ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
05/05/2024 — 11:16 π.μ.

Ποντάρισμα σε Σόν, Γουότκινς και Πάλμερ

Καλό Πάσχα με... αγγλικό οβελία. Τρία ματσάκια, στα οποία θα αποφύγω τα σημεία και θα πάω με γκολ και... σκόρερς!

pamestoixima.gr

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Οι "γλάροι" είναι σε κάθετη πτώση, σκέτη απογοήτευση, λες και μεταλλάχθηκαν σε άλλη ομάδα. Μια σεζόν που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα και την παρθενική συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την ολοκληρώνουν με το χειρότερο τρόπο (μόλις 3 νίκες σε 15 ματς πρωταθλήματος μέσα στο 2024). Εδώ και 6 αγωνιστικές το τρίποντο αγνοείται (0-2-4), ενώ η ομάδα που έβαζε με τόση ευκολία γκολ, πλέον πρέπει να κάνει… αίτηση (1 γκολ εδώ και 5 παιχνίδια). Η Μπράιτον έχει χάσει τις εντάσεις της, τον τρόπο που πρέσαρε κι αυτά σε συνδυασμό με την εξαρχής προβληματική ανασταλτικά εικόνα της, την έχουν κάνει εύκολο στόχο για τον καθένα. Πρόσφατα έφαγε 3άρα από την Μπόρνμουθ...

Η Άστον Βίλα, πάλι, είναι το αντίθετο, με μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα στα τελευταία 9 παιχνίδια της το 4-1 από τη Σίτι, μέχρι που μεσοβδόμαδα της ...άλλαξε τα πρέκια, στο Μπέρμιγχαμ, ο Ολυμπιακός, με αυτό το 2-4 που έκανε πάταγο σε όλη την Ευρώπη. Σίγουρα δημιούργησε τριγμούς και εσωστρέφεια στους "Βίλανς", που θα πρέπει τώρα να αντιδράσουν. Κατά κάποιο τρόπο όμως, ο αγώνας με την Μπράιτον περνά σε δεύτερη μοίρα λόγω ευρωπαϊκής ρεβάνς. Κι αυτό αφού η ήττα της Τότεναμ (ανταγωνίστριας για την 4η θέση) από την Τσέλσι, δίνει τη δυνατότητα στην Άστον Βίλα να μην παίξει στα κόκκινα απόψε, κάνοντας και ροτέισον...

pamestoixima.gr

Στην κατάσταση... παρακμής που είναι η Μπράιτον, μόνο να την κοντράρεις μπορείς. Αποτελεί βεβαίως ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί η Άστον Βίλα μετά το σοκ με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι καλύτερη ομάδα, ενώ έχει και κίνητρο είναι και σε φόρμα. Η Μπράιτον είναι η ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που το 2024 έχει μείνει άσφαιρη στα περισσότερα παιχνίδια, συνολικά 8 ενώ δεν σκόραρε στα τέσσερα από τα τελευταία 5 παιχνίδια της! Στα τελευταία τρία του ζευγαριού βγήκε το G/G+Over ενώ τέσσερα διαδοχικά G/G+Over μετρά η Άστον Βίλα.

Τι παίζω; Περιμένω μια αναλαμπή της Μπράιτον με γκολ αλλά το μόλις 1,65 που πληρώνει το όβερ με αμφισκοράρισμα, λειτουργεί αποτρεπτικά. Θα ρισκάρω με το 2 & Οver 2,5 με απόδοση 3,05. Η βασική μου επιλογή πάντως θα είναι να σκοράρει ο Γουότκινς, που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2,35. Έξι γκολ και δυο ασίστ στα 5 τελευταία εκτός έδρας έχει ο Γουότκινς, ενώ ψάχνει ένα ακόμη γκολ προκειμένου να γίνει ο πρώτος παίκτης της Άστον Βίλα από το 1981 που φτάνει τα 20 σε μια σεζόν!!

ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Εδώ μιλάμε για πελατειακή σχέση αν και λονδρέζικο ντέρμπι αφού μετά το 2002 τα "σφυριά" έχουν καταγεγραμμένο μόλις ένα διπλό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε 18 επισκέψεις τους (13-4-1 ο συνολικός απολογισμός). Το πράγμα... χειροτερεύει αν υπολογίσουμε και το προσωπικό ρεκόρ του κόουτς Μόγιες, ο οποίος αγνοεί την νίκη μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ": 0-7-11 στην καριέρα του σε εκτός έδρας με την Τσέλσι!!! Η έδρα πάντως είναι αυτή που... στήριξε μέσα στο 2024 την γεμάτη σκαμπανεβάσματα ομάδα του Ποκετίνο (ζητούμενο της η... διάρκεια), μετρώντας 8 νίκες στα τελευταία 10 εντός παιχνίδια πρωταθλήματος (προηγουμένως μετρούσε μόλις ένα τρίποντο σε 14 ματς)!

pamestoixima.gr

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε 15 αγώνες πρωταθλήματος κι ενώ στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της 9 φορές βγήκε το G/G! Είναι εμφανώς σε πτωτική πορεία (ένα τρίποντο στα τελευταία 9) και κινδυνεύει να γκρεμίσει ό,τι έχτισε στα 3/5 της σεζόν. Το μόνο που της έμεινε να διεκδικήσει είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά με την εικόνα της εσχάτως πολύ δύσκολα θα τερματίσει στην θέση που θα της το εξασφάλιζε. Οπότε η σημερινή αναμέτρηση είναι ένας πρόωρος "τελικός και για τους δύο!

