλη, σύνολο 50 μονάδες.
Λέστερ - Σαουθάμπτον Χ2 & Under 4,52.55
win
Tότεναμ - Λίβερπουλ 1Χ & Over 1,52.8
lose
Μπόρνμουθ - Γουότφορντ 2 & Over 1,53.4
win
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1 / 12.07
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 17.94 897
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 64 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.