ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
07/04/2024 — 12:13 π.μ.

Γαλλία και ντέρμπι δικεφάλων συνθέτουν την τριάδα μας!

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, θα πάμε με την διαδικασία των απλών προγνωστικών στην πρώτη μας ματιά για τα ματς της Κυριακής και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να δώσουμε έμφαση σε κάποια ειδικά στοιχήματα, με ένα update που θα γίνεται τώρα στο διάστημα των πλέι-οφ προς το μεσημέρι των αγώνων, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με την τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

pamestoixima.gr

Από το γαλλικό πρωτάθλημα θα ποντάρω στην επιλογή της Μονπελιέ με την Λοριάν. Η γηπεδούχος μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και δείχνει τον τελευταίο καιρό να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα μακριά από την έδρα της, αφού έχει να επιδείξει τρίποντα, όπως αυτό με την Χάβρη με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και με τη Νις. Μεγάλο της όπλο είναι η προϊστορία που έχει με την συγκεκριμένη αντίπαλο, την οποία στον πρώτο γύρο την κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί, θεωρώ πως η γηπεδούχος λόγω και των θετικών αποτελεσμάτων απέναντι της έχει τον πρώτο λόγο, με τον άσο στο pamestoixima.gr να προσφέρεται στο 1.80.

Η Μονακό υποδέχεται τη Ρεν σε ένα ματς που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την γηπεδούχο να έρχεται από μια καταιγιστική εμφάνιση και τρίποντο την περασμένη αγωνιστική. Το υπέρ της 5-2 μέσα στην έδρα της Μετς. Είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο τέταρτο με τα γκολ των Μιναμίνο, Ακλιούς και Βάντερσον. Οι Μονεγάσκοι έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα και από την επικράτηση του πρώτου γύρου με 2-1 μέσα στη Βρετάνη. Από την άλλη μεριά η Ρεν δείχνει να μην πατάει καλά τον τελευταίο καιρό, αφού έχασε 2-0 στο πρωτάθλημα από το Στρασβούργο, ενώ ηττήθηκε και στον ημιτελικό Κυπέλλου από την ΠΣΖ. Θα πάμε στον άσο με Οver 1.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.05, ενώ δεν είναι άσχημη και η προοπτική του Goal-Goal και Over 2.5 με απόδοση 1.78 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Θα κλείσουμε με το επικρατέστερο σημείο που βλέπουμε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση μετά το ματς της Τετάρτης, θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, για να επιστρέψει στην κορυφή, με όπλο την μικρή παράδοση που έχει φτιάξει στα τρία παιχνδια της OPAP Arena, αλλά και το συνολικό 5-1-1 που έχει με τον Αλμέιδα στον πάγκο της, κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά. Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο, οφείλει να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στο κέντρο και πιθανότατα στο αποψινό ματς δεν θα ξεκινήσουν μαζί Γιόνσον και Σιμάνσκι. Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη δική του νίκη απέναντι στη Λαμία σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟ. Πάει σε μια αφιλόξενη έδρα που σε τρία ματς ως τώρα δεν έχει σημειώσει ούτε γκολ και μάλιστα με κακές εμφανίσεις στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις. Πιστεύω πως αυτή τη φορά θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι γι’ αυτό θα επιλέξω αρχικά το Goal-Goal και Over 2.5 σε αυτό το ματς με απόδοση 2.30 στο pamestoixima.gr.

Ενημέρωση 13:00: Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που δείξατε στην ενότητα με τα ειδικά στοιχήματα την περασμένη Κυριακή, επανερχόμαστε σήμερα με προτάσεις για ειδικά στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ. Με την απαραίτητη διευκρίνιση πως ειδικά για ορισμένες περιπτώσεις ειδικών στοιχημάτων, καλό θα είναι πρώτα να περιμένετε την ανακοίνωση των ενδεκαδων που συνήθως βγαίνουν πλέον 1.5 ώρα πριν την έναρξη.

Στην αναμέτρηση της ΟΠΑΠ Αρένα υπάρχουν πολλές επιλογές που έχουν ενδιαφέρον. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟ κέρδισε έντεκα κόρνερ, είναι από τις ομάδες που προηγούνται στην κατηγορία αυτή, όπως και οι Θεσσαλονικείς είναι ομάδα που στα εκτός έδρας ντέρμπι είναι δραστήρια επιθετικά. Στο bet builder ready βλέπουμε το Οver 2.5 γκολ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και over 9.5 κόρνερ πληρώνει στο 4.70 στο pamestoixima.grΜια δική μας επιλογή για το bet builder που βγάλαμε μόνοι μας περιλαμβάνει το γκολ-γκολ, over 2.5 κόρνερ γηπεδούχου στο ημίχρονο και κάρτα στον Μπαμπά Ραχμάν, συνδυασμός επιλογών που στο pamestoixima.gr δίνει 8.00.

Στο ματς του Άρη με τον ΠΑΟ θα επιλέξουμε σκόρερς με τον Μπακασέτα να πληρώνει για anytime την τιμή του 3.25 ενώ ο Κικέ Σαβέριο με 4.25 αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή στο pamestoixima.gr από την πλευρά του Άρη για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
07/04/2024 - 00:13
Μονπελιέ
Μονπελιέ - Λοριάν
1.8
1 & Over 1.5
Μονακό - Ρεν
2.05
Goal - Goal & Over 2.5
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
2.3
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
07/04/2024 - 00:13
Bet Builder: GG, Over 2.5 κόρνερ 1ο ημίχρονο & Μπαμπά Ραχμάν κάρτα
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
8
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
07/04/2024 - 00:13
Bet Builder Ready: GG, Over 2.5 & Over 9,5 κόρνερ
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
4.7
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!