Τι παίζω; Η Τσέλσι αν δεν είχε την Πέμπτη το εξ αναβολής με την Τότεναμ - άρα σε 8 ημέρες δίνει το τρίτο λονδρέζικο ντέρμπι αφού προηγήθηκε η ήττα με 5άρα από την Άρσεναλ και το υπέρ της 2-0 μεσοβδόμαδα - θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Τώρα την φοβάμαι... Παιχνίδι που μπορεί να βγάλει θέαμα, άλλωστε στα 5 τελευταία της Γουέστ Χαμ σκόραραν και οι δύο ομάδες από 2+ γκολ. Για αυτό ασφαλώς και το G/G & O 2,5 πληρώνει πολύ λίγο, μόνο 1,52. Θα ρισκάρω, λοιπόν, με το G/G & Ο 3,5 που στο pamestoixima.gr δίνει 1.95. Τύχη και στον Πάλμερ για anytime σκόρερ στο 1,75 (έχει 20 γκολ και 9 ασίστ σε 24 εμφανίσεις ως βασικός).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Την μία την πήρε η κατηφόρα και δεν λέει να σταματήσει, χάνοντας οριστικά και το πρωτάθλημα αλλά πλέον το βασικό θέμα συζήτησης στους "ρέντς" είναι αν έκανε σωστά ο Κλόπ που ανακοίνωσε τόσο νωρίς μεσούσης της σεζόν πως θα αποσυρθεί το καλοκαίρι (θυμίζω τον καυγά που έστησαν την προηγούμενη αγωνιστική οι Κλοπ και Σαλάχ, που χρειάστηκε να μπει στη μέση ο Νούνιες για να ηρεμήσει τον Αιγύπτιο). Η άλλη, πάλι, καταρρέει τελευταία. Μετράει τρεις ήττες στη σειρά και το όνειρο της τετράδας αποδεικνύεται... απατηλό!

pamestoixima.gr

Από εκεί και πέρα η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει ποτέ στην Πρέμιερ Λίγκ Μάιο μήνα επί Γιούργκεν Κλοπ. Μόνο που εδώ και 8 αγώνες δέχτηκε σε όλους γκολ, έχοντας μόλις ένα clean sheet στα 14 τελευταία της κι ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ 16 φορές στο φετινό πρωτάθλημα! Η Τότεναμ που είναι 5η με διαφορά από την Άστον Βίλα έχει δύσκολο πρόγραμμα (σήμερα στο Άνφιλντ, σε λίγες ημέρες εντός με την Σίτι) και το κυριότερο, πλέον δεν πείθει, δεν είναι... αξιόπιστη. Ήταν μια ομάδα που σκόραρε σταθερά κάθε αγωνιστική και έμεινε χωρίς σκοράρισμα στα 2 από τα 3 πιο πρόσφατα ματς της. Ειδικά εκτός έδρας, η Τότεναμ συγκέντρωσε έναν βαθμό στους 4 τελευταίους αγώνες της και αυτόν στο μοναδικό που βρήκε δίχτυα (με τη Γουέστ Χαμ, το 1-1).

Τρέχει 19-9-1 η Λίβερπουλ σε εντός με την Τότεναμ αλλά είναι τόσο προβληματική η ανασταλτική λειτουργία και των δύο, όπως και η τωρινή τους αγωνιστική κατάσταση, που αποτελεί ρίσκο η επιλογή σημείου. Υπάρχει πάντως μια λεπτομέρεια που δείχνει... τάση: η Λίβερπουλ εχει σκοράρει 27 γκολ από το 75’ και μετά ενώ η Τότεναμ έχει δεχτεί 8 γκολ από το 90ο λεπτό και μετά ενώ τα 20 από τα 26 της γκολ μέσα στο 2024 τα πέτυχε στο β' ημίχρονο.

pamestoixima.gr

Τι παίζω; Η Λίβερπουλ είναι... επίφοβη κι αγωνιστικά και λόγω... αποδυτηρίων, των οποία η ηρεμία/ενότητα φαίνεται πως έχει διαταραχθεί. Ούτε όμως, η Τότεναμ είναι καλά, το κίνητρο της 4ης θέσης παραχλώμιασε/απομακρύνθηκε αλλά παραμένει μια απρόβλεπτη και επικίνδυνη ομάδα στην μέρα της. Θα πάω, λοιπόν, με το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 2,02 και με το anytime του Σον στο 2,90 στην pamestoixima.gr. O Νοτιοκορεάτης φορ σκόραρε και στις 4 τελευταίες εμφανίσεις του κόντρα στην Λίβερπουλ και πάει να τις κάνει 5!

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
05/05/2024 - 11:16
Γουότκινς να σκοράρει
Μπράιτον - Άστον Βίλα
2.35
Πάλμερ να σκοράρει
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ
1.75
Σον να σκοράρει
Λίβερπουλ - Τότεναμ
2.9
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
05/05/2024 - 11:16
2 & Over 2.5
Μπράιτον - Άστον Βίλα
3.05
Goal - Goal & Over 3.5
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ
1.95
Goal - Goal στο 2ο ημίχρονο
Λίβερπουλ - Τότεναμ
2.02
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!