ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
28/04/2024 — 12:52 μ.μ.

Championship point για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ θα παίξει το πρώτο championship point, με την αύρα και την εικόνα, όχι μόνο στα μάτια των δικών της οπαδών, αλλά και των περισσότερων φιλάθλων, να είναι με το μέρος της. Θεωρώ πως αυτό είναι λογικό, μετά την εικόνα που έβγαλε απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη στην OPAP Arena. Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουν επικεντρωθεί στο αν η Ένωση θ’ αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά για να τελειώσει την μεγάλη παρτίδα του πρωταθλήματος, στην Θεσσαλονίκη, όπως ακριβώς έκανε πέρσι στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το πρώτο ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει αντίδραση στην κακή εικόνα των τελευταίων εβδομάδων, που έχει παρατηρηθεί και προηγούμενες σεζόν, νωρίτερα στη διαδικασία. Μοιάζει όμως ο Δικέφαλος του Βορρά, μετά τα ματς με την Μπριζ, να μην έχει απαραίτητη συγκέντρωση και ενέργεια, που ίσως να μην έχει να κάνει περισσότερο με το σωματικό κομμάτι, αλλά με το ψυχικό. Το άλλο ερώτημα είναι αν όλοι οι άλλοι μπορούν να κάνουν αυτά που πρέπει, για να προσπεράσουν ο καθένας με την σειρά του την ΑΕΚ.

pamestoixima.gr

O ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει αποστολή για την αναμέτρηση με την Ένωση, αλλά αναμένεται να έχει αρκετές επιστροφές, στην ενδεκάδα, συγκριτικά με το ματς που έπαιξε απέναντι στην Λαμία. Oι οκτώ μοιάζουν σίγουροι και είναι οι: Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μπράντον. Παίζουν για μια θέση ο Ότο με τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο, ο Μουργκ με τον Κωνσταντέλια στη βασική ενδεκάδα και επίσης παίζει και ο Οζντόεφ και Σβαμπ για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Μεϊτέ. Το μεγάλο ερώτημα είναι σε πιο εύρος θα κάνει αλλαγές συγκριτικά με το ματς της Τετάρτης ο Ματίας Αλμέιδα, με τρεις επιλογές για τα εξτρέμ, με αρκετά μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει σήμερα ο Άμραμπατ. Ο Αραούχο ή ο Τσούμπερ θα είναι πίσω από τον επιθετικό, ενώ για το φορ απομένει να μάθουμε ποια θα είναι η επιλογή για Λιβάι ή Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης. Θα πάω σε μια επιλογή με Χ2 & Οver 2.5 για το παιχνίδι με το σημείο αυτό στο pamestoixima.gr να πληρώνει 2.95.

pamestoixima.gr

Επόμενη επιλογή μου το ματς της Γκλάντμπαχ με την Ουνιόν σε ένα παιχνίδι που μετά τη νίκη της Μπόχουμ επί της Χοφενχάιμ, απέκτησε ιδιαίτερη σημασία. Η νικήτρια της Παρασκευής, βρισκεται ανάμεσα στις δύο ομάδες βαθμολογικά και βέβαια εδώ αν υπάρξει ηττημένος και νικήσει η Μάιντς, η κατάσταση μπλέκει για τα καλά. Τα πουλάρια σε ένα ακόμα ρεσιτάλ αφέλειας δέχτηκαν γκολ στο φινάλε από την Χονφενχάιμ και ηττήθηκαν 4-3. Η Ουνιόν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν και σημείωσε το γκολ της τιμής στο τέλος. Τιμωρημένος ο βασικός χαφ Βαιγκλ και ο αριστερός μπακ Βέμπερ. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι φιλοξενούμενοι θα πάω στο Goal-Goal & Over 3.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 3.35.

pamestoixima.gr

Η επιλογή μου από τη Γαλλία θα είναι η αναμέτρηση της Λυών με την Μονακό, όπου σαφέστατα περιμένω πολλά γκολ. Η γηπεδούχος υπέστη βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 την περασμένη εβδομάδα. Η Μονακό με τη σειρά της επιβλήθηκε μέσα στην έδρα της Μπρεστ και πλέον έχει σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, για να ακολουθήσει μεσοβδόμαδα η επιτυχία επί της Λιλ με 1-0, αποτέλεσμα που τη φέρνει κοντά στην κατάληψη της 2ης θέσης. Εκτός ο Ταλιαφικο για τους γηπεδούχους που είχε θέμα τραυματισμού. Από την άλλη μεριά επιστρέφει ο Μπεν Γεντέρ, θα λείψει ο στόπερ Σινγκο και ο μέσος Μπεν Σεγκιρ. Εκτός και ο τραυματίας Γκολόβιν.Πάμε για μια επιλογή στο Οver 1.5 φιλοξενούμενου που στο panestoixima.gr πληρώνει 1.80.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
28/04/2024 - 12:52
Χ2 & Over 2.5
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
2.95
Goal - Goal & Over 3.5
Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου
3.35
Over 1.5 φιλοξενούμενος (Μονακό)
Λυών - Μονακό
1.8
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!