ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
04/05/2024 — 11:20 π.μ.

Αγγλικό καρέ με απόδοση 14.8

Το γκολ της Φιορεντίνα στις καθυστερήσεις και η ήττα της Μπριζ μας χάλασε το δίδυμο ταμείου με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα. Σήμερα πάμε με μια αγγλική 4άδα με συνολική απόδοση 13,6.

pamestoixima.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Παράδοση (12-2-1), ποιότητα, κίνητρο, έδρα, μομέντουμ είναι με τους κανονιέρηδες που παίζουν και πλήρεις. Τα "κεράσια" ποτέ δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν παθητικό κόντρα στην Άρσεναλ ενώ έχουν μόνο ήττες στο "Εμιρέιτς". Είναι όμως κι αυτά καλά, παίζουν χωρίς πίεση και δείχνουν να το απολαμβάνουν. Έχουν σκοράρει σερί στα 10 τελευταία παιχνίδια τους, όπου μόνο δυο αντίπαλοι τους κέρδισαν αλλά και στις 13 τελευταίες εξόδους τους έβαλαν γκολ. Επίσης 4 διαδοχικά Over έχουν βγει στο ζευγάρι. Ο άσος σε συνδυασμό με G/G είναι στο 2,37 στο pamestoixima.gr.

MΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ: Το ζευγάρι έχει βγάλει 5 σερί Over ενώ τα αποτελέσματα τους στα 10 τελευταία ήταν 6-2-2. Δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, που γενικά είχαν μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και χρειάστηκαν ένα μεγάλο σερί (που διακόπηκε την προηγούμενη αγωνιστική με την Έβερτον) για να καθαρίσουν με την σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει από κίνητρο κι αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις τους τελευταία (μια νίκη στα έξι παιχνίδια). Επίσης, οι "κότατζερς" έχουν 6 ήττες στις 7 τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Μπρέντφορντ. Για την εποχή, η μοναδική συνέπεια των δυο αντιπάλων είναι ότι παίζουν επιθετικά και δέχονται εύκολα γκολ. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις του ζευγαριού τρεις φορές ήρθε σκορ το 3-2 και δυο φορές το 3-0. Θα πάω συντηρητικά με το Οver 2,5 σε απόδοση 1,54.

pamestoixima.gr

ΣΕΦΙΛΝΤ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Πέντε διαδοχικά Over μετράει το ζευγάρι ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια των "λεπίδων", που υποβιβάστηκαν και μαθηματικά, σημειώθηκαν συνολικά 17 γκολ!! Τους λείπουν... τρία γκολ για να φτάσουν τα 100 παθητικό στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ (χειρότερη επίθεση, χειρότερη άμυνα, από τα χειρότερα γκρουπ στην ιστορία της Λίγκας)! Συν το ότι η Σέφιλντ στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχει βγάλει 8 Over 3,5 γκολ. Βέβαια και η Φόρεστ στα 4 τελευταία παιχνίδια δέχεται σταθερά τουλάχιστον δυο γκολ και στα 10 τελευταία δεν κρατάει το μηδέν παθητικό ενώ έχει ανοίξει πόλεμο με την διαιτησία και την Ομοσπονδία. Το ματς είναι τελικός για τη Νότιγχαμ, η οποία θα έχει την πίεση για μόνο νίκη αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ (της λείπει πολύ ο Αβονίγι), ενώ η Σέφιλντ θα παίξει ανοιχτά, με άμυνα σουρωτήρι αλλά εσχάτως βρίσκει γκολ. Θα πάω με το κίνητρο - παρότι η ομάδα του Μαρινάκη μετράει 4 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο - συνδυαστικά με γκολ. Διπλό & Οver 2,5 σε απόδοση 2,25 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

MΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΛΒΣ: Η ομάδα του Πεπ είχε 9 σερί νίκες στο ζευγάρωμά τους, μέχρι που έχασε στο Μολινό, στο ματς του πρώτου γύρου. Οι "Σίτιζενς" που αγνοούν την ήττα εδώ και 31 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (25-6-0), έχουν απομείνει με μοναδικό στόχο τους το πρωτάθλημα, στο μπρα ντε φερ με την Άρσεναλ. Δεν γίνεται να αυτοκτονήσουν σήμερα, όσο σοβαρή ομάδα κι αν είναι η Γούλβς, η οποία όμως, μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από την Κόβεντρι πήρε την κάτω βόλτα (2 βαθμοί σε 6 ματς, μόλις 4 γκολ). Σήμερα θα είναι στο 100% και ο Χάαλαντ, ενώ ξεπέρασαν τις ιώσεις Φόντεν και Ντίας. Εκτός από τις νίκες η Σίτι κυνηγάει και τα γκολ για το όποιο ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την Άρσεναλ. Ο άσος με Over 3,5 στο 1,80 είναι η επιλογή μας.

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
04/05/2024 - 11:20
1 & Goal Goal
Άρσεναλ - Μπόρνμουθ
2.37
Over 2.5
Μπρέντφορντ - Φούλαμ
1.54
2 & Over 2.5
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ
2.25
1 & Over 3.5
Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς
1.8
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!