ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
06/04/2024 — 03:00 π.μ.

Τριάδα από Γερμανία, Ισπανία και Ελλλάδα!

Από την σημερινή δράση στα πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ, θα επιλέξω την αναμέτρηση, μεταξύ του Παναιτωλικού και του Βόλου, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων και αν θα μπουν σε παραπάνω περιπέτειες αν υπάρξει ηττημένη.

pamestoixima.gr

Η ομάδα της Μαγνησίας μετά το διπλό στην Τρίπολη στην πρεμιέρα της διαδικασίας, πήρε σπουδαία νίκη με εμφατική επικράτηση 4-1 το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό και πλέον έχουν βάλει τρεις αντιπάλους από κάτω. Ακριβώς έναν πόντο πίσω τους, βρίσκεται ο Παναιτωλικός που προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με τον ΠΑΣ, αποτέλεσμα που έφερε σε ακόμα δεινότερη θέση την ομάδα της Ηπείρου και έδωσε σημαντική ανάσα στους Αγρινιώτες. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Ταμπίτζε, ο Μπακάκης που ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά και ο Μπάμποκ. Από την άλλη, επιστρέφει ο Τσοκάνης, αλλά απών θα είναι ο τιμωρημένος Ντε Καμπς. Στο 1.88 το Goal-Goal στο pamestoixima.gr.

Επόμενη επιλογή μας από την Μπουντεσλίγκα με την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Στουτγκάρδη. Τέσσερις πόντοι χωριζουν την φιλοξενούμενη, που βρίσκεται στην 3η θέση, και την ομάδα της Βεστφαλίας που είναι 4η. Από μεγάλη νίκη μέσα στην Αλιανζ Αρένα προέρχεται η Μπορούσια που επικράτησε με 2-0 και θα έχει και τις σημαντικές επιστροφές αυτή την αγωνιστική του μέσου Σάμπιτσερ και του εξτρέμ Μάλεν. Η Στουτγκάρδη προέρχεται από το 3-3 εντός έδρας με την Χαϊντενχάιμ. Η γηπεδούχος δείχνει σε πιο καλό φεγγάρι αυτή τη στιγμή, είναι σοβαρή και θα πάω με το 1Χ και Οver 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.08.

pamestoixima.gr

Θα κλείσω με τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου που έχει ενα μεγάλο φαβορί και ένα αουτσάιντερ. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφτασε στο τέλος του δρόμου και είναι το απόλυτο φαβορί στον τελικό που θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη κόντρα στην Μαγιόρκα. Όμως και οι τυπικά φιλοξενούμενη έχουν τις δικές τους ελπίδες. Χωρίς προβλήματα αναφέρει το ρεπορτάζ ότι θα κατέβουν σε αυτο το ματς οι δύο ομάδες, για την Μαγιόρκα θα είναι διαθέσιμος και ο Βάλιεντ που ίσως τον θυμάστε, αφού φέρεται να είχε απασχολήσει την ΑΕΚ μεταγραφικά το περασμένο καλοκαίρι. Θα πάω στο Οver 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.27.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
06/04/2024 - 03:00
Goal - Goal
Παναιτωλικός - Βόλος
1.88
1Χ & Over 2.5
Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη
2.08
Over 2.5
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μαγιόρκα
2.27
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!