ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
28/04/2024 — 12:03 μ.μ.

Και πως να χάσει η ΑΕΚ από τον "σβησμένο" ΠΑΟΚ

Απόψε περιμένω στέψη ή... μισή στέψη της ΑΕΚ στην Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ έχει σωματικά και πνευματικά στερέψει, οπότε δεν μπορεί με... δεκανίκια να κερδίσει μια ομάδα ενεργειακή και έντασης, όπως μας παρουσιάστηκε από τον Αλμέιδα, στα τελευταία τρία ημίχρονα της (το δεύτερο στο Βικελίδης συν τα 2 στην Οpap Arenα.). Θεωρώ πως το καλύτερο που μπορεί να πάρει το γκρούπ του Λουτσέσκου θα είναι η ισοπαλία. Κατά τα λοιπά, κάνω την... έκπληξη σήμερα και με δυο αναμεττήσεις από τα play out της Super League 2.

pamestoixima.gr

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος κατεβαίνουν με... σχεδόν όλους μέσα. Η ομάδα όμως, του Λουτσέσκου προερχόμενη από 3 ήττες και μια ισοπαλία (σαν ήττα), αλλά έχοντας... σβήσει (όπως της συμβαίνει την τελευταία 3ετία, στο φινάλε των σεζόν). Και η ομάδα του Αλμέιδα προερχόμενη από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, την οποία φυλούσε για τον "τελικό των play off" κόντρα στον Παναθηναϊκό, γεμάτη ενέργεια και... οίστρο, θυμίζοντας στο 100% την λυσσασμένη ΑΕΚ των περσινών play off. Στον ΠΑΟΚ απόψε κάνει μόνο η νίκη, για να διατηρήσει τις (θεωρητικές) ελπίδες του για τίτλο. Η Ένωση με νίκη (ή με το ίδιο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟ) θα είναι ξανά πρωταθλήτρια ενώ με ισοπαλία βγάζει νοκ άουτ ΠΑΟΚ/Ολυμπιακό και μετά μόνο από το τριφύλλι θα κινδυνεύει, σε πιθανότητες πάντως κάτω του 5%. Ο ΠΑΟΚ σε δέκα σερί ματς δεν έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό και μετράει πέντε σερί G/G, ενώ η ΑΕΚ προέρχεται από πέντε σερί Over 2,5 και 9/10 Οver 2,5 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και 8/10 G/G!

Μια ομάδα που δεν βλέπετε από το Μπριζ και μετά, με μόνο δύο νίκες στα έξι των play off, η οποία συμπλήρωσε πέντε σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και έπαθε Βατερλό μεσοβδόμαδα από αντίπαλο/σάκο του μποξ επί του οποίου είχε 15 στα 15, δεν γίνεται (φυσιολογικά...) να γυρίσει τον διακόπτη σε 4 βράδια και να αρχίσει να τρέχει να πιέζει, να "κεντάει"! Πόσο μάλλον όταν αντίπαλός της είναι η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ, με την οποία βγάζει και... κόμπλεξ τα τελευταία χρόνια.

