ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
28/04/2024 — 12:36 μ.μ.

Το χρέος του ο Παναθηναϊκός...

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, συμπαίκτες μας στον anti-booker. Η Αγγλία είχε… κέφια χτες και πληρώσαμε εμείς την νύφη. Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα με πολλά ματς. Οπότε πάμε απευθείας στο… ψητό! Για να ρεφάρουμε.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων του. Το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίζει εάν υπάρχουν ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Πριν από αυτό όμως στο «τριφύλλι» οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους και το 3 Χ 3. Αρχής γενομένης από τον Άρη και την αναμέτρηση στη Λεωφόρο. Η εμφάνιση στην ΟΠΑΠ Αρένα ήταν κακή όμως ακόμη υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τίτλο. Εφόσον βέβαια σκοντάψει η ΑΕΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

pamestoixima.gr

Η αποστολή των «πράσινων» καλείται να βγάλει αντίδραση. Βασικά, έχει αναμενόμενες απουσίες, όπως εκείνες των τιμωρημένων Γεντβάϊ, Ακαϊντίν, του ανέτοιμου Σένκεφελντ και του Αϊτόρ που δεν υπολογίζεται από τον Φατίχ Τερίμ. Αντίθετα ο Μαντσίνι επιστρέφει δριμύτερος.

Για τον Άρη που δεν βγάζει καλή εικόνα, αφού δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε ατομικό. Θα προτείνουμε 1 και Over 1,5 τέρμα. Μας δίνει 1.51 από το pamestoixima.gr.

Πάμε στο δεύτερο στοίχημα μας. Στο νησί… Τότεναμ και Άρσεναλ θα κονταροχτυπηθούν. Στο 1.45 το Over 2.5 Goal από το pamestoixima.gr και αποτελεί την επιλογή μας. Δεν θέλει τρομερή ανάλυση η ιστορία… Προϊδεαζει από μόνο του το ματσάκι έτσι κι αλλιώς για αρκετά τέρματα. Η Λίβερπουλ χτες - χωρίς να βάζει μυαλό - σκόνταψε και όπως λειτουργεί χαρίζει… το πρωτάθλημα (2-2 με Γουέστ Χαμ). Η Άρσεναλ έχει εύκαιρια να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα! Σε μια έδρα όμως που ζορίζεται. Οπότε θα ανοίξει το ματς και θα ιδρώσει για να περάσει. Θα πρέπει να σκοράρει αρκετά.

pamestoixima.gr

Οι «πετεινοί» έχουν ένα 5/7 νίκες εντός έδρας απέναντι στην Άρσεναλ. Γιατί προσωπικά πάω στο Over; Καταγράφουμε στα τελευταία παιχνίδια τους ένα 13/16 Over 2,5 τερματα. Θα ζοριστούν και οι δυο στο συγκεκριμένο ραντεβού και πιστεύω θα δούμε γκολ. Άλλωστε έχει και 4/5 Over 2,5 με την Τότεναμ στα τελευταία ματς η φιλοξενούμενη. Το 4 συνεχόμενα N/G των «κανονιέρηδων» δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Γιατί είναι ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό, σε ότι αφορά την παράδοση και το timing.

Κλείνω την τριάδα μου για σήμερα… Vitality Stadium και Μπόρνμουθ - Μπραϊτον. Ο 11ος με τον 12ο της Πρέμιερ Λιγκ. Η γηπεδούχος πηγαίνει τρένο με 6/8 Over 2,5 Goal. Κι όχι μόνο αλλά σε 5 πρόσφατα ματς εντός είναι αήττητη. Η φιλοξενούμενη είναι του N/G γενικότερα. Ειδικά όμως, για 6 σερί ματς δεν κερδίζει εκτός. Κερδίζει όμως, για 3 σερί στροφές στα μεταξύ τους ραντεβου την Μπόρνμουθ! Θα πάρω το 2-3 Goal με 2.18. Και θα ποντάρω σε τριάδα, βάζω 15€ για να πάρω 71.

ΤIP: Βλέπω το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1Χ, αν και βιάστηκαν όλοι μετά την εξαιρετική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκο να χρίσουν πρωταθλήτρια την «Ένωση».

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
28/04/2024 - 12:36
1 & Over 1.5
Παναθηναϊκός - Άρης
1.51
Over 2.5
Τότεναμ - Άρσεναλ
1.45
2-3 Goal
Μπόρνμουθ - Μπράιτον
2.18
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!