ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
01/04/2024 — 12:01 π.μ.

Ιταλική φινέτσα με πληρωτέα τριάδα

Καλησπέρα ομαδάρα. Mπορεί με τις Εθνικές να αργήσαμε λίγο αλλά επιστρέψαμε δριμύτεροι, με πολλούς αγώνες. Επιλογές καλές μάλιστα, σε μεγάλα πρωταθλήματα. Ήταν να μην πάρουμε φόρα… Τώρα λοιπόν που γυρίζει θα στοχεύσουμε στις καλύτερες ευκαιρίες. Κι όταν Δευτεριάτικα έχουμε επιλογές πρώτης γραμμής από Serie A, το παιχνίδι ανοίγει, εμπνέει και γίνεται περισσότερο ενδιαφέρον!

Βρήκαμε αρχικά τα 3 πατήματα μας. Ίντερ – Έμπολι, Λέτσε – Ρόμα , Μπολόνια – Σαλερνιτάνα. Και θα ποντάρουμε 25 Ευράκια, σε λογικό πλαίσιο. Καλό μας βόλι προκαταβολικά!

pamestoixima.gr

Η Μπολόνια μπορεί να μην τα κατάφερε στο μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό αλλά σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο να τα καταφέρει στο ποδόσφαιρο με την Σαλερτινάνα. Στο σπίτι της τελευταίας. Μέσα από ένα προσιτό και βατό πρόγραμμα, παραμένει στα υψηλά πατώματα.. Απο την τέταρτη θέση, που σταθεροποιήθηκε κάτω από Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους.

Η γηπεδούχος έχει στο ενεργητικό της 7/8 νίκες στα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η ουραγός Σαλερνιτάνα έχει να κερδίσει από τις 30 Δεκεμβρίου, έχει μαλώσει με την νίκη και έχει δύσκολο έργο. 23-59 τα γκολ που δέχεται ενώ εκτός έδρας καταγράφει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες. Νομίζω θα βρει τον τρόπο να πάρει το ματς η καλύτερη Μπολόνια. 1 & Over 1,5 γκολ, πληρώνει με 1,51 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Μια ζαλισμένη Ίντερ από την ευρωπαϊκή σφαλιάρα – αποκλεισμό από την Ατλέτικο, αλλά με αέρα συν 14 πόντους από τη δεύτερη Μίλαν, υποδέχεται την Έμπολι. Με την φιλοξενούμενη να ακροβατεί στη ζώνη του υποβιβασμού και να καίγεται περισσότερο για το τρίποντο. Με 13-23 τέρματα εκτός έδρας, εκεί όπου βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα.

Η παράδοση πάντως είναι φουλ των Νεραντζούρι, με 17-1-2 απέναντι στην Έμπολι. Την έχει πληγώσει με 40 τέρματα και δέχτηκαν μόλις 13 οι γηπεδούχοι. Με τους Μιλανέζους να κρατάνε μάλιστα και το μηδέν, στα 10 από τα τελευταία 15 ραντεβού κόντρα στην Έμπολι. Και φυσιολογικά να είναι φαβορί σήμερα.

Την οποία Έμπολι, την τελευταία 5τία, την κέρδισαν δις με σκορ 2-1, 4-2. Και ηττήθηκαν πέρυσι με 1-0 οι παίκτες της Ίντερ. 1 λοιπόν και Over 2,5 goal μας αποδίδει 1,61 μονάδες στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Η τριάδα μας κλείνει με το Λέτσε – Ρόμα. Με ανεβασμένη ψυχολογία από την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με τον Λούκα Γκότι η φιλοξενούμενη. Η οποία προέρχεται από νίκη επί της Σαλερνιτάνα.

Επαγγελματική νίκη 1-0 με την Σαουόλο πήρε η ομάδα της πρωτεύουσας. Ο σκόρερ της Πελεγκρίνι σε εκείνο το ματς, δεν θα αγωνιστεί πάντως σήμερα. Βλέπω χαμηλά βαρομετρικά στο σκορ εδώ και αρκετό 2-1 σκορ… Ωστόσο θα πάω στο 2-3 τέρματα, πάντα πιο αποτελεσματικό ως επιλογή σε δύσκολες καταστάσεις. Στο 1,92 παρακαλώ θα κυμανθεί η απόδοση μας!

Οι Ρωμαίοι στις 9 τελευταίες αγωνιστικές έχουν ηττηθεί μόνο 1 από την πρωτοπόρο της Serie A Ίντερ. Την ώρα που οι γηπεδούχοι παλεύουν για την σωτηρία, σε απόσταση μόλις 4 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς. Θα βάλουμε ποντάρισμα στο «πακατέκι μας» 25€ τίμια. Καλή μας τύχη.

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
01/04/2024 - 00:01
1 & Over 1.5
Μπολόνια - Σαλερνιτάνα
1.51
1 & Over 2.5
Ίντερ - Έμπολι
1.61
2-3 Goal
Λέτσε - Ρόμα
1.92
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!