Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Έβγαλαν και για τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα σε όλους. Κατ’ αρχήν θα ήθελα να καλωσορίσω στην παρέα μας τον BetGhost. H παρέα του antibooker.com μεγαλώνει, οι απαιτήσεις πιο πολλές και γι’ αυτό θεωρήσαμε επιβεβλημένο να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στις προτάσεις μας. Καλή αρχή λοιπόν και προτείνω σε όλους εσάς να ακούτε έστω και λίγο τις συμβουλές του φαντάσματος και χαμένοι δεν θα βγείτε!

Μικρό καλάθι κρατήσαμε για χτες και δικαιωθήκαμε απόλυτα. Με το σπάσιμο αυτών των δύο άσων και ξέρετε καλά ποιους εννοώ, αυτόν της Χάκεν και τον άλλον της άλλης της ρημάδας της Μάλμε οι book έβγαλαν τα έξοδα για πολύ καιρό. Πολύ μεγάλος τζίρος είχε παιχτεί σε αυτούς τους δύο άσους και η τεράστια πλειοψηφία των παιχτών πήγε στον κουβά. Εμείς αποφύγαμε τον έναν(της Μάλμε) μιας και είχα μυριστεί ότι θα στράβωνε και πέσαμε πάνω στη Χάκεν. Δεν υπήρχε σωτηρία λοιπόν από πουθενά. Για σήμερα το πρόγραμμα έχει αρκετά παιχνίδια μα τα σημεία είναι κάτι παραπάνω από δυσεύρετα. Ομολογώ πως δεν εμπνέομαι καθόλου από τις σημερινές αναμετρήσεις και αυτό που θα κάνω είναι υπομονή για τους Σαββατιάτικους αγώνες.

Ένα σημείο που ξεχώρισα για σήμερα είναι ο άσος της Νόρτζελαντ κόντρα στην Έσμπιεργκ. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και αν δεν θέλουν να μείνουν μακριά από τις πρώτες θέσεις του πίνακα πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε το τρίποντο.

Στην αναμέτρηση της Ρεν με τη Λιλ θα πάω με το διπλό. Οι Λιλουά έχουν να γευτούν τη νίκη από το κατακαλόκαιρο και  πιο συγκεκριμένα από τις 11 Αυγούστου και την 1η αγωνιστική. ΟΚ είχαν δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα και CHL αλλά άλλη γκέλα δεν συγχωρείται. Και το Γκολ-Γκολ από κοντά μιας και η Ρεν μπορεί να σκοράρει.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Ορντού με τη Γαλατά. Έκπληξη η γηπεδούχοι μέχρι τώρα, να διατηρήσουν την πρωτοπορία θα επιδιώξουν οι φιλοξενούμενοι και το Γκολ-Γκολ είναι προ των πυλών.


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ σε όλους και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!

antibooker
Antibooker
28/09/2012 — 01:41 π.μ.
Νόρτζελαντ - Έσμπιεργκ 11.7
3-0
Ρεν - Λιλ Γκολ-Γκολ1.83
2-0
Ουρντού Σπορ - Γαλατασαράι Γκολ-Γκολ1.8
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.6 140
antibooker
Antibooker
28/09/2012 — 01:41 π.μ.
Ρεν - Λιλ 22.7
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.7 81
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.