The Shooter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
the_shooter

ΠΑΛΙ ταμείο με ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Πολλές καλημέρες!! Επιστροφή στις επιτυχίες χθες…με την αγαπημένη μας Euroleague, λίγο-πολύ αναμενόμενο, καθώς στα προηγούμενα πονταρίσματά μας δεν είχαμε τύχη!

Πάμε και στα σημερινά ματσάκια της Euroleague που προκύπτουν καλές επιλογές.

 -> ΤΣΣΚΑ - Λοκομοτίβ Κουμπάν: Με άρωμα Ρωσίας ανοίγει η δεύτερη ημέρα της 8ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16, καθώς η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Μετά το ρωσικό πρωτάθλημα, την VTB ήρθε η ώρα να κοντραριστούν και στην Euroleague. H ΤΣΚΑ έχει βρει ρυθμό και οδηγεί τον όμιλο στην πρώτη θέση. Από την άλλη η Κούμπαν αποκτά εμπειρίες από τη Euroleague και βλέπουμε πως αποκτά χαρακτήρα στο παιχνίδι της. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερος για τους δύο προπονητές, καθώς ο Πασούτιν υπήρξε συνεργάτης του Μεσίνα στην ΤΣΣΚΑ, δηλαδή ο... δάσκαλος θα συναντήσει τον μαθητή του! Αυτό που βλέπω εγώ είναι νίκη της TΣΣΚΑ, αλλά όχι με εύκολο τρόπο. Περιμένω να κοντράρει η Κούμπαν.

 -> Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: H Ulker Sports Arena θα είναι sold out απόψε, για τη μάχη της Φενέρ και του Ολυμπιακού. Το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο ΤΟΡ 16 έχει βάλει σε περιπέτειες την φιλόδοξη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που απόψε την περιμένω αρκετά δυνατή! Ο Ολυμπιακός από την άλλη, δεν έκλεισε με τον τρόπο που θα ήθελε τον πρώτο γύρο του ΤΟΡ 16. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 66-62 κι έτσι πλέον θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο σερί νικών. Τι βλέπω; Mατσάκι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’αυτό θα πάω με τον Ολυμπιακό και επιπλέον ποντάκια πάνω του handicap.

 -> Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις Κάουνας: Τα περιθώρια στενεύουν για την Μπάγερν, που περιμένω να το καθαρίσει σήμερα το “Do or Die” ματσάκι με την κατώτερη Ζαλγκίρις των πολλών προβλημάτων. Τί παίζουμε;… Πάμε όπως πάντα για τη σιγουριά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1.) ΤΣΣΚΑ - Λοκομοτίβ Κουμπάν 2(+18.5) 1.26 2.) Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 2(+10.5) 1.26 3.) Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις Κάουνας 1(-1.5) 1.26
the_shooter
The Shooter
28/02/2014 — 03:29 μ.μ.
ΤΣΣΚΑ - Λοκομοτίβ Κούμπαν 2 (+18.5)1.26
94-93
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2 (+10.5)1.26
78-74
Μπάγερν Μονάχου - Ζαλγκίρις 1(¬1.5)1.26
79-73
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
115 2 230.04
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 64 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 67 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 67 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 67 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.