ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
03/04/2024 — 02:47 π.μ.

Στοιχηματική… απογείωση με προορισμούς Λονδίνο, Μάντσεστερ, Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Καλησπέρα φιλαράκια μου. Σε ρυθμούς anti-booker παίζουμε σήμερα, με 4 σημεία «βαρβάτα». Με το ρίσκο τους, με την λογική τους, με την δυνατή απόδοση τους. Θα τα…χτυπήσουμε με σιγουριά, θα τα αιτιολογήσουμε, για να μας το ανταποδώσουν. Θα παίξουμε μπάλα σε Ελλάδα και Αγγλία (συμ)παίκτες μου…

Θα ταξιδέψουμε στην Super League, όπου θα παίξουμε πάνω στον 1(Χ) του πιεσμένου αλλά ικανού Παναθηναϊκού. Και στον άσσο του φορτσάτου, μετά το διπλό στη Λεωφόρο, ΠΑΟΚ, που περιμένει βαθμολογικά οφέλη από την μετωπική Παναθηναϊκού – ΑΕΚ.

pamestoixima.gr

Εισιτήριο και για Αγγλία κόβουμε… Εκεί όπου οι δείκτες του Μπιγκ Μπεν… δείχνουν 1 & Over 2,5 γκολ το Άρσεναλ – Λούτον. Και ένα ωραιότατο 1 και Οver 1,5 γκολ, στο Σίτι - Βίλα. Αφού για πρώτη φορά η Λίβερπουλ πήγε στο συν 4 (μετά το Σιτι – Άρσεναλ 0-0) και τα περιθώρια στένεψαν για τους «πολίτες».

Φύγαμε λοιπόν… ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ στo 1,23 το βρίσκουμε το παιχνίδι από το pamestoixima.gr, αφού «τσιμπάμε» τον 1 & Οver 1,5. Η Λαμία χαίρεται με την συμμετοχή της στα playoffs, δείχνει άδεια πάντως. Ναι μεν το απολαμβάνει αλλά έχει ταβάνι. Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε στην κόλαση της Λεωφόρου για να πετάξει βαθμούς στην Τούμπα. Ενώ μάλιστα περιμένει στη γωνία για δωράκια στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Πάμε και στο αθηναϊκό classico. Το χαρακτήρισαν τελικό τα ΜΜΕ και δεν έχουν άδικο. Αν η ΑΕΚ κερδίσει θα δείχνει ασταμάτητη ψυχολογικά – βαθμολογικά. Με βάθος στο ρόστερ της και τον ΠΑΟΚ με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, λίγο και την αύρα της πρωταθλήτριας, θα γίνει πρώτο φαβορί για κούπα ξεκάθαρα! Προέρχεται επίσης από μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας με Ολυμπιακό. Αλλά...

pamestoixima.gr

Υπάρχει ένα σημαντικό αλλά εδώ… Πρώτον, δεν έπαιξε καλά η ποιοτική «Ένωση» με τον Ολυμπιακό. Παρά την νίκη δεν έπεισε με την απόδοση της. Δεύτερον έχει σε 1 εβδομάδα, 3 σερί ντέρμπι να δώσει. Τέταρτον, ο Παναθηναϊκός φέτος – επί Τερίμ – τα πηγαίνει αρκετά καλά στα ντέρμπι και δύσκολα δεν θα αντιδράσει, μετά το στραβοπάτημα με ΠΑΟΚ.

Παίζει δε το τελευταίο του χαρτί το τριφύλλι. Άπαντες γνωρίζουν ότι αν χάσουν σήμερα θα πετάξουν σε 72 ώρες μια ολόκληρη σεζόν στα σκουπίδια, όπως και τις όποιες ελπίδες για πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, τίποτα άλλο για τους «πράσινους», πέραν της νίκης. Καλή η απόδοση που τσεκάρω στον 1 (με 2,75) από το pamestoixima.gr. Με πιο safe πινελιές αν θέλει κάποιος πάει εναλλακτικά στο 1,47 μονάδες του . Μπάλα είναι και γυρίζει στο ντέρμπι!

Η Άρσεναλ τσίμπησε…πόντο στο Μάντσεστερ με την ομάδα του Γουαρντιόλα. Θετικό αποτέλεσμα μεν, αλλά η Λίβερπουλ προπορεύεται. Τα «κανόνια» χλωμό το βλέπω, να σιγήσουν για δεύτερο σερί ματς. Ειδικά με την αδύναμη Λούτον1 & Οver 2,5 με απόδοση 1,28 εδώ παρακαλώ από το pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Τελευταία επιλογή μου το Μάνστεστερ Σίτι – Άστον Βίλα. Η Λίβερπουλ άνοιξε την ψαλίδα, αυτό δεν αρέσει και η Σίτι θα ξεθυμάνει όπου βρει. 1 & Over 1,5 γκολ που ισοδυναμεί με 1,38 είναι εδώ η επιλογή μου. 3-0, 2-0, 3-2, 3-1! Γκολ και θέαμα τα τελευταία χρόνια προσφέρουν οι σημερινοί αντίπαλοι. 2-0 τους Λύκους, λύγισαν οι “βίλατζερς” και ελέγχουν την τροχία της 4ης θέσης.

Είναι άνετοι… απλά έπεσαν σε κακή συγκυρία. Οι «σίτιζενς» δεν έχουν περιθώρια. Και διευκολύνουν την επιλογή μας στο συγκεκριμένο ματς. «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία», ήταν ο τίτλος γνωστής κινηματογραφικής ταινίας… Τέσσερις «άσσοι» χωρίς στοιχηματική κηδεία είναι η παράφραση των σημερινών επιλογών μας. Ακολουθήστε μας και καλό βόλι!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
03/04/2024 - 02:47
1 & Over 1.5
ΠΑΟΚ - Λαμία
1.23
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
2.75
1 & Over 2.5
Άρσεναλ - Λούτον
1.28
1 & Over 1.5
Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα
1.38
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!