Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Πρώτη ήττα για τη Φορτούνα, παίρνει το διπλό η Σάλκε!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Δεν πέρασε η πρότασή μας για χτες μιας και η Χάκεν έμεινε στην ισοπαλία με αντίπαλο τη Χέλσινγκμποργκ. Η ατυχία μας χτύπησε ξανά την πόρτα μιας και η ισοφάριση ήρθε στο 89ο λεπτό. Η Χάκεν δεν ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι είναι η αλήθεια και παρόλο που ευτύχησε να προηγηθεί με 2-1 περίπου 15 λεπτά πριν τη λήξη δέχτηκε εκ νέου την ισοφάριση. Θεοί και δαίμονες συνωμοτούν στα παιχνίδια που επιλέγουμε ως Βασικές Επιλογές τελευταία, αλλά που θα πάει, θα αλλάξει το φεγγάρι.

Σήμερα η Βασική μας Επιλογή είναι από το πρωτάθλημα Γερμανίας και την αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ με τη Σάλκε. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μέχρι στιγμής εκπληκτική πορεία και είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα πήραν τη νίκη απέναντι στη Γρόιτερ Φιρτ και μάλιστα εκτός έδρας. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα η πολύ σφιχτή άμυνα που έχουν μιας και δεν έχουν δεχτεί ακόμα τέρμα. Το ίδιο συμβαίνει όμως και στην επίθεση μιας και έχουν χαρακτηριστική δυστοκία με 4 μόλις τέρματα ως τώρα, Μοιραία έχουν 3 λευκές ισοπαλίες σε 5 αγωνιστικές ως τώρα.

Από την άλλη μεριά η Σάλκε μετά την ήττα από τη Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες την Τετάρτη. Κέρδισε 3-0 τη Μάιντζ και μάλιστα σχετικά εύκολα δείχνοντας πως ξεπέρασε την ήττα από τους Βαυαρούς. Η μπλε είναι αρκετά ποιοτική ομάδα και θα είναι και φέτος στις πρώτες θέσης της βαθμολογίας. Η Φορτούνα δεν γίνεται να μείνει αήττητη για πολύ καιρό ακόμα ούτε να κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Ήρθε πιστεύω η ώρα για την πρώτη ήττα της ομάδας από το Ντίσελντορφ μιας και η Σάλκε είναι κάτι περισσότερο από ικανή για το διπλό. Πολύ καλή και η απόδοση γύρω στο 2,00 θα την τιμήσουμε.

basiki_protasi
Βασική Πρόταση
28/09/2012 — 01:36 π.μ.
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε 21.9
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 1.9 133
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;