ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
05/04/2024 — 03:00 π.μ.

Τριάδα 7πλασιαμού!

Η εβδομάδα κύλησε αναμενόμενα, ως προς το κομμάτι των πλέι-οφ και εδώ θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις, πριν περάσω στις προτάσεις μου για σήμερα. Ο ΠΑΟ φάνηκε να θέλει περισσότερο το ματς από την ΑΕΚ την Τετάρτη και γι' αυτό το πήρε. Παρά το γεγονός πως σόκαρε τους πράσινους με το γρήγορο γκολ, δεν μπόρεσε να χτίσει πάνω σε αυτό. Ειδικά μετα το πρώτο τέταρτο, άρχισε να παίζει βιαστικά και όχι γρήγορα. Παρά τη σύσταση του Αλμέιδα, τρία λεπτά πριν το γκολ, ήρθε το λαθος, γιατί αντί ο Μουκουντί να παίξει γρήγορα πίσω, ήθελε να κάνει ντρίπλα στη φάση από την οποία ξεκίνησε το πρώτο γκολ, αφού παρά την επέμβαση του Αθανασιάδη με το πόδι, ο ΠΑΟ ανέκτησε την μπάλα και σκόραρε. Το δεύτερο γκολ είναι απόρροια του πρώτου και γίνεται καπάκι το ίδιο λάθος. Κατανοώ τη λογική του Αργεντινού κοουτς να μην θελήσει να αλλάξει τον Καμερουνέζο στο ημίχρονο, αλλά αυτό είναι ένα ρίσκο που έχει δύο πλευρές. Το ακατανόητο είναι η χρησιμοποίηση του Τσούμπερ σαν εξτρέμ και η μη χρήση του Λιούμπισιτς, που και με τον Ολυμπιακό έπαιξε ελάχιστα.

pamestoixima.gr

Πάμε τώρα στα σημερινά προγνωστικά με μικτές επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων.

Στη Γερμανία πάμε για την 28η αγωνιστική και η αυλαία της ανοίγει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άιντραχτ και την Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι θέλουν όσο γίνεται πιο γρήγορα να καθαρίσουν με την έκτη θέση. Προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ουνιόν Βερολίνου, σε ένα ματς που κινδύνεψαν αλλά με την πάροδο του δεύτερου μέρους τουλάχιστον συντήρησαν το Χ και βρίσκονται στο συν πέντε από την έβδομη Άουγκσμπουργκ. Η Βέρντερ ούτε κινδυνεύει, αλλά δύσκολα μπορεί να πάει παραπάνω, θα έχει τιμωρημένο τον αμυντικό Γιουγκ που παίζει στόπερ και αριστερό μπακ. Άσος με Οver 1.5 που στο pamestoixima.gr το βρίσκουμε στο ελκυστικό 2.08.

pamestoixima.gr

Επόμενη επιλογή μας από τη Γαλλία η αναμέτρηση της Λιλ με την Μαρσέιγ με τις δύο ομάδες να έχουν προημιτελικούς μεσοβδόμαδα. Για το Κόνφερενς Λιγκ η γηπεδούχος με την Άστον Βίλα, ενώ η φιλοξενούμενη με την Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μπεμπά θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τους Φωκαείς στην άμυνα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τους Πορτογάλους. Βέβαια η Λιλ που πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τη Λανς, δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Μαρσέιγ που κόντρα στην Παρί δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήρε και έχασε με 2-0. Ασφαλέστερη επιλογή για αυτό το ματς το Goal - Goal που στο pamsstoixima.gr πληρώνει 1.85.

pamestoixima.gr

Το τουρκικό ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα στην Φενέρ, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και την Εφές, που θα παίξει τα ρέστα της για να μπει play in, σίγουρα δεσπόζει από το αποψινο πρόγραμμα. Σε φοβερή φόρμα ο Χέις Ντέιβις που έβαλε 50 πόντους κόντρα στην Αλμπα, αλλά εδώ το μεγαλύτερο κίνητρο θα παίξει ρόλο. Η Φενέρ θέλει το πλεονέκτημα αλλά δεν είναι στο χέρι της. Πάμε με το Over 171.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.98.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
05/04/2024 - 03:00
1 & Over 1.5
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βέρντερ Βρέμης
2.08
Goal - Goal
Λιλ - Μαρσέιγ
1.85
Over 171.5
Φενερμπαχτσέ - Ανατολού Εφές
1.98
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!