pamestoixima.gr

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Λαμία θύμιζαν... νεκρούς. Είναι εμφανές πως έχουν αδειάσει σωματικά και πνευματικά. Το... θέλω είναι... κουκίδα μπροστά στο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Και οι ασπρόμαυροι de facto δεν μπορούν. Κι ας παίζουν στην Τούμπα, δεν θα τους βοηθήσει, ίσως μάλιστα αν η εξέλιξη του σκορ πάει άσχημα, να τους... κράξει. Ξέρω πως η λογική σκέψη λέει πως θα βγάλει αντίδραση ο ΠΑΟΚ, από τον Οργανισμό βγαίνει συσπείρωση/πίστη/αποφαστικότητα αλλά θα είναι το τρίτο ματς σε 8 ημέρες και ο Λουτσέσκου δεν έχει καθόλου βάθος στον πάγκο του. Το χειρότερο είναι πως η ΑΕΚ το ξέρει ότι ο αντίπαλός της δεν είναι καθόλου καλά, κυρίως δε πως αν δεχθεί πρώτος γκολ πλέον γίνεται σχεδόν ανήμπορος να το ανατρέψει. Για αυτό περιμένω στρατηγική από τον Αλμέιδα να μπει... καταιγιστικά στο ντέρμπι, προκειμένου να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Τι παίζω; Το 2 της ΑΕΚ που πληρώνει 2.55 και για πιο safe bet το Χ2 & Οver 1,5 σε απόδοση 1.82! Το να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ, πληρώνει 2.62. Τα μεταξύ τους ντέρμπι έχουν συνήθως αρκετή ένταση και πάθος. Οπότε είναι πιθανό το Οver 6,5 κάρτες σε απόδοση 1.92 , όπως και να πάρουν κίτρινη οι Ρότα στο 2.35 και Κουλιεράκης στο 3.15.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Τελικός επιβίωσης στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό Β. Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Διαγόρα (1-1), τουλάχιστον ήταν βαθμός/ανάχωμα μετά από τέσσερις σερί ήττες για την ομάδα του Ιμπαγάσα. Παραμένοντας ουραγός στη βαθμολογία, αλλά με μοναδική νίκη στα play out την 5άρα της πρεμιέρας κόντρα στην σημερινή αντίπαλό του. Οι Αχαιοί βέβαια με 3 σερί νίκες, τελευταία το διπλό στον Γιούχτα (1-2), βρίσκονται στο +2 από τη ζώνη αλλά είχαν και πολύ εύνοια σε αυτά τα ματς. Δεν έχουν ούτε την ομάδα, ούτε έκαναν τις εμφανίσεις για να τις αξίζουν. Όπως έχουν τα πράγματα, η ισοπαλία βολεύει μόνο τους γηπεδούχους, σίγουρα πάντως όχι τους Πειραιώτες που καλούνται να αντιδράσουν ως... Ολυμπιακός. Υπάρχουν προϋποθέσεις για αμφίσκορ αφού έτσι ήρθαν τα δυο παιχνίδια τους στην regular season (Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β 1-1, Ολυμπιακός Β – Παναχαϊκή 2-2) αλλά οι ερυθρόλευκοι μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες και θα κατεβούν για ένα αποτέλεσμα. Το 2 έχει απόδοση 2.67 και το G/G 1,74 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Ομάδα του Under οι γηπεδούχοι που έχουν μείνει χωρίς γκολ στα 3 τελευταία τους ματς, του Over οι φιλοξενούμενοι. Τέσσερα σερί Under, με τρία N/G έχει το Αιγάλεω, τρία Over στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του έχει ο Γιούχτας. Το "Σίτι" διαθέτει τη χειρότερη επίθεση αλλά είναι και η ομάδα των πλέι άουτ που έχει δεχθεί τα λιγότερα τέρματα. Για την κρητική ομάδα όλα δείχνουν πως η μάχη για την παραμονή χάνεται. Με τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, χάνοντας ακόμη και ματς που έπρεπε να έρθουν ισόπαλα, χαρακτηρίζεται σαν ο... ΠΑΣ της Super League 2. To "Σίτι" βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη και κρατάει στο χέρι του την παραμονή αφού έχει την εμπειρία για να πάρει το "εξάποντο" με τον Γιούχτα. Δίκαιος ο φαβοριτισμός του 1 που βλέπουμε να έρχεται έστω και με μισό γκολ ενώ πληρώνει 1,88 στο pamestoixima.gr. Όπως και του No Goal στο 1,61...

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
28/04/2024 - 12:03
X2 & Over 1.5
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
1.82
Αιγάλεω
Αιγάλεω - Γιούχτας
1.88
Ολυμπιακός Β
Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β
2.67
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!