ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
01/05/2024 — 12:23 π.μ.

Ντόρτμουν - Παρί με κάλυψη με γκολ για παν ενδεχόμενο

Καλησπέρα φιλαράκια μου στην ομάδα μας, στον anti-booker. Παίζουμε… αστεράτα απόψε. Με 40 ευρώ ποντάρισμα και μια μονάκριβη επιλογή. Αλλά και λίγη από την αύρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φύγαμε για σέντρα… Με επιλογή Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν.

Θα πόντάρω στο 2-3 Goal, με αποδοση 2,15, από το pamestoixima.gr για να διπλασιάσουμε τα κέρδη μας. Αν και με τρώει το Χ και Under 3,5, που δίνει πάνω απο 5 μονάδες.

pamestoixima.gr

Η Ντόρτμουντ δεν έχει κάνει το κάτι παραπάνω φέτος στην Γερμανία, ωστόσο έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου και θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Μεγάλο φαβορί οι Γάλλοι για την πρόκριση, αλλά σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει τίποτα.

Στα στατιστικά μας, μετράμε πέντε σερί G/G για την γηπεδούχο, που έχει στην ιστορία της ρεκόρ με 1-3-2 , με την Παρί Σεν Ζερμέν. Και καλή σχετικά παράδοση εντός έδρας με 6-4-2 κόντρα στους Γάλλους. Η Παρί πάλι, χάνει μόνο με αίτηση στα επίσημα παιχνίδια. Μία μόλις ήττα σε 32 αγώνες.... Ουάου δηλαδή.

pamestoixima.gr

Η πορεία της Ντόρτμουντ δεν ήταν αναμενόμενη αλλά όλοι ξέρουμε πως στην έδρα της μπορεί να πετύχει πολλά, στην καλή της ημέρα. Η Παρί είναι άκρως επιθετική ομάδα και έχει άλλο κράμα... Όμως, σε αυτό το επίπεδο με τους Γερμανούς, ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Παιχνίδι που θα έχει γκολ προφανώς - κατά την άποψή μου - αλλά ίσως δεν ανοίξει πολύ στο σκορ.

Καλό βόλι! 

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
01/05/2024 - 00:23
2-3 Goal
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
2.15
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!