Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Συντήρηση περιμένοντας το ΣουΚου..!!

Καλημερα σε όλους. Παρασκευή σήμερα, έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει ΣουΚου για στοιχηματικούς και όχι μόνο λόγους. Για χτες τα είπαμε όλα με τον τίτλο του άρθρου. Το Europa είνα για λάου λάου μιας και η ζημιά μπορεί να γίνει από το πουθενα. Έτσι και χτες Μπιλμπάο και Σπόρτινγκ μας κόστισαν πολύ,μιας και η μία δεν κατάφερε να βάλει άλλο ένα γκολάκι και να κάνει το παιχνίδι over και η άλλη κόλλησε στο Χ. Η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα αλλά δεν πτοούμαστε.

 

Σήμερα το πρόγραμμα εκ πρώτης όψεως φαίνεται πλούσιο, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι έτσι. Τα παιχνίδια παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες και καλό θα ήταν να υπάρξει εγκράτεια μιας και δεν υπάρχει κανένας λόγος για ανοίγματα τέτοια μέρα. Θα πάμε σχετικά χαλαρά λοιπόν μιας και τα σημεία βγαίνουμε σχεδόν με το σταγονόμετρο.

 

Πρώτη επιλογή είναι ο άσος της Σταντάρ Λιέγης με αντίπαλο τη Γκενκ. Τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Σταντάρ μπορεί και πρέπει να το καταφέρει σήμερα καθώς δεν έχει περιθώρια. Θα είμαστε μαζί της.

 

Από εκεί και πέρα θα ρισκάρουμε με τον άσο της Μονπελιέ. Μπορεί να είναι κουρασμένη από το παιχνίδι της Τρίτης με την Άρσεναλ αλλά επιτέλους οι παίχτες της πρέπει να σοβαρευτούν και να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη. Διαφορετικά από πρωταθλητές, θα παλεύουν για την παραμονή σε λίγες εβδομάδες. Η απόδοση του άσου είναι δελεαστική.

 

Στην αναμέτρηση της Μπλάκμπερν με τη Μίντλεσμπρο θα πάμε με τα γκολ. Πολυβόλο οι γηπεδούχοι μπροστά, κενά στην άμυνα και οι δύο. Το over 2,5 αλλά και το Γκολ-Γκολ εύκολα ή δύσκολα θα επαληθευτούν. Το ίδιο αναμένεται και στην αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με την Άιντραχτ για τους ίδιους περίπου λόγους.


Καλή τύχη σε όλους και θα τα πούμε και μέσω της σελίδας στο facebook για τα live πονταρίσματα!!

antibooker
Antibooker
21/09/2012 — 02:26 μ.μ.
Μονπελιέ - Σεντ Ετιέν 12.1
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.1 84
antibooker
Antibooker
21/09/2012 — 02:26 μ.μ.
Νυρεμβέργη - Φρανκφούρτη Γκολ-Γκολ1.57
1-2
Μπλάκμπερν - Μίντλεσμπρο Γκολ-Γκολ1.61
1-2
Σταντάρ Λιέγης - Γκενκ 11.82
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.6 138.01
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 64 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.